Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Gal galite patarti? Nesu nei karto lipdzius is modulino, taciau planuoju sunelio krikstynas ir noriu stalo kortelems nulipdyti laikiklius "soskes" is modulino. Ar reik ji po to isdeginti kad nesutrupetu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Almante k, man irgi buvo taip nutike, kad perkant online splavos skyresi kabliuku ir vielos. Na bet gyveni zmogus ir mokasi mirksiukas.gif

MergickaN, o is kokio modelino planuoji lipdyti? Siaip ant kiekvieno modelino pakuotes parasyta, kaip naudoti...
Atsakyti
ziurejau maximoj, rimi ir senukuose yra modulino tai mastau is tokio, nors nzn ar tinkamas doh.gif o kokiais dazais paskui galima nudazyti gamini? blush2.gif
Atsakyti
Gali dazyti akriliniais dazais.
Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:59)
Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia  mirksiukas.gif

o ji reik deginti ar ne? ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:59)
Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia  mirksiukas.gif

o ji reik deginti ar ne? ax.gif blush2.gif

Aciu tau Hytka su pagalba 4u.gif
Atsakyti
tiekur maximose, senukuose tai buna ore dzisutandys. nu gali bandyti is ju lipdyti ir dazyti akriliniais dazais. Fimo reikia kepti orkaiteje 110C apie 30min.
Atsakyti
Nieko ypatingo. Tiesiog "įdarbinau" savo senai darytą akmenuką. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia nuotaikinga sage mirksiukas.gif
Atsakyti
Irunia, kaip grazu smile.gif, gal papasakotum kokiu budu darei akmenuka? 4u.gif as labai noreciau pasidaryti kazka panasaus i agata smile.gif
Atsakyti
Sveikos lipdytojos, nu tik isvaziuok kur ir jau ziuriu cia pas jus pavasariu pakvipo labai grazu bigsmile.gif

Almante nepatingek ir pasiziurek temele 1psl yra nuoroda AGATAS - http://www.polymercl...faux_agate.html 4u.gif visa instrukcija yra smile.gif

Mane tai saulyte ir keliones taip ikvepe, kad dabar tik noriu laiko atrast ir viska realizuoti smile.gif

taip pat turiu daug nauju foto is kaziuke eksponuotu darbeliu, gal kas pades ikelti? blush2.gif nepasiekiau dar to statuso, kai savarankiskai galesiu keltis ax.gif dar augt ir augt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 17, 11:08)

taip pat turiu daug nauju foto is kaziuke eksponuotu darbeliu, gal kas pades ikelti? blush2.gif  nepasiekiau dar to statuso, kai savarankiskai galesiu keltis  ax.gif  dar augt ir augt smile.gif

Puodziute ner sudetinga foto ikelt wink.gif

Nuotraukų kėlimas į forumą per www.part.lt:

1. Spaudžiame Talpink paveislėlį.
2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio.
3. Laukelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkame dydį (forumui tinkamiausi 400 px arba 640 px).
4. Spaudžiame Talpinti.
5. Kopijuojame nuorodą Paveikslėlis forumui ir per Paste tiesiog įdedame ją rašydamos žinutę.

Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 16, 19:40)
Tsakant "Debiutas modelino papuosalu gamyboje" daug ka dar reikia tobulinti, bet jie jau labai smagiai kabaluoja mano ausyse smile.gif dar daug rutuliuku surident  ir daug vielos prisukt reikes, kol gausis taip, kaip noriu smile.gif  o ir kritikos nebijau ax.gif

Labai geras debiutas thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:09)

As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja  biggrin.gif Rodausi toliau  mirksiukas.gif

Nepriekaištinga thumbup.gif
QUOTE(Irunia @ 2010 03 17, 00:15)
Nieko ypatingo. Tiesiog "įdarbinau" savo senai darytą akmenuką. biggrin.gif

Niu gražuolė segė wub.gif
Atsakyti