Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(kramtuke7 @ 2010 05 18, 23:02)
dar norejau paklaust,kas airijoj gyvena,o is kur jus perkat velutes, savo mieste daug kanceleriniu apklausiau ir woody net buvau,galvojau gal ka panasaus rasiu ,bet nieko?

vielute verimui?
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2010 05 19, 00:02)
isbandziau su wait spiritu perkelt paveiksliuka ant ore dziustancio modelino,bandziau ir das ir kitos rusies modelina ,bet nieko nesigavo,tik truputi isispaude  verysad.gif  dar norejau paklaust,kas airijoj gyvena,o is kur jus perkat velutes, savo mieste daug kanceleriniu apklausiau ir woody net buvau,galvojau gal ka panasaus rasiu ,bet nieko?

Su wait spiritu perkelinejama ant kepamo modelino, ant ore dziustancio nepersikelia...
Atsakyti
Aciu munyt, dar bandysiu ieskot, nors manau, kad bus paprasciau mamos paprasyt kad parsiustu smile.gif

KRAMTUKE7, as viela perku ebay. jei nori,galiu ir tau pardaveja parekomenduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2010 05 18, 23:02)
norejau paklaust,kas airijoj gyvena,o is kur jus perkat velutes, savo mieste daug kanceleriniu apklausiau ir woody net buvau,galvojau gal ka panasaus rasiu ,bet nieko?

jei online tai kaip almante ir minejo ebay visko pilna, nors pati is ten nepirkau. pirkusi online tik is sayila.ie . jei ne online, tada yra inspiring ideas parduotuvele blanchardstowne, jie ten nemazai turi ir visokiu spalvotu jei reikia. siaip tos didesnes craft and hobby parduotuveles irgi kartais turi.
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 19, 08:41)
Aciu munyt, dar bandysiu ieskot, nors manau, kad bus paprasciau mamos paprasyt kad parsiustu smile.gif

o kiek lietuvoj kainuoja? as kai ka tik grizus is lietuvos, tai man tos kainos ten vis dar soka lengva kelia blink.gif o dar plius siuntimas.. bet aisku jei jau nerandi, tai taip turbut greiciau g.gif
Atsakyti
As svitrini popieriu irgi siunciausi is LT, irgi mamos prasiau. Siaip savo sali negalejau rasti nusipirkti reikiamo grubumo. Bet pasiziurejusi i kainas kitu svitriniu popieriu nutariau daugiau ir neieskoti, o paprasciausiai paprasyti mamos, kad nueitu i Senukus ir man paskui atsiusti. Tada sudejus pirkimo ir siuntimo kaina, gavosi zymiai pigiau nei buciau pirkusi vietoje...
Atsakyti
dabar aisku su tuo wait spiritu smile.gif o vielutes man reik auskaru uzsegimas daryt,po to dar turiu labai gera knyga,wire warp,tai ir noriu storesnes,kad galetu paciai paisdaryt uzsegimu,grandineles,kilputes ir t.t. butu gerai, jei parasytum ,kas ten ebay pardavineja.as tai esu prisiregistravusi,bet nemoku tos pay pal korteles prisiregistruot. smile.gif
Atsakyti
va kiek pas Jus cia grozybiu prisiziurejau............ senai pasidarineju pas Jus, nes ir pacios gyvenimas sukasi aplink rankdarbius, tik vis nedrystu cia ikelti savo darbeliu.
Atsakyti
Agotele1111, kelk ir drasiai smile.gif Visos mes nuo kazko pradejom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tik prideginau visa savo 1,5 dienos darba verysad.gif Pastaciau ne daugiau 110 laipsniu ir 20 min. konvekcineje elektrineje orkaiteje (mazytej tokioj) ir po 10 min. jau viskas pajuodave ir dumai ruksta doh.gif Gal reikejo isvis tik 30 laipsniu uzstatyti? biggrin.gif Ijungiau abu kaitinimo elementus, t.y. is virsaus ir apacios. Kazkaip kilo mintis gal per daug, bet kad taip kepdavau iprastineje dideleje orkaiteje, bet cia turbut kaitinimo elementai per arti ? g.gif tai kaip isvis tada kepti??? cray.gif taip nusivyliau verysad.gif

Ploniausio darbelio storis apie puse cm, storiausi 1,5 cm. Gamintojas raso 15min. esant 0,6 cm storiui..

Rimtai, ka padariau ne taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 23 gegužės 2010 - 18:15
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 23, 18:09)
Ka tik prideginau visa savo 1,5 dienos darba  verysad.gif Pastaciau ne daugiau 110 laipsniu ir 20 min. konvekcineje elektrineje orkaiteje (mazytej tokioj) ir po 10 min. jau viskas pajuodave ir dumai ruksta  doh.gif Gal reikejo isvis tik 30 laipsniu uzstatyti?  biggrin.gif Ijungiau abu kaitinimo elementus, t.y. is virsaus ir apacios. Kazkaip kilo mintis gal per daug, bet kad taip kepdavau iprastineje dideleje orkaiteje, bet cia turbut kaitinimo elementai per arti ?  g.gif tai kaip isvis tada kepti???  cray.gif taip nusivyliau  verysad.gif
Ploniausio darbelio storis apie puse cm, storiausi 1,5 cm. Gamintojas raso 15min. esant 0,6 cm storiui..

Rimtai, ka padariau ne taip?  g.gif

buvau as cia anksciau rasius del tu temperaturu mazose orkaitese, bent maniskej uzstatyta temperatura labai skiriasi nuo realios, jei pvz noriu kept 120, tai uzstatau apie 70.. del to patariu nusipirkt termometra ir pasiziuret kokia reali temp. o del tu kaitinimo elementu tu irgi visiskai teisi, as vienus savo irgi taip sudeginau, nors aukstis tas pats, bet matyt kadangi zirniukai buvo mazi uzteko esamos temperaturos ir sudege, as tada maniau kad koks biesas sureago, nes taip duminant dar nebuvau macius blink.gif ir isemus paskui matesi, kad apdege tik virsus, kur buvo arti tu elementu, o visa kita kuo puikiausia..
Atsakyti
Na taip ir maniau verysad.gif Buvau as senukuose neseniai, pastovejau prie termometru, pavepsojau, bet neradau skirto orkaitem g.gif Gal kazkokiam kitam skyriuje? gal prie virykliu skyriaus kur? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 23, 19:38)
Na taip ir maniau  verysad.gif Buvau as senukuose neseniai, pastovejau prie termometru, pavepsojau, bet neradau skirto orkaitem  g.gif Gal kazkokiam kitam skyriuje? gal prie virykliu skyriaus kur?  unsure.gif

as savo termometra gavau dovanu, bet siaip ar taip jis malyg pirktas internetu, ir as matai kadangi ne lietuvoj, tai nesu tikra kur ten ieskot geriau.. nors tos parduotuveles kurios moli pardavineja tiketina, kad ir termometru turetu.
imetu linka, kad parodyt kaip atrodo, nors net ir skirtingu firmu jie visi panasus:
http://www.overstock...69/product.html
tikiuosi daugiau nieks nesudegs, cia kiekviena turbut savo kailiu ne syki patyrus koks tas jausmas , kai visas darbas perniek nueina verysad.gif
Atsakyti