Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Irunia, turiu ta laka - skystas kaip vandenelis, matinis ir man visai patinka biggrin.gif

Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas? bigsmile.gif
Papildyta:
Žiogiene, reikia ploniau iskocioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar esate kuri nors naudojusi skysta fimo? Kaip su juo dirbti, kokios jo naudojimo galmybes? Gal darbeliu pavyzdziu turite arba kokiu nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojau skysta tik ne fimo o sculpey ax.gif va cia http://picasaweb.goo...164465508676882 siaip jis geras kai nori suklijuoti kokias detales, tai pateplioji ir kepi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 14, 03:27)
Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas?  bigsmile.gif

Kazkur 65 E su viskuo, bet dar dedas tie milteliai visokie, tai jie man 25 kartams kainavo ir apie 70 LT.
Atsakyti
nu brangoka brangoka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 13, 17:14)
Kaip padaryt tokį?
user posted image
Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos? g.gif

cia su paveiksliukais parodyta
http://images.google...bD8aF-AaIp-yyBg
ir apacioje yra zodelis link, ji psapaudus viskas parodyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinele123: 15 kovo 2010 - 11:02
Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu thumbup.gif . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)?
Atsakyti
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 15, 19:34)
Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu  thumbup.gif . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)?

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Tsakant "Debiutas modelino papuosalu gamyboje" daug ka dar reikia tobulinti, bet jie jau labai smagiai kabaluoja mano ausyse smile.gif dar daug rutuliuku surident ir daug vielos prisukt reikes, kol gausis taip, kaip noriu smile.gif o ir kritikos nebijau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 16 kovo 2010 - 18:41
tai, kad labai grazus debiutas bigsmile.gif
Atsakyti
Almantė_k, grazus debiutas mirksiukas.gif

As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja biggrin.gif Rodausi toliau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Hytka, grazi rozyte smile.gif
Aciu,merginos, mano debiutas tik is toli neblogai atrodo,net kabliukai nuo vielos spalvos smarkiai skiriasi, apsigavau apsipirkinedama online smile.gif
Atsakyti