Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Hytka @ 2010 04 09, 10:01)
Gal as cia labai nusisnekesiu, bet man pasirode, kad toje youtube nuorodoje iskepus paveiksleli, jo nenugramde, o paliko visa ta paveiksleli ir priklijavo prie juodo modelino  blush2.gif

tik dabar paziurejau ta nuoroda ax.gif ir manau, kad tu visiskai teisi, priklijavo ten su popierium.. nu, bet to skysto molio ant to paveikslelio tai tikrai nepagailejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 04 09, 11:08)
tik dabar paziurejau ta nuoroda  ax.gif  ir manau, kad tu visiskai teisi, priklijavo ten su popierium.. nu, bet to skysto molio ant to paveikslelio tai tikrai nepagailejo  biggrin.gif

Aha, aš pamiršau pridurti, nenugramdė, bet nors ir nepagailėjo,atrodo ganplonai wub.gif
na, aš iškepiau, nugramdžiau - vaizdas toks

user posted image

Nebandžiau nei dailiai, nei panašiai, tiesiog uždėjau kad koks vaizdas būtų..Bet nekepiau dar ir neklijavau, nes sunku tą teisingą rutuliuką gauti man kaip visad... unsure.gif
Atsakyti
sveikos, ilendu as su savo mokume gane bandymu blush2.gif
user posted image
deja, ji labai nelygi, ir pirstu antspaudai matosi, nes bijojau nusilfuot per daug. o kaip jus slifuojat, ar nebijot, nes sluoksniukai buvo popieriaus plonumo, tai galvojau kad nuslifuociau visa grozi, kol pirstu antpsaudus pilnai pasalinciau...
Atsakyti
Almante K, labai grazu is tolo, kai nesimato pirstu anspaudai mirksiukas.gif O tavo vietoje as nebijociau paslifuoti, slifuojant gali atsiverti dar grazesni rastai, gi pati rasei, kad lapeliai buvo ploni...
Atsakyti
Almante, labai grazus rastas! del slifavimo visiskai pritariu Hytkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 04 09, 13:27)
Almante K, labai grazu is tolo, kai nesimato pirstu anspaudai  mirksiukas.gif  O tavo vietoje as nebijociau paslifuoti, slifuojant gali atsiverti dar grazesni rastai, gi pati rasei, kad lapeliai buvo ploni...

na tikrai, nelygumai matosi tik is arti ziurint, bet turbut ne taip supratai, tie laksteliai kuriais dengiau buvo popieriaus plonumo, o po apacia - "modelino atliekos" tai bijau kad jis nepradetu persisviest. man taip buvo su vienu pakabuku, kai dengiau zalia atliekini modelina melynais griezineliais ir teko daug slifuot, tai pakrasciuose pradejo ta zalia sviestis... teko ismest smile.gif
Atsakyti
Aaa, tada neslifuok. As, matai, niekada nededu viduje modelino atlieku del to pamaniau, kad kiek beslifuotum, tiek butu rastas...
Atsakyti
tai reikia uzglostyti anspaudus pries kepant wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 09 balandžio 2010 - 15:51
Atliekos yra geras dalykas biggrin.gif Tiesiog reikia storesni sluoksniuka deti, tada bus nebaisu paslifuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 04 09, 14:59)
Aaa, tada neslifuok. As, matai, niekada nededu viduje modelino atlieku del to pamaniau, kad kiek beslifuotum, tiek butu rastas...

neiskenciau nepakausus biggrin.gif o kur tu tada dedi atliekas, ar pas tave ju ir nera? g.gif
Atsakyti
O as neiskesiu neatsakius mirksiukas.gif Atlieku pas mane yra, bet ne kruvos. O dedu as jas i kampeli, paskui koki netiketa rasteli padarau, jei spalvos gerai dera. Na o jei spalvos pjaunasi, tai padarau karoliukus, kuriuos paskui apnerineju. As gi Barbe devyndarbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 09 balandžio 2010 - 17:17
as atliekas sekmingai sukemsu i karoliukus ir panasius dalykus biggrin.gif zodziu grazu rasta ant atlieku dedu ax.gif
Atsakyti