Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Margareta @ 2010 04 07, 15:49)

labai grazu 4u.gif aciu tau kad pasidalini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 04 07, 12:44)
tai gal labai perminkai kad skilineja g.gif man taip pat kartais skilineja,bet tik kartais....

o geras dar negirdejau kad skilinetu nuo perminkymo blink.gif bet visko gali but nes nemegstu su kietu modelinu dirbti..bet nelabai tiketina kad nuo perminkymo...

QUOTE(*MAGIC* @ 2010 04 07, 13:07)
Apie tuos almantės aprašytus skilinėjimus nieko nežinau, bet pvz., kai savo orkaitėj kepu su ventiliatorium tai dažniausiai pamažinu apie 20 laipsnių kepimo temperatūrą nurodomą receptuose (čia maisto gamyboj) nes jei naudot rekomenduojamą- maistas perkepa, mano atveju.
Na čia ne maistas, bet vistiek wink.gif

tikrai taip, maista kepant, as bent desimcia laispsniu sumazinu, negu is tikruju turetu but, tai maanu tikraja skilinejimo priezasti atradau - per auskta temp smile.gif aciu mergaites smile.gif

Margareta tavo "akmennukai" fantastiski. gal papasakosi kaip darei? labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 07, 18:48)
o geras dar negirdejau kad skilinetu nuo perminkymo blink.gif bet visko gali but nes nemegstu su kietu modelinu dirbti..bet nelabai tiketina kad nuo perminkymo...
tikrai taip, maista kepant, as bent desimcia laispsniu sumazinu, negu is tikruju turetu but, tai maanu tikraja skilinejimo priezasti atradau - per auskta temp smile.gif aciu mergaites smile.gif

Margareta tavo "akmennukai" fantastiski. gal papasakosi kaip darei? labai labai grazu smile.gif

tagi anagi......kai as modelina iskocioju,perlenkiu,iskocioju,perlenkiu ir taip dauk kartu tai kartais tarpuose lieka oro pusleliu,kepant gamini tos pusles issikilnoja ir per jas skyla.
Atsakyti
nerealus auskarai Margareta! thumbup.gif wub.gif

kai del tu skilinejimu, tai is tikruju per didele temperatura labai prie to prisideda. o del pacios temperaturos tai papasakosiu apie savo orkaite. gi kaldedom brangiausias padovanojo krosnele specialiai moliui kept ir termometra. as tada galvoju gal nereikejo svaistyt pinigu tam termometrui vistiek krosnele naujutele, tai viskas turetu but super. nu bet kadangi jau turejau tai kepdama ir ta termometra idedavau, tai pirma karta vos infarkto negavau, kai pamaciau koks skirtumas blink.gif taip dabar gaunasi, kad uzstatau ant 65C o kepa apie 115C karsty.. aisku tiketina, kad normalios 'maistines' orkaites yra geriau pagamintos, tai tas skirtumas gal nebutu toks baisus g.gif
Atsakyti
Merginos, o jei gerai supratau - ar galima, tarkim, didelį modelino daiktą su daug detalių gaminant "iškepinėti" per kelis kartus? ar nieko nenutiks jau sukietintom dalim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 04 07, 16:59)
tagi anagi......kai as modelina iskocioju,perlenkiu,iskocioju,perlenkiu ir taip dauk kartu tai kartais tarpuose lieka oro pusleliu,kepant gamini tos pusles issikilnoja ir per jas skyla.

tikrai gi doh.gif juk mieline tesla ilgai minkoma tam, kad prisigaudytu oro pusleliu. ziuriu, modelinas panasus i maisto gaminima biggrin.gif
munyt o gal ten pas tave kokie nors ne celsijaus o farenheito laipsniai? biggrin.gif (siaip nelabai nutuokiu kokiu santykiu farenheitas su celsijum blush2.gif tai gali but kad nusisnekejau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 04 07, 18:24)
tikrai gi  doh.gif juk mieline tesla ilgai minkoma tam, kad prisigaudytu oro pusleliu. ziuriu, modelinas panasus i maisto gaminima biggrin.gif
munyt o gal ten pas tave kokie nors ne celsijaus o farenheito laipsniai? biggrin.gif (siaip nelabai nutuokiu kokiu santykiu farenheitas su celsijum  blush2.gif  tai gali but kad nusisnekejau biggrin.gif )

nu mano zinok irgi pirma tokia mintis buvo, bet kad termometras rodo abiem, o krosnele celsijum, tai jau negali suklyt nebet gamintojas ne ta zenkliuka uzpaise lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2010 04 07, 18:15)
Merginos, o jei gerai supratau - ar galima, tarkim, didelį modelino daiktą su daug detalių gaminant "iškepinėti" per kelis kartus? ar nieko nenutiks jau sukietintom dalim?  g.gif

man ir paciai buvo tas klausimas iskiles ir savo kailiu dar nebandziau, bet kiek skaicius taip tikrai yra daroma ir manau nieko neturetu atsitikt jei viskas tinkamos temperaturos normose
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 04 07, 14:18)
mano kepinys....tipo turetu buti panasu i akmeni  g.gif
user posted image

ne tai kad turėtų būti panašu, bet ir YRA thumbup.gif nerealiai wub.gif
Atsakyti
munyt o gal galetum konkreciai papasakot kokios firmos krosnele turi,reikia man nors tu ka doh.gif
Atsakyti
jo, gi prisimenu MAGIC cia kazkada buvo apie jas uzklausius ir sake, kad buna pasitaiko anu tokia problema kaip temperaturos nepastovumas. juk maza ta krosnele, turbut sunku islaikyti pastova temperatura... g.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 04 07, 20:00)
munyt o gal galetum konkreciai papasakot kokios firmos krosnele turi,reikia man nors tu ka doh.gif

va mano visiskai tokia kaip cia:
http://www.littlewoo...1/580703548.prd
siaip viskas ten labai elementaru, bet veikia gerai, o dydzio tai grynai kaip mikrobangu krosnele. jei dar kas specifiskai domina, klausk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2010 04 07, 20:11)
jo, gi prisimenu MAGIC cia kazkada buvo apie jas uzklausius ir sake, kad buna pasitaiko anu tokia problema kaip temperaturos nepastovumas. juk maza ta krosnele, turbut sunku islaikyti pastova temperatura...  g.gif

na sandarumo ten tikrai nera per daug, nors sokinejimu temperaturos negalius skustis, tik, kad va teko pavargt kol nustaciau ta tikraja temperatura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2010 04 07, 19:15)
Merginos, o jei gerai supratau - ar galima, tarkim, didelį modelino daiktą su daug detalių gaminant "iškepinėti" per kelis kartus? ar nieko nenutiks jau sukietintom dalim?  g.gif

galima, tik nekepk kaskart po pusvalandį biggrin.gif
Atsakyti