Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

o as kaip tk noriu kad man daugiau atlieku liktu, bet lieka tik mazi trupinukai doh.gif nors darant mokume gane atlieku devynios galybes buna smile.gif zodziu ir sikart apsisoviau, anakart del to kad per stori griezineliai buvo (net nepamenu ka gaminau) o sikart del to kad per ploni biggrin.gif arba reikia dirbti su pirstinem smile.gif
Atsakyti
bandziau karta su pirstinem doh.gif is vaistines tom medicininem, bet man nuo tu pirtiniu pasilieka rauksles unsure.gif zodziu buvo didesne nesamone nei kad be ju...
Atsakyti
Vaistinėj pirštinės irgi visokių dydžių būna. Aš perku pačias mažiausias - S. Mano rankos tikrai nedidelės, tai šitos apsitempia tikrai gerai ir jokių raukšlių nebūna.
O vat silikoninės tai man nelabai patiko (maksimoj pirkau)... jos man kažkaip "išsitampo" ir nuo rankos slysta, tada ir susidaro raukšlės ant pirštų galų.
Atsakyti
As per klaida nusipirkau L dydzio pirstines, nezinojau, kad buna dydziai. Turiu dabar 100 vnt poka, tai kankinuosi doh.gif Bet iseina be pedsaku dirbt ir taip...
Atsakyti
na man su pirstinem visai nepatiko dirbt schmoll.gif as vos ne per mazas turejau, bet rauksles vistiek buvo - cia kiba ilgu pirstu problema biggrin.gif bet, kad ir su kuo dirbtum vienokiu ar kitokiu antspaudu vistiek lieka..
Atsakyti
merginos,neberandu niekur fimo soft paletes su numeriukais verysad.gif gal galite padeti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 04 12, 15:38)
merginos,neberandu niekur fimo soft paletes su numeriukais verysad.gif  gal galite padeti? ax.gif  4u.gif

http://www.polymercl...tcolorchart.jpg

http://www.studio10a...lours_12622.jpg

Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turbūt taip seniai rodžiausi čia, kad jau gal niekas manęs ir nebepamena biggrin.gif vis užsuku pasigrožėti jūsų darbais, bet kadangi pati dariau iki šiol tokius visai nerimtus mano nuomone darbelius iš modelino, tai kažkaip nenorėjau čia jų ir kišti ir tyliai vis apsilankydavau. Bet va paskutinis tai jau toks rimtesnis darbas, tai pasirodau, padariau skarelei žiedelį, filigree technika šita turbūt vadinasi, ilgai sėdėjau, bet patiko man krapštytis taip smulkiai smile.gif ir kas svarbiausia, patiko, kad taip dirbant, nors daugiau laiko susigaišta darant, paskui nereikia nieko poliruot beveik lotuliukas.gif

user posted image

beje, merginos, o nematėt kur nors fimo classic pirkti? Nes naujai visos parduotuvės vežasi soft pastebėjau, o tas naujas soft man per minkštas kažkaip doh.gif
Atsakyti
Zavus darbelis smile.gif
Atsakyti
Shima: labai puikus žiedelis skarelei gavosi. Tos gėlytės tokios nuotaikingos labai labai 4u.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
dėkui Bjauruska ir Tesulka 4u.gif smile.gif
Atsakyti