Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(almantė_k @ 2010 05 14, 23:08)
as irgi noriu pagirti kitsunes_shy darbelius smile.gif labai grazus
ir pati noriu pasigirti veriniu prie anksciau rodyto komplektuko blush2.gif . tai pats pirmasis mano kaklo verinys. dar norejau paklaust as nebus per skystas jis nes suveriau ant 0.6 storio vielos? ant kokios vielos jus veriat sunkesnius verinius?

Aciu smile.gif As tai suneksnius verinius ant zuklines "zylkos" veriau smile.gif brolis kazkada patare smile.gif tik neatsimenu kokia butent ten buvo biggrin.gif

QUOTE(Irunia @ 2010 05 14, 23:45)
kitsune-shy, net vyrą pasikviečiau prie ekrano kad pyragėlius parodyti.
Niam niam kokie fainučiai thumbup.gif

aciu aciu happy.gif gaila paciai sau nieko nepasidarau visus isdalinti tenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 14, 22:08)
as irgi noriu pagirti kitsunes_shy darbelius smile.gif labai grazus
ir pati noriu pasigirti veriniu prie anksciau rodyto komplektuko blush2.gif . tai pats pirmasis mano kaklo verinys. dar norejau paklaust as nebus per skystas jis nes suveriau ant 0.6 storio vielos? ant kokios vielos jus veriat sunkesnius verinius?

koks grazus tas rastelis na kaip saulyte tas wub.gif grazus karoliai thumbup.gif as veriu ant 0.6 vielos, nes 0.8 man jau per grubi atrodo g.gif turetu laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites. Margareta, ten ne saules, ten zibutes turejo but, tie dryzeliai yra ziedlapio viduryje, o ziedlapiu melyni krasteliai taip nutamsejo iskepus, kad nebesimato ju, tik dienos sviesoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas padetu? isigijau elektrine mazyte orkaityte, na zinot, mikrobanges dydzio. bet ji su konvekcija, kazin ar temperatura bus tokia pati kaip be konvekcijos? ir dar instrukcijoj parasyta: "neijunkkite krosneles tuscia su kamera". Bet modelino gaminukus reik deti i jau ikaitinta orkaite, ane?
o dar as turiu maziausiai 4 firmu modelino ir kai lipdziau tai neziuredama viska sumaliau, maisiau, bet visu skirtingos kepimo instrukcijos, tai dabar geriau vidurki isvesti ar kaip? g.gif
O kaip darot su gaminiu storiu, ypac jei ne vientisai stori? ant vienos pakuotes raso: keti 15min. esant 0.6 cm storiui. Tai idomiai cia, nezinau kaip ir paskaiciuot, kai visi darbeliai skirtingi doh.gif Ar jus tiesiog kepat pusvalandi ir kai atvesta ziurit ar dar kepti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 16, 14:39)
Sveikutes, gal kas padetu? isigijau elektrine mazyte orkaityte, na zinot, mikrobanges dydzio. bet ji su konvekcija, kazin ar temperatura bus tokia pati kaip be konvekcijos? ir dar instrukcijoj parasyta: "neijunkkite krosneles tuscia su kamera". Bet modelino gaminukus reik deti i jau ikaitinta orkaite, ane?
o dar as turiu maziausiai 4 firmu modelino ir kai lipdziau tai neziuredama viska sumaliau, maisiau, bet visu skirtingos kepimo instrukcijos, tai dabar geriau vidurki isvesti ar kaip?  g.gif
O kaip darot su gaminiu storiu, ypac jei ne vientisai stori? ant vienos pakuotes raso: keti 15min. esant 0.6 cm storiui. Tai idomiai cia, nezinau kaip ir paskaiciuot, kai visi darbeliai skirtingi  doh.gif Ar jus tiesiog kepat pusvalandi ir kai atvesta ziurit ar dar kepti ar ne?  g.gif

o kas ta konvekcija? blush2.gif na as i savo maziuke tai idedu i nekaitinta, nes ji isart praktiskai ikaista, tavo vietoj su maisytu moliu tikrai nekepciau ilgiau nei 20 min ypatingai jei yra plonu, bet siaip tai jei temperaturos per aukstos nenustatysi tai tas ilgesnis kepimas neturetu bedos pridaryt..
Papildyta:
Almante, nerealus verinys thumbup.gif kai del verimo tai as ivariai, kartais ant vielos kartais ant to kaip valo, kartais net ant dvigubo jei didelis svoris o noriu kad jis toks laisvai judantis isliktu.
Atsakyti
Konvekcija ten toks vejelis pucia, kad viskas tolygiai apkeptu. Kazkur internete skaiciau vienai panai blogai iskepe, tarsi su konvekcija mazesne temperatura buvo g.gif Ai, na nezinau, reiks bandyti kepti. Aciu 4u.gif

