Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

as niekad nekepu su ventiliatoroum g.gif
Atsakyti
Margareta,pas mane ventiliatorius neissijungia smile.gif

o stai mano naujausi darbukai smile.gif user posted image
sitas, ko gero labiausiai vykes darbas, toki gal jau drisciau pardavinet smile.gif
Merginos, gal turit kokia paslapti, kaip reikia tiesiai skyles pradurti? man pastoviai kreivai prasiduria g.gif ypac auskarai kreivi doh.gif
Atsakyti
tiesiai pradurti nelengva..reikia praktikos..va dabar turiu grazteli tai man patinka..bzikt ir yra biggrin.gif ir niekas nesideformuoja ax.gif

siaip grazus rinkinukas....eh..pavasarejantis toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 04 14, 18:44)
tiesiai pradurti nelengva..reikia praktikos..va dabar turiu grazteli tai man patinka..bzikt ir yra  biggrin.gif ir niekas nesideformuoja  ax.gif

siaip grazus rinkinukas....eh..pavasarejantis toks  thumbup.gif

gal sakau, reikia tiesiai is virsaus ziuret kai duri g.gif o kur grazteli pirkai?
Kartais ne tu mokytojauji auksarankese? ax.gif
Atsakyti
kadais pirkau slifuokli ta va neseniai jam nusipirkau plona grzteli..apsileidimas doh.gif jau seniai galejau tai padaryti biggrin.gif

kartais gal ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 04 14, 19:35)
kadais pirkau slifuokli ta va neseniai jam nusipirkau plona grzteli..apsileidimas  doh.gif  jau seniai galejau tai padaryti  biggrin.gif

kartais gal ir as   blush2.gif

pries kelias dienas su MB ziurejom slifuokliuka toki mazulyciais, beveik manikiuriniais atngaliais, ech... paziurejau as i ji ir pagailejau pinigu smile.gif o butu gerai, nes pirstus paskausta slifuojant...bet kai busiu didele ir profesionali lipdytoja tai tikrai toki isigysiu tongue.gif
seku karts nuo karto pamokeles, ir jos labai daug ziniu man dave smile.gif labai malonu 4u.gif
Atsakyti
Komplektukas :

user posted image
Atsakyti
Vetute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jamam situ darbu biggrin.gif jau kaip grazu smile.gif reikes ir man mokytis kabasonus apsiuti smile.gif kokia technika akmenukus lipdei, cia panasu i paprasta "marmuravimo" ane?
o as noriu pasigirt, kad pagaliau iskepiau nesutrukusius karoliukus thumbup.gif nuzeminau temp iki 110 ir nedengiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 16, 08:31)
Vetute  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jamam situ darbu biggrin.gif jau kaip grazu smile.gif reikes ir man mokytis kabasonus apsiuti smile.gif kokia technika akmenukus lipdei, cia panasu i paprasta "marmuravimo" ane?
o as noriu pasigirt, kad pagaliau iskepiau nesutrukusius karoliukus thumbup.gif nuzeminau temp iki 110 ir nedengiau biggrin.gif

O tai anksčiau kepei ne prie 110?
Tai tau gi visos choru sakė, kad temperatūra per aukšta, tu netikėjai.
Geriausia nusipirkt termometrą orkaitėms ir kepant žiūrėt, kad neviršytų rekomenduojamos temperatūros. Kiek žinau, tai kai kuriems moliams (pvz Fimo) reikia būtent 110, o kitiems 130. Gi ne vištą kepam! Iš tikrųjų tai ir nekepam, o laikome tam tikroje temperatūroje tam tikrą laiką, nes tk tokioje temperatūroje, kaip nurodyta instrukcijoje ir tiek laiko, kiek nurodyta instrukcijoje vyksta polimerizacijos procesas. Instrukcijas gi ne dėl grožio rašo ir jei norim kokybiško ir ilgai išliekančio gaminio, tai ir laikykimės instrukcijų nurodymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 16 balandžio 2010 - 09:03
nu jo..suskelei tu cia, Smilga, pamoksla biggrin.gif
is tikruju tai o kiek tu anksciau kepei jeigu ne 110? unsure.gif visad tiek kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 04 16, 09:55)
nu jo..suskelei tu cia, Smilga, pamoksla  biggrin.gif
is tikruju tai o kiek tu anksciau kepei jeigu ne 110?  unsure.gif visad tiek kepu  smile.gif

Aš dar ir muštis galiu pradėt lotuliukas.gif
Nu bet jau iš tikrųjų kartais...
Atsakyti
Mergaites, pas mane ne Fimo o Sculpey wink.gif ant pakuotes parasyta 130 Celsijaus laipsniu wink.gif nemuskit manes nepelnytai biggrin.gif
Atsakyti