Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

mmergyte- puikois sages thumbup.gif
Atsakyti
Irunia: tikrai puikios lėlės, tokių detalizuotų figurų nesu dar niekur mačiusi. Sužavėjo, kaip sakoma profesionalu ir beveik tobula..

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Sioks toks vaizdelis paivairinimui...

user posted image
Atsakyti
idomus, ko ten i vidu pripylei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 05 06, 19:44)

man rodos tu paciu burbuliuku kurie ir ant virsaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 06 gegužės 2010 - 18:14
Ten ilieta epoksidine derva su stiklo burbuliukais biggrin.gif Tik persistengiau su burbuliukais - vidurys tapo beveik nepermatomas, o turejo viskas matytis kiaurai...
Atsakyti
as ir parodysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
o kur jus merginos epoksidine derva perkat ? irkokios talpos buteluku buna? as gyvenu jau senokai ne Lietuvoje ir noreciau gryzusi nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 07 gegužės 2010 - 12:20
Margareta, nagi zavus auskariukai smile.gif

Vetute, net nepamenu kokios firmos pirkau, svirkstus ismeciau blush2.gif Kazkaip neteko Lietuvoj uztikti visiskai bespalves epoksidines dervos didesniais kiekiais sad.gif
Atsakyti
Gražūs, darbai, ypač Margaretos patiko. ar čia naudota tektstūra? atrodo kaip vandens lašiukai ant stiklo smile.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif aha tekstura ax.gif o ta spalva tai tokia labiau oranzine gyvai, o is tikruju tai cia is tos knygos apie imitacijas, kuri cia keliavo pas visas biggrin.gif tipo koralo atspalvis rolleyes.gif
Atsakyti
Na, man daugiau i raudona o ne i koralo spalva panasu, bet gal cia skirtinguose monitoriuose taip smile.gif
o cia mano naujausias lipdinukas, turejo gautis zibute bet gavosi fejeverkai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti