Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Matosi matosi, kad matiniai. Todėl taip įdomiai ir atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri esate išbandžiusi tą poliravimo mašinėlę, kur sudedi džinso skiauteles ir sudedi karoliukus, o po to įjungus palieki, kad jie ten nusipoliruotų? Norėčiau įsigyti, bet galvoju, kad gal kuri turite ir galite pasidalinti įspūdžiais ax.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 06 05, 21:44)

OOo kaip aciu uz nuorodas, as kaip tik prisiskaiciau Visu rankdarbiu zurnale apie sita susitraukianti plastika taip idomu pasidare isbandyti ji smile.gif
o kiek laiko ji reikia kaitint ?
Atsakyti
QUOTE(myrmica @ 2010 06 07, 12:57)
o kiek laiko ji reikia kaitint ?

tai kol susitraukia- šiaip sekundžių reikalas (karštis apie 150-170 laipsnių) orkaitėje su ventiliatorium arba naudojant karšto oro pūtiklį.
Orkaitėje paprasčiau, bet man dažniausiai gaila kaitint visą orkaitę dėl tų kelių ar net vieno mažulyčio plastmasiuko, tai naudojuosi tuo pūtikliu.
Atsakyti
kai kas sumasto ir taip, be specialių priemonių:
http://www.skiptomyl...cled-6-plastic/

pati dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 07 birželio 2010 - 15:49
Aciu Magic uz paaiskinima smile.gif Manau sunkoka butu su tuo plastiku dirbt smile.gif

Munyt o tavo darbai pasakiski smile.gif labai jaukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tylu cia g.gif pasigirsiu nauju darbu Menulio pasaka smile.gif user posted image
Atsakyti
sveikos, jau kuris laikas galvoju pradeti lipdyti, parsisiunciau 4 spalvu fimo, bet vis nerandu laiko isigilinti i subtilybes...dar sunku, nes neturiu reikalingu irankiu, bent jau koceliuko ar volelio, pasta machine butu idealu, uzsiklausiau viena firma siauliuose, sake atsiustu is suomijo ar kur ten uz 150..brangoka.gal zinot, kur galima gauti elementariu irankiu:voleli, peiliuka.turbut tai jau simta kartu aptarete, bet nelabai turiu kada sedeti prie kompo ir ieskoti..
Atsakyti
jau du metai kaip kočioju senu "Starkos" buteliu (nors turiu ir pasta mashine), kur be jokių įspaudų, lygus gražus, peiliuko niekad nesu turėjus specialaus (naudoju kanceliarinio peilio asmenis)...tekstūrų taip pat iki šiol neturiu - eina viskas kas buityje randama. ai nieko neturiu ...... biggrin.gif Taip kad neturėtų stabdyt darbo įrankių neturėjimas smile.gif jie stebuklų nedaro !!!
Papildyta:
Almante, įdomus darbas, tik sakyčiau foto perdaug išblukinta ax.gif sunku suprast kaip tikrovei atrodo. o tuos pailgus karoliukus kaip darei ? bigsmile.gif graži forma thumbup.gif:
Atsakyti
Dekui Mijaka, papuosalo spalvos daugmaz atitinka realybe, o del isblukimo, deja nepavyko fono iskirpti issaugant seselius, metalines detales pavede ... gal del to taip ir atrodo wink.gif Pailgi karoliukai labai nenuseke, nes sleivi ir kreivi. o dariau paprastai - pasidariau karoliukus vamzdelius ( is pradziu taip buvau sugalvojus wink.gif ) o po to pirstais suploninau, tokiu principu kai kad desrele mazinant - spaudziant po truputi daug kartu wink.gif Rekomenduotina dirbti su pirstinem nes slifavimo tai ojoj biggrin.gif

YRAKAIPYRA, manau visu irankiu tikrai nebutina pirkti is karto. as pvz., kocioju su plastmasinio vamzdzio galu smile.gif anksciau kociojau lygiu tusinuku biggrin.gif o peiliuka, kaip ir Mijaka, naudoju kanceliarini wink.gif kol kas uztenka smile.gif
Atsakyti
Almante_k man labai spalvu derinys ir rastas grazus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Munyt smile.gif sita rasta as jau seniai nusiziuejus, cia viena is paprasciausiu desreliu, bet uztat kaip efektingai atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, merginos, gal zinot, kas tiksliai yra Natural clay? ar cia tikrasis molis? lipdziau pagrinda dekupaziniam pakabukui ir ir man jis tik kaip molis pasrode, ot bus grazu jei suduztu doh.gif
Atsakyti