Nu kiek gaminuku, merginos, prikelet grazus Hytkos rozynai o Puodziutes paskutiniai auskarai tiesiog uzbure o mane siandien MB supeike, pasake kad as neoriginali, nes neieskau nauju karoliuku formu o daugiausiai kuriu apvalius cia tik siaip, pasiguodziau
o jus paziurekit kokis karoliukus ebay radau, o siandien per klaida nusipirkau ne balto, o permatomo sculpey tai tikrai gaminsiu kazka panasaus. gal izvelgiat kokia spalva deta po apacia? http://cgi.ebay.com/...=item414f66ca3c
Kakzkaip man nepanasu, kad ten tranparentas detas, greiciausiai baltas arba su kuo nors pamaisytas siek tiek...
QUOTE(Bjauruska @ 2010 05 13, 08:26)
Kakzkaip man nepanasu, kad ten tranparentas detas, greiciausiai baltas arba su kuo nors pamaisytas siek tiek...
pritariu, mano nuomone darytas dramblio kaulo atspalvis ir lakuota
aaa nu bet kokiu atveju as darysiu su transparentu, kad spalva sviestusi is giliau
Almante: jei turi baltą transparent fimo, tai pastebejau , kad ryškesnės spalvos po juo suteikia gražesnį gylio efektą, na bet dar daug kas priklauso kokios spalvos dėsi patį raštą
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(tesulka @ 2010 05 13, 09:07)
Almante: jei turi baltą transparent fimo, tai pastebejau , kad ryškesnės spalvos po juo suteikia gražesnį gylio efektą, na bet dar daug kas priklauso kokios spalvos dėsi patį raštą
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
vat butent noriu padaryti taip, kad rastas butu is balto transparento o fonas is nepermatomo balto, ir kad tas rastas matytusi tarsi pro ruka, bet vat nezinau ka po apacia det, ir siaip niekad nedirbau su transparentu. manau ryskesne spalva po apacia butu gerai..
Almante: tai jo, ryškesnė spalva visai įdomiai atrodytų
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Puodziute, paskutiniai auskarai labai grazus ir originalus!
jau pati laukiu nesulaukiu menesio galo, kada skubus darbai pasibaigs ir galesiu vel imtis visokiu eksperimentu
jau pati laukiu nesulaukiu menesio galo, kada skubus darbai pasibaigs ir galesiu vel imtis visokiu eksperimentu
sveikos mamytės ir ne tik esu čia naujokė, labai daug grožybių čia mačiau nusprendžiau ir savo darbeliais pasidalinti
štai mano galerija ten visokių dalykėlių yra :
http://kitsune-shy.d...gallery/#crafts
štai mano galerija ten visokių dalykėlių yra :
http://kitsune-shy.d...gallery/#crafts
kitsune-shy, saunus darbeliai
ačiū
manau žinosit ko aš noriu kaip galima būtų dar sidabrą pasendint be tos specialios priemonės? nes man tai greit iškrito joje nuosėdos tokios ir nieko jau nebesendina...... gal sakau algtis nemoku