o as kaip tk noriu kad man daugiau atlieku liktu, bet lieka tik mazi trupinukai nors darant mokume gane atlieku devynios galybes buna zodziu ir sikart apsisoviau, anakart del to kad per stori griezineliai buvo (net nepamenu ka gaminau) o sikart del to kad per ploni arba reikia dirbti su pirstinem
bandziau karta su pirstinem is vaistines tom medicininem, bet man nuo tu pirtiniu pasilieka rauksles zodziu buvo didesne nesamone nei kad be ju...
Vaistinėj pirštinės irgi visokių dydžių būna. Aš perku pačias mažiausias - S. Mano rankos tikrai nedidelės, tai šitos apsitempia tikrai gerai ir jokių raukšlių nebūna.
O vat silikoninės tai man nelabai patiko (maksimoj pirkau)... jos man kažkaip "išsitampo" ir nuo rankos slysta, tada ir susidaro raukšlės ant pirštų galų.
O vat silikoninės tai man nelabai patiko (maksimoj pirkau)... jos man kažkaip "išsitampo" ir nuo rankos slysta, tada ir susidaro raukšlės ant pirštų galų.
As per klaida nusipirkau L dydzio pirstines, nezinojau, kad buna dydziai. Turiu dabar 100 vnt poka, tai kankinuosi Bet iseina be pedsaku dirbt ir taip...
na man su pirstinem visai nepatiko dirbt as vos ne per mazas turejau, bet rauksles vistiek buvo - cia kiba ilgu pirstu problema bet, kad ir su kuo dirbtum vienokiu ar kitokiu antspaudu vistiek lieka..
merginos,neberandu niekur fimo soft paletes su numeriukais gal galite padeti?
QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 15:38)
merginos,neberandu niekur fimo soft paletes su numeriukais gal galite padeti?
http://www.polymercl...tcolorchart.jpg
http://www.studio10a...lours_12622.jpg
aciu
Sveikos
turbūt taip seniai rodžiausi čia, kad jau gal niekas manęs ir nebepamena vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais, bet kadangi pati dariau iki šiol tokius visai nerimtus mano nuomone darbelius iš modelino, tai kažkaip nenorėjau čia jų ir kišti ir tyliai vis apsilankydavau. Bet va paskutinis tai jau toks rimtesnis darbas, tai pasirodau, padariau skarelei žiedelį, filigree technika šita turbūt vadinasi, ilgai sėdėjau, bet patiko man krapštytis taip smulkiai ir kas svarbiausia, patiko, kad taip dirbant, nors daugiau laiko susigaišta darant, paskui nereikia nieko poliruot beveik
beje, merginos, o nematėt kur nors fimo classic pirkti? Nes naujai visos parduotuvės vežasi soft pastebėjau, o tas naujas soft man per minkštas kažkaip
turbūt taip seniai rodžiausi čia, kad jau gal niekas manęs ir nebepamena vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais, bet kadangi pati dariau iki šiol tokius visai nerimtus mano nuomone darbelius iš modelino, tai kažkaip nenorėjau čia jų ir kišti ir tyliai vis apsilankydavau. Bet va paskutinis tai jau toks rimtesnis darbas, tai pasirodau, padariau skarelei žiedelį, filigree technika šita turbūt vadinasi, ilgai sėdėjau, bet patiko man krapštytis taip smulkiai ir kas svarbiausia, patiko, kad taip dirbant, nors daugiau laiko susigaišta darant, paskui nereikia nieko poliruot beveik
beje, merginos, o nematėt kur nors fimo classic pirkti? Nes naujai visos parduotuvės vežasi soft pastebėjau, o tas naujas soft man per minkštas kažkaip
Zavus darbelis
Shima: labai puikus žiedelis skarelei gavosi. Tos gėlytės tokios nuotaikingos labai labai
------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
dėkui Bjauruska ir Tesulka