P.S. o ar iskart vedinat patalpas tuo metu kai kepa?
Atsakyti
Ir dar klausimas. Nors nerekomenduojama kepti maista toj pacioj orkaitej kaip ir pol. moli, bet ar vis tiek kepat? blush2.gif Musu orkaite sugedus, o as isigijau orkaityte grynai tam moliui kepti, bet taip norisi pyraga ar pica issikepti... blush2.gif Kuo valot? Man kadangi rankos neblogai su alkoholiu valosi, tai ir orkaite bandyciau, bet vis tik nesinori nuodytis g.gif
Atsakyti
Viola fiola, kepimo trukme pagal stori ir skaiciuok taip, kaip parasyta. as darau taip: jei mano karoliukai yra apvalus, tai matuoju ju skersmeni ir dalinu is dvieju,t.y. laika apsakiciuoju kaip perpus mazesniam modelino storiui. nes kaip isivaizduoju, kad aplink apvalia forma siluma aplinkui ir pasiskirsto smile.gif na , o jei gaminukas yra platus, tarkim kvadrato formos, tada skaiciuoju laika normaliai.tikiuosi supratai mane smile.gif

MUNYT, aciu smile.gif as su troseliu nedraugauju, nors turiu jo, man graziau gaunasi su viela smile.gif beje, norejau paklaust, gal zinai kur gaut smulkesni nei 600 grit svitrini? as ieskojau jo ir Arro, ir Woodie DIY ir neradau, tai mano darbai pusiau skusti, pusiau lupti, tokie be nelygumu, bet subraizyti...

Beje, as kepu toje pacioje orkaiteje, kur ir maista, o valau iprastai... beje, rankas is pradziu patrinu aliejumi, o po to nusiplaunu, taip pat ir savo kociojimo iranki taip valau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 16 gegužės 2010 - 20:29
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 16, 20:26)
beje, norejau paklaust, gal zinai kur gaut smulkesni nei 600  grit svitrini? as ieskojau jo ir Arro, ir Woodie DIY ir neradau, tai mano darbai pusiau skusti, pusiau lupti, tokie be nelygumu, bet subraizyti...

nu as svitrini tai is savo brangiausio atemiau bigsmile.gif kai tik pamatysiu paklausiu kur pirko, nes jau senokai malyg jis pirktas, smulkiausias pas mane malyg 1500, ir jie atrodo is tos pacios serijos visi
Atsakyti
Paklausk jei gali, busiu dekinga smile.gif jau galvojau, prasysiu mamos, kad is senukuose pirktu ir man atsiustu, bet vis dar tikiuosi, kad pavyks dubkine nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 18, 16:18)
Paklausk jei gali, busiu dekinga smile.gif jau galvojau, prasysiu mamos, kad is senukuose pirktu ir man atsiustu, bet vis dar tikiuosi, kad pavyks dubkine nusipirkt smile.gif

nu zinok, sake, kad pirko is Woodies, jei konkreciai tai Finglas kelyje, bet butent tas tikrai nera nei didziausias, nei geriausia pasirinkima turintis.. tie lakstai kur as turiu tai tokiuose geltonuose kaip vokuose. keista kad neradai, dar blanchardstowne yra kazkokia tools parduotuve, tiksliai neprisimenu pavadinimo, bet visai salia halfords, tai ten daznai visokiu dalyku slifavimui jie turi.
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 16, 16:46)
Konvekcija ten toks vejelis pucia, kad viskas tolygiai apkeptu. Kazkur internete skaiciau vienai panai blogai iskepe, tarsi su konvekcija mazesne temperatura buvo  g.gif Ai, na nezinau, reiks bandyti kepti. Aciu  4u.gif
P.S. o ar iskart vedinat patalpas tuo metu kai kepa?

daznai buna, kad tik pabandzius ir suzinai, nes vis tik tos orkaites tokios skirtingos, kaip ir molis ir visa kita doh.gif del vedinimo tai mano virtuvyte mazute su isejimu i lauka tai jei ne speigas lauke tai palieku praviras duris visada, nes kaip mazoj patalpoj tai labai jauciasi, nors tas kvapas toks savotiskai malonus biggrin.gif
Atsakyti
isbandziau su wait spiritu perkelt paveiksliuka ant ore dziustancio modelino,bandziau ir das ir kitos rusies modelina ,bet nieko nesigavo,tik truputi isispaude verysad.gif dar norejau paklaust,kas airijoj gyvena,o is kur jus perkat velutes, savo mieste daug kanceleriniu apklausiau ir woody net buvau,galvojau gal ka panasaus rasiu ,bet nieko?
Atsakyti