Aciu almante_k . Jo as juos paprasta mamrmuravimo technika dariau. dvi spalvas tiesiog minkiau ir vat kas gavosi
apyranke "Alisa stebuklu salyje " pavadinau taip del to, kad nesuprasi, kam ji, ar vaikui, ar placiu paziuru suaugusiam dariau is atlieku, dariau rutuliukus apdengimui, bet pamaciau kokios nerealios spalvos gaunasi, tik nepatinka man kompoinavimas, bet geriau nesugalvojau kaip sujungt
ir dar viena apyranke
ir dar viena apyranke
almantė_k pirmutine apyranke kokia grazi
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 04 19, 10:42)
almantė_k pirmutine apyranke kokia grazi
aciu man nepatinka kaip ji suverta
kaip tylu cia Merginos, norejau paklausti, ar gaminant karoliukus papuosalui, nelieka ju? nes pas mane pastoviai lieka tai po viena, tai po du, juk geriau daugiau pagamint negu kad paskui pritruktu, bet kai lieka vienas tai nei sis nei tas, nera kur panaudot.
Pas mane irgi lieka. Kartais pavyksta apsiskaiciuoti tiksliai kiek ju reikes, kartais nepavyksta. Tokiu atveju geriau daugiau nei per mazai... Na bet visas perteklius ir nepasisekimai keliauja pas mano trimete dukryte, kuri juos deda i dezute ir vadina "pinigeliais"
oi mano panelei irgi patinka mano lipdiniai, as jai atiduodu visokius eksperimentus tai ji nesiojasi sako cia pakabukas, cia auskarai o tai is ko lipdau ji vadina "mozelinu"
geras karoliuku likuciu eksploatavimo variantas galvoju, butu karoliukai panasiu spalvu, tai dar ir koki verinuka sukomponuot galima bet pas mane jie visi skirtingi
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 20, 17:55)
geras karoliuku likuciu eksploatavimo variantas galvoju, butu karoliukai panasiu spalvu, tai dar ir koki verinuka sukomponuot galima bet pas mane jie visi skirtingi
Turiu merginos, jums iseiti! galit jus gi pasimainyti likuciais, gal kam kitam nenaudojami karoliukai bus "aukso vertes"
visai gera ideja jeigu nerasiu, kaip panaudoti karoliuku, butinai mainysiuos
as kazkaip viska daugiau maziau is akies darau, tai gaunasi dazniausiai, kad pasidarau rutuliukus, kad ir kiek ten ju beiseitu ir tada kazka is to konstruoju, o taip turbut del to, kad pries darydama neturiu jokio projekto ar idejos. o atlikusiu daug nebuna, kuriuos pasilieku tam atvejui jei sutruktu ar dar kitaip taisyt reiketu ar tiesiog rasta prisimint.
sveikutes turiu klausymeli? gal ,kas esat dirbusios su Newplast, modelinu.ant pakuotes parasyta,kad nedziustantis ore,tai ,kaip jy dziovinti? bandziau ,ket, tai man supotojo,ir isbego, dziovinau dvi dienas,tik truputy apdziuvo. tai kaip su juo elgtis?