Irunia, turiu ta laka - skystas kaip vandenelis, matinis ir man visai patinka
Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas?
Papildyta:
Žiogiene, reikia ploniau iskocioti
Ar esate kuri nors naudojusi skysta fimo? Kaip su juo dirbti, kokios jo naudojimo galmybes? Gal darbeliu pavyzdziu turite arba kokiu nuorodu
naudojau skysta tik ne fimo o sculpey va cia http://picasaweb.goo...164465508676882 siaip jis geras kai nori suklijuoti kokias detales, tai pateplioji ir kepi
QUOTE(Margareta @ 2010 03 14, 03:27)
Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas?
Kazkur 65 E su viskuo, bet dar dedas tie milteliai visokie, tai jie man 25 kartams kainavo ir apie 70 LT.
nu brangoka brangoka...
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 13, 17:14)
Kaip padaryt tokį?
Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos?
Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos?
cia su paveiksliukais parodyta
http://images.google...bD8aF-AaIp-yyBg
ir apacioje yra zodelis link, ji psapaudus viskas parodyta
Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)?
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 15, 19:34)
Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)?
galima
Tsakant "Debiutas modelino papuosalu gamyboje" daug ka dar reikia tobulinti, bet jie jau labai smagiai kabaluoja mano ausyse dar daug rutuliuku surident ir daug vielos prisukt reikes, kol gausis taip, kaip noriu o ir kritikos nebijau
tai, kad labai grazus debiutas
Almantė_k, grazus debiutas
As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja Rodausi toliau
As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja Rodausi toliau
Hytka, grazi rozyte
Aciu,merginos, mano debiutas tik is toli neblogai atrodo,net kabliukai nuo vielos spalvos smarkiai skiriasi, apsigavau apsipirkinedama online
Aciu,merginos, mano debiutas tik is toli neblogai atrodo,net kabliukai nuo vielos spalvos smarkiai skiriasi, apsigavau apsipirkinedama online