Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Nu kiek gaminuku, merginos, prikelet smile.gif grazus Hytkos rozynai o Puodziutes paskutiniai auskarai tiesiog uzbure smile.gif o mane siandien MB supeike, pasake kad as neoriginali, nes neieskau nauju karoliuku formu o daugiausiai kuriu apvalius smile.gif cia tik siaip, pasiguodziau biggrin.gif
o jus paziurekit kokis karoliukus ebay radau, o siandien per klaida nusipirkau ne balto, o permatomo sculpey tai tikrai gaminsiu kazka panasaus. gal izvelgiat kokia spalva deta po apacia? http://cgi.ebay.com/...=item414f66ca3c
Atsakyti
Kakzkaip man nepanasu, kad ten tranparentas detas, greiciausiai baltas arba su kuo nors pamaisytas siek tiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 05 13, 08:26)
Kakzkaip man nepanasu, kad ten tranparentas detas, greiciausiai baltas arba su kuo nors pamaisytas siek tiek...  g.gif

pritariu, mano nuomone darytas dramblio kaulo atspalvis ir lakuota ax.gif
Atsakyti
aaa g.gif nu bet kokiu atveju as darysiu su transparentu, kad spalva sviestusi is giliau smile.gif
Atsakyti
Almante: jei turi baltą transparent fimo, tai pastebejau , kad ryškesnės spalvos po juo suteikia gražesnį gylio efektą, na bet dar daug kas priklauso kokios spalvos dėsi patį raštą smile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 05 13, 09:07)
Almante: jei turi baltą transparent fimo, tai pastebejau , kad ryškesnės spalvos po juo suteikia gražesnį gylio efektą, na bet dar daug kas priklauso kokios spalvos dėsi patį raštą  smile.gif
----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

vat butent noriu padaryti taip, kad rastas butu is balto transparento o fonas is nepermatomo balto, ir kad tas rastas matytusi tarsi pro ruka, bet vat nezinau ka po apacia det, ir siaip niekad nedirbau su transparentu. manau ryskesne spalva po apacia butu gerai.. g.gif
Atsakyti
Almante: tai jo, ryškesnė spalva visai įdomiai atrodytų smile.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Puodziute, paskutiniai auskarai labai grazus ir originalus!
jau pati laukiu nesulaukiu menesio galo, kada skubus darbai pasibaigs ir galesiu vel imtis visokiu eksperimentu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės ir ne tik smile.gif esu čia naujokė, labai daug grožybių čia mačiau nusprendžiau ir savo darbeliais pasidalinti smile.gif

štai mano galerija ten visokių dalykėlių yra :

http://kitsune-shy.d...gallery/#crafts
Atsakyti
kitsune-shy, saunus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif
Atsakyti
manau žinosit ko aš noriu ax.gif kaip galima būtų dar sidabrą pasendint be tos specialios priemonės? nes man tai greit iškrito joje nuosėdos tokios ir nieko jau nebesendina...... doh.gif gal sakau algtis nemoku biggrin.gif
Atsakyti