Munyt, viska supratau, bet pas tave, kaip suprantu, sluoksniai nebuvo vienodo storio? ar tiesiog cia taip susisukus gavosi?
Munyt, tikrai labai labai grazu, ypac tie pirmieji
Almante k irgi geru ideju nestokoja
Almante k irgi geru ideju nestokoja
aciu Hytka! Almante, sluoksniai vienodo storio, kaip ir teisi manydama, kad rutuliojimas cia toki efekta duoda
kur yra pirkti sidabro molio? kokia kaina?
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 12:17)
kur yra pirkti sidabro molio? kokia kaina?
tu cia turbut turi galvoj brangiojo metalo moli? siaip lietuvoj kur ir kiek tai net neisivaizduoju, bet jis labai brangus, eurais butu panasiai 5g - 10.00, daugiau perkant turbut pigiau gautusi. cia vienas is puslapiu kur gali internetu isigyt:
www.i-beads.eu
Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus
OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt
Sveikinu su vasara visas lipdytojas, esat auksarankes
OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt
QUOTE(Kazanova @ 2010 06 03, 11:31)
Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus
ir tave su vasara! man tai irgi ne visada vienodai lipdosi, kartais nera tam ikvepimo, bet galvoju jei nedirbciau gal daugiau prie to prisesciau, nors kita vertus, kai maziau turi laiko, dazniau uzsinori ka nors sumeistraut
Gal bandėt kas tą susitraukiantį plastiką, kur lakštais parduoda?
Irunia, pasakok kas čia per daiktas ?
QUOTE(mijaka @ 2010 06 04, 22:46)
Irunia, pasakok kas čia per daiktas ?
Nu gi VA
Galvoju vasarai gal ir būtų smagu kažką tokio plasdenančio pasidaryt
QUOTE(Irunia @ 2010 06 04, 23:33)
Gal bandėt kas tą susitraukiantį plastiką, kur lakštais parduoda?
tai aš jau senokai jį išbandžiau . pvz.:
Tik keista, kad Irunios parodyta parduotuvė nenurodo, koks būtent tai plastikas (gamintojo pavadinimo)
Nes man pavyzdžiui yra skirtumas. Esu išbandžiusi "polyshrink" ir "shrinkles". Tai dabar rinkčiausi "shrinkles", nes balto plastiko viena pusė jau gatavai 'pašiaušta' ir galima iškarto piešti ir traukiasi tolygiau, rečiau pasitaiko 'klaidelių' , o 'polyshrink' lakštus, jei ant jų bus piešiama pieštukais (ką aš ir darau), prieš tai reikia pašiaušt švitriniu popierium pačiam ir sutraukinėjant (ypač kiek didesnius gabalėlius) pasitaiko visokių 'liapsusų' (ypač naudojantis karšto oro "fenu" sutraukinėjimui)
ajajai kokie groziai