Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(rug_gele @ 2010 04 26, 19:37)
aisku aciu tau uz inormacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif o kur yra to molio pirkti?pvz. pas mus silver city klausiau nera, tai kur daugiau ieskoti cia pas mus Marijampolej visai nedaug tokiu parduotuviu.

net nzn mariampolej kur gali buti, nes as is vln, cia pas mus visko pilna ax.gif siaip bandyk paziureti kanceliarinese prekiu parduotuves, anksciau tiesioginis platintojas bent jau fimo buvo uab tikros spalvos, bet kiek zinau, jie sustabde dabar veikla, tai turetu vestis gal kas nors kitas, dar gali siustis is internetiniu parduotuviu. gal dar kas is Mariampoles atsisauks ir tau pagelbes smile.gif

munyt grazu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puodziute: 27 balandžio 2010 - 12:16
puikus darbeliai "munyt" thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas zino kur Vilniuje galima nusipirkti lako Fimo moliui, niekur nerandu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2010 04 27, 15:36)
Mergaites, gal kas zino kur Vilniuje galima nusipirkti lako Fimo moliui, niekur nerandu ax.gif  smile.gif

Naudoju Ryher Triple gloss rekomenduota Jurates (ir jis man patinka), tai ji pirkau akropolio Silver city smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puodziute @ 2010 04 27, 13:16)
net nzn mariampolej kur gali buti, nes as is vln, cia pas mus visko pilna  ax.gif  siaip bandyk paziureti kanceliarinese prekiu parduotuves, anksciau tiesioginis platintojas bent jau fimo buvo uab tikros spalvos, bet kiek zinau, jie sustabde dabar veikla, tai turetu vestis gal kas nors kitas, dar gali siustis is internetiniu parduotuviu. gal dar kas is Mariampoles atsisauks ir tau pagelbes  smile.gif
munyt grazu labai  4u.gif

nu aisku reikes vis pasidaryti, paklausti kokiose keliose parduovese kur visokiais niekuciais prekiauja g.gif
Atsakyti
Vetute, Puodziute, kramtuke 7 aciu uz pagyras 4u.gif
is tikruju sitas taip sunkiai sekesi, kad galiausiai nebezinojau ar netekus kantrybes ismesiu doh.gif ar vis tik pabaigsiu. bet gera patirtis buvo, tik tiek, kad pastaruoju metu dingo ikvepimas per visus reikalus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 04 26, 18:37)
aisku aciu tau uz inormacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif o kur yra to molio pirkti?pvz. pas mus silver city klausiau nera, tai kur daugiau ieskoti cia pas mus Marijampolej visai nedaug tokiu parduotuviu.

as Marijampoleje tik viene parduotuve radau prekiaujamcia polimeriniu modelinu, ir turejo tik LYRA modelina, tai pabandymui emiau ta, o paskiui siunciausi FIMO per intera 4u.gif
Atsakyti
Marijampolėje paieškok parduotuvėj "Nuo pieštuko iki" bent jau kai aš ten dirbau modelino turėdavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 04 27, 18:31)
as Marijampoleje tik viene parduotuve radau prekiaujamcia polimeriniu modelinu, ir turejo tik LYRA modelina, tai pabandymui emiau ta, o paskiui siunciausi FIMO per intera 4u.gif

rug_gele, ups neparasiau tau kurioje radau, Jukneviciaus 26 (bendrabucio namas is galo yra kanceleriniu prekiu parduotuvele, ofis 1 ar kaskas panasiai)

QUOTE(sapnelyte @ 2010 04 27, 18:43)
Marijampolėje paieškok parduotuvėj "Nuo pieštuko  iki" bent jau kai aš ten dirbau modelino turėdavom 4u.gif

ten tik paprastas yra, kur dziusta savaime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinele123: 27 balandžio 2010 - 17:55
Munyt, labai grazus kaleidoskopas. as irgi turiu nesunaudotu desreliu tai noreciau pabandyt smile.gif Gaila tik niekaip Fimo nenusiperku, jau pora kartu centre buvau, jei buciau zinojus, kur artimiausia vieta masina priparkuot buciau nuejus i Easons, o dabar vel Sculpey pirkau nezmoniskom kainom.
Merginos, kiek Lietuvoj modelinas kainuoja? uzsiprasiau 40 lt uz apyranke su siuntimu, bet pavertus eurais, tai man tik 3 eurai pelno liktu, jei parduociau, o plesikaut is zmoniu nesinori smile.gif ir kokiom kainom pardavinejat papuosalus?
Atsakyti
oi aciu mergikes, kiek cia daug marijampolieciu, gal kuri man pamokele pravestumet smile.gif labai man grazus darbeliai jusu,nu bet nezinau nuo ko pradeti doh.gif kiek radau pamokeliu tai ne lietuviu kalba visos doh.gif su dekupazu kazkaip viskas aiskiau pabandziau kzkas gavosi, uzsikabliavau lotuliukas.gif nu su modelinu kolkas tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
Munyt: labai gražios spalvos išėjo, ir raštas toks renesansiškas, super 4u.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti