Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Shima @ 2010 04 13, 13:00)
Sveikos  4u.gif
turbūt taip seniai rodžiausi čia, kad jau gal niekas manęs ir nebepamena  biggrin.gif vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais, bet kadangi pati dariau iki šiol tokius visai nerimtus mano nuomone darbelius iš modelino, tai kažkaip nenorėjau čia jų ir kišti ir tyliai vis apsilankydavau. Bet va paskutinis tai jau toks rimtesnis darbas, tai pasirodau, padariau skarelei žiedelį, filigree technika šita turbūt vadinasi, ilgai sėdėjau, bet patiko man krapštytis taip smulkiai smile.gif  ir kas svarbiausia, patiko, kad taip dirbant, nors daugiau laiko susigaišta darant, paskui nereikia nieko poliruot beveik  lotuliukas.gif

user posted image

beje, merginos, o nematėt kur nors fimo classic pirkti? Nes naujai visos parduotuvės vežasi soft pastebėjau, o tas naujas soft man per minkštas kažkaip  doh.gif

grazu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Shima, labai grazus ziedelis smile.gif
o as susinervinau nerealiai. mano karoliukai ir vel kepant sutruko doh.gif ir minkiau neilgai, ir neperkepiau ir zemesnej temperaturoj...minkiau tik tiek kad forma suteikti, ir tada aplipdziau griezineliais o sutruko ten, kur nera griezineliu. nu bliamba jau nebesuprantu kas darosi... teksiu Sculpey lauk aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 13, 16:11)
Shima, labai grazus ziedelis smile.gif
o as susinervinau nerealiai. mano karoliukai ir vel kepant sutruko doh.gif ir minkiau neilgai, ir neperkepiau ir zemesnej temperaturoj...minkiau tik tiek kad forma suteikti, ir tada aplipdziau griezineliais o sutruko ten, kur nera griezineliu. nu bliamba jau nebesuprantu kas darosi... teksiu Sculpey lauk  aggressive.gif

o tu nenorėtum pamėgint apdengt kepant, na kaip "palapinę" padaryt iš kokio kartono. Man kažkaip atrodo, kad nuo ventiliatoriaus gali tas skylimas būt, gal ten paviršių kaip nors per greit "nukepa" ar kažkaip.
Atsakyti
Pasirodau, ka nulipdziau smile.gif Kam aki rezia pakabinimo budas, tai as cia taip specialiai ax.gif Toks sumanymas buvo, truputi pakopintas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Hytka, puikus turkis smile.gif

Puodziute, Almante ačiū smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 04 13, 15:28)
o tu nenorėtum pamėgint apdengt kepant, na kaip "palapinę" padaryt iš kokio kartono. Man kažkaip atrodo, kad nuo ventiliatoriaus gali tas skylimas būt, gal ten paviršių kaip nors per greit "nukepa" ar kažkaip.

as kepu ant folijos, tai gal man folija ir uzdengt? bijau as tuo kartonu dengti, kad gaisro nesukelciau biggrin.gif (nors kiek skaiciau, kitos merginos kepa ant jo ir vargo nemato) kai atveso, tie skilinejimai beveik nezymus pasidare, gal visgi atsirado oro pusleliu lipdant griezinejlius, nors tuo labai abejoju, nes labai rupestingai klijavau.
dar noriu pasigirt kad dabar nulakavau karoliukus dazu purkstuku (airbrush) bigsmile.gif nu zinokit, nerealiai pasidenge, visai kitaip negu purskiamas lakas smile.gif cia man menininkas MB pasiule smile.gif
Hytka man laaaabai smarkiai rezia aki tie isskesti ziedeliai (del skonio nesigincijama 4u.gif ) o siaip, dievinu turki, ir pati galvoju kada nors pasigamint smile.gif
Atsakyti
Aciu, almante k, uz nuomone smile.gif Va tokia keista as esu, pastoviai ieskau kitokiu, idomesniu keliu, kad nebutu kaip visu kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 04 13, 17:58)
Aciu, almante k, uz nuomone smile.gif Va tokia keista as esu, pastoviai ieskau kitokiu, idomesniu keliu, kad nebutu kaip visu kitu  mirksiukas.gif

teisingai,kas butu jei visi pradetu vienodus papuosalus daryt blink.gif pvz mano skonio supratimas irgi labai skiriasi, kartais gaunu ir pastabu,o kartais ir pasisaipo. I tai tik atsakau, kad kompleksu neturiu ir i visuomenes nustatytus remus isiprausti nebandau. padeda. ax.gif svarbiausia mene yra saviraiska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 04 13, 17:58)
Aciu, almante k, uz nuomone smile.gif Va tokia keista as esu, pastoviai ieskau kitokiu, idomesniu keliu, kad nebutu kaip visu kitu  mirksiukas.gif

Man šitas sprendimas netgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Hytka, super komplektukas wub.gif

Almante, o gal kaip tik per mazai isminkai modelina?
Del ventiliatoriaus - visada kepu su ventiliatoriumi - niekas neskyla schmoll.gif Tik kepu ne ant folijos, o ant paprasto rasomojo popieriaus lapo. Man tai folija kartais prikibdavo prie darbelio.
Atsakyti
Aciu, Bjauruska smile.gif
As irgi su ventiliatoriumi kepu, niekas neskilineja...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 04 13, 21:04)
Hytka, super komplektukas  wub.gif

Almante, o gal kaip tik per mazai isminkai modelina?
Del ventiliatoriaus - visada kepu su ventiliatoriumi - niekas neskyla  schmoll.gif Tik kepu ne ant folijos, o ant paprasto rasomojo popieriaus lapo. Man tai folija kartais prikibdavo prie darbelio.

nu nezinau schmoll.gif sikart minkiau raudona, ir jis buvo minkstesnis nei kitos spalvos, uztenka vos vos paminkyt ir jis pasidaro elastingas, tiesiog per pora minuciu, o su kitais tenka papluset... zodziu kitakar bandysiu dengti kepant , ir laaaabai atsakingai lipdyti griezinelius. aciu, merginos, uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif vakare turbut jau su naujais gaminukais pasirodysiu smile.gif
Atsakyti