as niekad nekepu su ventiliatoroum
Margareta,pas mane ventiliatorius neissijungia
o stai mano naujausi darbukai
sitas, ko gero labiausiai vykes darbas, toki gal jau drisciau pardavinet
Merginos, gal turit kokia paslapti, kaip reikia tiesiai skyles pradurti? man pastoviai kreivai prasiduria ypac auskarai kreivi
o stai mano naujausi darbukai
sitas, ko gero labiausiai vykes darbas, toki gal jau drisciau pardavinet
Merginos, gal turit kokia paslapti, kaip reikia tiesiai skyles pradurti? man pastoviai kreivai prasiduria ypac auskarai kreivi
tiesiai pradurti nelengva..reikia praktikos..va dabar turiu grazteli tai man patinka..bzikt ir yra ir niekas nesideformuoja
siaip grazus rinkinukas....eh..pavasarejantis toks
QUOTE(Margareta @ 2010 04 14, 18:44)
tiesiai pradurti nelengva..reikia praktikos..va dabar turiu grazteli tai man patinka..bzikt ir yra ir niekas nesideformuoja
gal sakau, reikia tiesiai is virsaus ziuret kai duri o kur grazteli pirkai?
Kartais ne tu mokytojauji auksarankese?
kadais pirkau slifuokli ta va neseniai jam nusipirkau plona grzteli..apsileidimas jau seniai galejau tai padaryti
kartais gal ir as
kartais gal ir as
QUOTE(Margareta @ 2010 04 14, 19:35)
kadais pirkau slifuokli ta va neseniai jam nusipirkau plona grzteli..apsileidimas jau seniai galejau tai padaryti
kartais gal ir as
kartais gal ir as
pries kelias dienas su MB ziurejom slifuokliuka toki mazulyciais, beveik manikiuriniais atngaliais, ech... paziurejau as i ji ir pagailejau pinigu o butu gerai, nes pirstus paskausta slifuojant...bet kai busiu didele ir profesionali lipdytoja tai tikrai toki isigysiu
seku karts nuo karto pamokeles, ir jos labai daug ziniu man dave labai malonu
Vetute jamam situ darbu jau kaip grazu reikes ir man mokytis kabasonus apsiuti kokia technika akmenukus lipdei, cia panasu i paprasta "marmuravimo" ane?
o as noriu pasigirt, kad pagaliau iskepiau nesutrukusius karoliukus nuzeminau temp iki 110 ir nedengiau
o as noriu pasigirt, kad pagaliau iskepiau nesutrukusius karoliukus nuzeminau temp iki 110 ir nedengiau
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 16, 08:31)
Vetute jamam situ darbu jau kaip grazu reikes ir man mokytis kabasonus apsiuti kokia technika akmenukus lipdei, cia panasu i paprasta "marmuravimo" ane?
O tai anksčiau kepei ne prie 110?
Tai tau gi visos choru sakė, kad temperatūra per aukšta, tu netikėjai.
Geriausia nusipirkt termometrą orkaitėms ir kepant žiūrėt, kad neviršytų rekomenduojamos temperatūros. Kiek žinau, tai kai kuriems moliams (pvz Fimo) reikia būtent 110, o kitiems 130. Gi ne vištą kepam! Iš tikrųjų tai ir nekepam, o laikome tam tikroje temperatūroje tam tikrą laiką, nes tk tokioje temperatūroje, kaip nurodyta instrukcijoje ir tiek laiko, kiek nurodyta instrukcijoje vyksta polimerizacijos procesas. Instrukcijas gi ne dėl grožio rašo ir jei norim kokybiško ir ilgai išliekančio gaminio, tai ir laikykimės instrukcijų nurodymų.
nu jo..suskelei tu cia, Smilga, pamoksla
is tikruju tai o kiek tu anksciau kepei jeigu ne 110? visad tiek kepu
QUOTE(Margareta @ 2010 04 16, 09:55)
nu jo..suskelei tu cia, Smilga, pamoksla
Aš dar ir muštis galiu pradėt
Nu bet jau iš tikrųjų kartais...
Mergaites, pas mane ne Fimo o Sculpey ant pakuotes parasyta 130 Celsijaus laipsniu nemuskit manes nepelnytai