Sveikutės, pagaliau ir aš pribrendau pasirodyti savo lipdymus, darbai pirmutiniai, tai kai kas ir nesigavo , bet eh, kas nedirba, tai ir neklysta. Tai štai kas išėjo
Oooo nu man tai labai grazu
Sveikos, lipdytojos!
Aš labai norėčiau pradėt lipdyt, bet dar nežinau nuo ko pradėti. Gal pagelbėtumėte?
Ką būtinai turėčiau nusipirkti?
Ar galima pirkti pvz baltą molį ir jį po to dažyti? Beje, dažyti reikia prieš kepant ar po kepimo?
Ar skylutes auskaram reikia pragręžti po kepimo?
Gal dar galėtumėte paaiškinti kaip ten su tuo lakavimu?
Bučiau be galo dėkinga už ats.!
Aš labai norėčiau pradėt lipdyt, bet dar nežinau nuo ko pradėti. Gal pagelbėtumėte?
Ar galima pirkti pvz baltą molį ir jį po to dažyti? Beje, dažyti reikia prieš kepant ar po kepimo?
as irgi noreciau knygutes
hemetra121@yahoo.com
Aciu
hemetra121@yahoo.com
Aciu
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 04 06, 15:50)
Sveikutės, pagaliau ir aš pribrendau pasirodyti savo lipdymus, darbai pirmutiniai, tai kai kas ir nesigavo , bet eh, kas nedirba, tai ir neklysta. Tai štai kas išėjo
kokie zavus obuoliukai
Grazus obuoliukai
Mestelkit ir man, jei nesunku ziogiene1@gmail.com
Labai gražūs pirmieji obuoliukai
Labai gražūs pirmieji obuoliukai
QUOTE(paukstisirdramblys @ 2010 04 06, 17:39)
Sveikos, lipdytojos!
sveika, mes perkam spalvota modelina ir jo dazyti nereikia o skylutes kaip tau patogiau, as pvz darau pries kepant, nes iskeptu gaminiu grezimui reikai spec graztelio o kas tau su lakavinu neaisku?
Beje, gal kas zino kame problema , kai kurie mano kepinukai sutrukineja, nors tikrai neperkepu, gal temp per auksta? kepu 130 laipsniu orkaites pagal gamintojo rekomendacijas, bet pas mane su ventiliatorium, kuris neissijungia...
aciuks visom uz gera zodi , lipdysim toliau
Ir as labai norėčiau knygutės
kristinapoceviciute@gmail.com
kristinapoceviciute@gmail.com