dar vienas klausimelis? jau kelis kartus bandau su ore dziustanciu das spalvotu modelinu,isgaut plokscia lygu blyneli,o jis man kai isdziusta tai ir susiraito.gal per plonai iskocioju,o gal reik kai palieku dziut kaip nors prispaust,kad dziustant nesiraitytu?ir ziuriu,kol minkau spalvos tai ryskios, o kai isdziuva palieka nublankusios.
QUOTE(munyt @ 2010 05 23, 23:59)
as savo termometra gavau dovanu, bet siaip ar taip jis malyg pirktas internetu, ir as matai kadangi ne lietuvoj, tai nesu tikra kur ten ieskot geriau.. nors tos parduotuveles kurios moli pardavineja tiketina, kad ir termometru turetu.
imetu linka, kad parodyt kaip atrodo, nors net ir skirtingu firmu jie visi panasus:
http://www.overstock...69/product.html
tikiuosi daugiau nieks nesudegs, cia kiekviena turbut savo kailiu ne syki patyrus koks tas jausmas , kai visas darbas perniek nueina
imetu linka, kad parodyt kaip atrodo, nors net ir skirtingu firmu jie visi panasus:
http://www.overstock...69/product.html
tikiuosi daugiau nieks nesudegs, cia kiekviena turbut savo kailiu ne syki patyrus koks tas jausmas , kai visas darbas perniek nueina
Aciu uz info. Tiesa, labai idomus pastebejimas, as kepiau skirtingu firmu pol.moli ir sudege visi, isskyrus KATO moli. Absoliuciai visi darbeliai buvo juodi ir issilyde, o Kato firmos pol.molis ne tik islaike savo forma (beveik, trupuciuka tik deformavosi), bet ir spalva praktiskai nepakito. Zodziu viskas buvo juoda ir tik raudona spalva graziai ziurejosi tuose degesiuose
Tiesa Kato yra kietesnis nei kiti mano bandyti, bet ta savybe netgi labiau pliusas, nes vasara su juo imanoma puikiausiai lipdyti ir, kaip matyt is praktikos, ji yra sunku sudeginti
Irunia, koks grozis . gal papasakotum kaip padarei visa sita? labai jau grazu
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 24, 19:42)
Irunia, koks grozis . gal papasakotum kaip padarei visa sita? labai jau grazu
makalavau spalvas ir tiek. Nemokėčiau aš ten pagal technikas daryti. Imu gabaliuką to, ano, trečio ir visaip makaluoju. Pakabukas iš pirmo karto nepatiko, tai perminkiau. Šiaip ant greičio reikėjo dovanos, tai nelabai turėjau laiko terlintis - vienas vaiko pietų miegelis - limitas
Irunia, dailu
Irunia, labai grazus darbelis, man ypac auskariukai patiko, tokie kaip koraliukai savotiski
Ačiū
Man irgi auskarai pusė velnio. O vat su pakabuku nenusisekė. Tai kai perminkiau gavosi tik tiek, kad spalvos prie auskarų dera, o stilius jau kitoks.
Nu bet dovanotam arkliui...
Man irgi auskarai pusė velnio. O vat su pakabuku nenusisekė. Tai kai perminkiau gavosi tik tiek, kad spalvos prie auskarų dera, o stilius jau kitoks.
Nu bet dovanotam arkliui...
Irunia, o kaip tas skylutes padarei? as isivaizduoju, kad i viena spalva iminkai cukraus ir tada makaluoji su kitom spalvom? ar tas skylutes isbadai kazkaip?
Man rodos, kad ten paprasciausia baltam modeline isbadytos skylutes su kokia adata
QUOTE(Bjauruska @ 2010 05 24, 21:29)
Man rodos, kad ten paprasciausia baltam modeline isbadytos skylutes su kokia adata
Su druska gražiau, bet neturėjau tam laiko. Tiesiog badžiau.
Modelinas - juodas paprastas, žydra perlo, balta akmens imitacija, du skirtingo mėlynumo transparentai. Gal dar bespalvį dėjau. Jau nebepamenu
QUOTE(Irunia @ 2010 05 24, 21:52)
Su druska gražiau, bet neturėjau tam laiko. Tiesiog badžiau.
Modelinas - juodas paprastas, žydra perlo, balta akmens imitacija, du skirtingo mėlynumo transparentai. Gal dar bespalvį dėjau. Jau nebepamenu
Labai gražu...