Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Ui Magic, kaip gražu wub.gif
O tai kur tu perki?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 06 05, 20:04)
Ui Magic, kaip gražu wub.gif
O tai kur tu perki?

aš pirkau jau taip smarkiai seniau iš kažkokių "užsieninių" el. parduotuvių (jeigu domintų konkretūs adresai, reiktų perkratyt savo favoritus, tikriausiai atrasčiau...)
Šiaip to plastiko tai įvairiausio yra- yra juodas, "šerkšno", skaidrus, baltas, arba pastelinių spalvų. Dar mačiau kažkokį specialų pritaikytą rašaliniams spausdintuvams.
Man asmeniškai tai labiausiai einamas tai paprastas baltas- patinka piešti, darau "ženkliukus", magnetukus, "sagas"-emblemas. Jis toks labai "plastmasinis", nelabai puošnus šiaip man atrodo, nes lengvutis plonutis gaunasi, tai kažkokiems "papuošalams" man kažkaip nelabai įsivaizduojamas. Nors mačiau internete, kad daro ir pakabukus ir auskarus ir žiedus...
Čia kaip kam, matyt, kaip ir visur kitur wink.gif
Atsakyti
visiska man naujiena tas plastikas, bet darbeliai tai pasakiski!
Atsakyti
na va, pasiknaisiojus atkasiau, kur esu pirkusi :
http://www.bladerubb...;gallery_id=160

http://www.fredaldou...t_452820132.htm

ta pirmoji kur nuoroda, tai nėra pats pigiausias variantas, man rodos esu kažkada radusi ebay pigiau to paties "polyshrink" (tas geras tuom, kad turi "pabandomąjį" rinkinį- ten po du lapus juodo, balto, skaidraus ir "šerkšno".)

Šiaip dar reikia žiūrėti aprašymus, nes yra visokių tų gamintojų ir įvairių rinkinukų- yra kur su gatavais paveiksliukais ("nuspalvink-iškirpk-sutrauk" grynai vaikiški), yra mažo formato gabaliukais.

Va čia yra to spausdinimui skirto (iš tos vietos nesu niekada pirkusi, ten yra dar įvairiausių spausdinimui skirtų medžiagų, kurias galima pritaikyti įvairiuose rankdarbiuose)

O tas darbas, tai niekuo neypatingas- kaip iškirpsi, kaip nupieši, prištampuosi, taip ir turėsi. Tik reikia turėti galvoje, kad traukdamasis darbas ne tik mažėja, bet ir stipriai "išryškėja", taigi reikia stengtis labai "prigesinti" spalvas ir vengt visokių netikslumų, nes po susitraukimo viskas laaabai išryškėja ir pasimato visi taškeliai/dulkeliai ir panašiai.
Na ir ne visi rašikliai, pieštukai ir dažai tinka. Šiaip ant pakuotės netgi yra surašytos markės/gamintojai, kokios priemonės geriau tinka ir lieka atsparios po sutraukimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 05 birželio 2010 - 20:52
O kai tu su pieštukais pieši tai po to lakuoji?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 06 05, 22:15)
O kai tu su pieštukais pieši tai po to lakuoji?

aha- palakuoju dėl savo ramybės wink.gif
Nors iš tikro, jei ten koks magnetukas, tai nėra tikriausiai būtina lakuot. Nes piešiant "riebiais" pieštukais (aš naudoju "prismacolor" tam tikslui) ant pašiaušto plastiko, po sutraukimo, tas piešinys kaip ir "užsirakina" tuose susitraukusiuose grioveliuose (bandžiau plauti po vandens srove- kažkiek plaunasi, bet nelabai žymiai)
Atsakyti
MAGIC, koks grozis wub.gif bet jus man paaiskint, kokia to plastiko susitraukimo prasme? fool.gif
Atsakyti
rodausi darbeli - irgi vienas is anksciau pagamintu, bet tik dabar suvertas ax.gif

karoliai ir apyranke:

user posted image

auskariukai:

user posted image

Atsakyti
Munyt, dailus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 06 06, 13:47)
bet jus man paaiskint, kokia to plastiko susitraukimo prasme?  fool.gif

nu prasmė tokia, kad taip jis toks plonas, lankstus lyg popieriaus lapas, jį gali karpyt, išmušinėt skylamušiais ir t.t.
O susitraukdamas jis ne tik sumažėja , jis kartu ir pastorėja ir įgauna tvirto plastmasiuko pavidalą. Kol jis dar šiltas jis lankstus lyg guma, gali jį įspaust, suteikiant faktūrinį paviršių. Gali kaip nors išlenkt, susukt, atšalęs toks ir liks , tik kietas.
Man jis patinka tuo, kad besitraukdami piešiniai irgi kažkaip nenusakomai keičiasi, na čia matyt dėl to spalvų paryškėjimo.
Atsakyti
munyt, nu tokie nemodeliniški man tavo karoliukai. Norisi net pačiupinėt tongue.gif
Primena medinius išpieštus kiaušinius.
Koloritas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 06 06, 16:24)
Munyt, dailus komplektukas  thumbup.gif

aciu Bjauruska!

QUOTE(Irunia @ 2010 06 06, 21:59)
munyt, nu tokie nemodeliniški man tavo karoliukai. Norisi net pačiupinėt tongue.gif
Primena medinius išpieštus kiaušinius.
Koloritas superinis thumbup.gif

aciu Irunia! man tas modelinas tuom labai ir patinka, kad net nesistengiant imituot kazkokia tekstura ar medziaga jis priklausomai nuo spalvu deriniu ir uzbaigimo primena skirtingus dalykus, kartais medi, kartais akmeni ir kt. sikart as ji palikau visiskai toki matini is nuotraukos gal net nelabai matosi, man paciai jis primena senoviska raudonu plytu tekstura biggrin.gif (cia paciupinejus) nors tu tiesa pasakius ne pirmoji sakanti, kad jie primena medinius margucius biggrin.gif
Atsakyti