Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Avijacija @ 2010 05 13, 20:28)
manau žinosit ko aš noriu  ax.gif  kaip galima būtų dar sidabrą pasendint be tos specialios priemonės? nes man tai greit iškrito joje nuosėdos tokios ir nieko jau nebesendina......  doh.gif  gal sakau algtis nemoku  biggrin.gif

esu skaičiusi, kad su virtu kiaušiniu sendina. Kiaušinį išverdi, perpjauni ir su dar šiltu dedi į dėžutę kokią ir uždarytus taip palaikyt reikia. Sidabras nujuoduoja.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 12, 22:29)
gal izvelgiat kokia spalva deta po apacia? http://cgi.ebay.com/...=item414f66ca3c

su tuo permatomu yr taip. kuo storiau ji desi, tuo maziau jis permatomas. jeigu ten tas rastas storai atpjuatas tai gali buti ir kokia nors raudona apacioje. zinok, cia sunku nuspeti biggrin.gif as kiek esu makalavusi su tramstapentu, tai man visad islieka misle, kaip atrodys iskepes biggrin.gif va tuo jis kartais ir zavus rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri daret savo maziukams atspaudelius ant modelino? Nusipirkau modelina -Jovi- kanceliarinese, bet toks kietokas jis, sunkiai atsispaudzia pedute, apie rankyte kalbos nera. Noriu paklausti, koki jus naudojot modelina sitam reikalui, o gal as tiesiog nemoku jo suminkstinti 4u.gif Parasykite man i az, dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kitsune-shy @ 2010 05 13, 21:00)
sveikos mamytės ir ne tik smile.gif esu čia naujokė, labai daug grožybių čia mačiau nusprendžiau ir savo darbeliais pasidalinti smile.gif

štai mano galerija ten visokių dalykėlių yra :

http://kitsune-shy.d...gallery/#crafts

thumbup.gif mini tortukai, labai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sabija @ 2010 05 14, 01:18)
Mergaites, gal kuri daret savo maziukams atspaudelius ant modelino? Nusipirkau modelina -Jovi- kanceliarinese, bet toks kietokas jis, sunkiai atsispaudzia pedute, apie rankyte kalbos nera. Noriu paklausti, koki jus naudojot modelina sitam reikalui, o gal as tiesiog nemoku jo suminkstinti 4u.gif  Parasykite man i az, dekinga  blush2.gif

nedariau niekad, bet kaip ir su kiekvienu modelinu pries darant ka nors reikia ji paminkyti gerai tada jis suminksteja, jei tai yra ore dziustantis modelinas, gali padrekinti su vandeniu, kad geriau minkytusi ir netrupetu ax.gif tikiuosi padejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puodziute: 14 gegužės 2010 - 08:39
Margareta, man tikrai nepatiktu nenuspejamas rezultatas biggrin.gif na bet bandysiu kurti, reikia tik senesnius darbus pabaigt smile.gif
Atsakyti
sveikutes.... graziu darbeliu prikurusios thumbup.gif ... norejau paklausti ar esat kuri bandzius daryt sagas? ar jom skalbimas nekenkia?? is anksto labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2010 05 14, 12:14)
sveikutes.... graziu darbeliu prikurusios  thumbup.gif ... norejau paklausti ar esat kuri bandzius daryt sagas? ar jom skalbimas nekenkia?? is anksto labai aciu uz atsakyma  4u.gif

Laba, berods Hytka dare sagas, o gal Margareta, tiklsiai nepamenu, laukiam ju paciu kol pasipasakos, o siaip manau skalbimas neturetu kenkti, nebent lakuotum, tai cia jau nuo lako priklauso g.gif
Atsakyti
almante k, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2010 05 14, 13:14)
sveikutes.... graziu darbeliu prikurusios  thumbup.gif ... norejau paklausti ar esat kuri bandzius daryt sagas? ar jom skalbimas nekenkia?? is anksto labai aciu uz atsakyma  4u.gif

šeip tai kepamas modelinas pakankamai tvirtas, tik aišku jeigu nelabai "plonas" gaminys. bet vel gi gal cia nuo firmos priklauso, aš asmeniškai esu bandžiusi dirbti tik su modelinais Fimo, Cernit, ir Premo sculpey, dar esu bandžiusi kažkoki "Lyra" bet šiš labai nepatiko man.
Atsakyti
QUOTE(sabija @ 2010 05 13, 23:18)
Mergaites, gal kuri daret savo maziukams atspaudelius ant modelino? Nusipirkau modelina -Jovi- kanceliarinese, bet toks kietokas jis, sunkiai atsispaudzia pedute, apie rankyte kalbos nera. Noriu paklausti, koki jus naudojot modelina sitam reikalui, o gal as tiesiog nemoku jo suminkstinti 4u.gif  Parasykite man i az, dekinga  blush2.gif

na bent cia airijoj tai galima nusipirkt butent tam skirta rinkinuka su tuo moliu ar kas ten bebutu ir remeliu antspaudams, kaip tik draugei toki buvau dovanojus tik tada netoptelejo paskaityt kas ten per sudetis. tik malyg buvo parasyta, kad netinkamas jaunesniems nei lyg 6men. o siaip jei su polimeriniu moliu tai ji tikrai reiktu gerokai paminkyt, kad gerai suminkstetu pries darant ispaudus.
Papildyta:
QUOTE(kitsune-shy @ 2010 05 13, 19:00)
štai mano galerija ten visokių dalykėlių yra :

labai grazus darbeliai kitsune-shy! istrigo melyni karoliai ir zmogeliukai thumbup.gif
Atsakyti
as irgi noriu pagirti kitsunes_shy darbelius smile.gif labai grazus
ir pati noriu pasigirti veriniu prie anksciau rodyto komplektuko blush2.gif . tai pats pirmasis mano kaklo verinys. dar norejau paklaust as nebus per skystas jis nes suveriau ant 0.6 storio vielos? ant kokios vielos jus veriat sunkesnius verinius?
user posted image
Atsakyti
kitsune-shy, net vyrą pasikviečiau prie ekrano kad pyragėlius parodyti.
Niam niam kokie fainučiai thumbup.gif
Atsakyti