mmergyte- puikois sages
Irunia: tikrai puikios lėlės, tokių detalizuotų figurų nesu dar niekur mačiusi. Sužavėjo, kaip sakoma profesionalu ir beveik tobula..
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Sveikos
Sioks toks vaizdelis paivairinimui...
Sioks toks vaizdelis paivairinimui...
idomus, ko ten i vidu pripylei?
Ten ilieta epoksidine derva su stiklo burbuliukais Tik persistengiau su burbuliukais - vidurys tapo beveik nepermatomas, o turejo viskas matytis kiaurai...
as ir parodysiu
o kur jus merginos epoksidine derva perkat ? irkokios talpos buteluku buna? as gyvenu jau senokai ne Lietuvoje ir noreciau gryzusi nusipirkti
Margareta, nagi zavus auskariukai
Vetute, net nepamenu kokios firmos pirkau, svirkstus ismeciau Kazkaip neteko Lietuvoj uztikti visiskai bespalves epoksidines dervos didesniais kiekiais
Vetute, net nepamenu kokios firmos pirkau, svirkstus ismeciau Kazkaip neteko Lietuvoj uztikti visiskai bespalves epoksidines dervos didesniais kiekiais
Gražūs, darbai, ypač Margaretos patiko. ar čia naudota tektstūra? atrodo kaip vandens lašiukai ant stiklo
aciu aha tekstura o ta spalva tai tokia labiau oranzine gyvai, o is tikruju tai cia is tos knygos apie imitacijas, kuri cia keliavo pas visas tipo koralo atspalvis
Na, man daugiau i raudona o ne i koralo spalva panasu, bet gal cia skirtinguose monitoriuose taip
o cia mano naujausias lipdinukas, turejo gautis zibute bet gavosi fejeverkai
o cia mano naujausias lipdinukas, turejo gautis zibute bet gavosi fejeverkai