Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Munyt, viska supratau, bet pas tave, kaip suprantu, sluoksniai nebuvo vienodo storio? ar tiesiog cia taip susisukus gavosi?
Atsakyti
Munyt, tikrai labai labai grazu, ypac tie pirmieji thumbup.gif

Almante k irgi geru ideju nestokoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 31 gegužės 2010 - 11:13
aciu Hytka! Almante, sluoksniai vienodo storio, kaip ir teisi manydama, kad rutuliojimas cia toki efekta duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
kur yra pirkti sidabro molio? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 12:17)
kur yra pirkti sidabro molio? kokia kaina?

tu cia turbut turi galvoj brangiojo metalo moli? siaip lietuvoj kur ir kiek tai net neisivaizduoju, bet jis labai brangus, eurais butu panasiai 5g - €10.00, daugiau perkant turbut pigiau gautusi. cia vienas is puslapiu kur gali internetu isigyt:
www.i-beads.eu
Atsakyti
Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus biggrin.gif

OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt biggrin.gif

Sveikinu su vasara visas lipdytojas, esat auksarankes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 06 03, 11:31)
Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus biggrin.gif

OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt biggrin.gif

Sveikinu su vasara visas lipdytojas, esat auksarankes smile.gif

ir tave su vasara! cool.gif man tai irgi ne visada vienodai lipdosi, kartais nera tam ikvepimo, bet galvoju jei nedirbciau gal daugiau prie to prisesciau, nors kita vertus, kai maziau turi laiko, dazniau uzsinori ka nors sumeistraut smile.gif
Atsakyti
Gal bandėt kas tą susitraukiantį plastiką, kur lakštais parduoda? g.gif
Atsakyti
Irunia, pasakok kas čia per daiktas ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2010 06 04, 22:46)
Irunia, pasakok kas čia per daiktas ? bigsmile.gif

Nu gi VA

Galvoju vasarai gal ir būtų smagu kažką tokio plasdenančio pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 06 04, 23:33)
Gal bandėt kas tą susitraukiantį plastiką, kur lakštais parduoda? g.gif

tai aš jau senokai jį išbandžiau . pvz.:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tik keista, kad Irunios parodyta parduotuvė nenurodo, koks būtent tai plastikas (gamintojo pavadinimo)
Nes man pavyzdžiui yra skirtumas. Esu išbandžiusi "polyshrink" ir "shrinkles". Tai dabar rinkčiausi "shrinkles", nes balto plastiko viena pusė jau gatavai 'pašiaušta' ir galima iškarto piešti ir traukiasi tolygiau, rečiau pasitaiko 'klaidelių' , o 'polyshrink' lakštus, jei ant jų bus piešiama pieštukais (ką aš ir darau), prieš tai reikia pašiaušt švitriniu popierium pačiam ir sutraukinėjant (ypač kiek didesnius gabalėlius) pasitaiko visokių 'liapsusų' (ypač naudojantis karšto oro "fenu" sutraukinėjimui)
Atsakyti
ajajai kokie groziai wub.gif
Atsakyti