Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

As irgi labai intensyviai galvoju apie maza krosnele,ir del maisto ir dar del to kad kartais tiesiog reikia kokias penkias sagas ar pora karoliuku issikept ir taip nesinori savo senos dujinukes kurt ir kaitint del keliu daikciuku.Del temperaturos as kazkaip nesibaiminu labai,kisiu i vidu papildomai termometra ir ziuresiu(siaip ar taip dabar beveik visas laika budziu prie dujines).
Atsakyti
Na matai, kad tas temperatūros neatitikimas, apie kurį skaičiau, ne keli/keliolika laipsnių, o pvz. nustačius 65 laipsnius pagal tą reguliavimo rankenėlės skalę, pradžioje užkaitina iki kokių 200 , o paskui šokčiojant jau panašiai apie reikiamą 110-130 prisilaiko.
O aš kiek žiūrinėjau tuos pečiukus, tai kai kuriuose jau minimali temp. nuo 110 kokių prasideda čia ant tos reguliavimo skalės, tai kiek jis realiai tada užkaitina g.gif
Aš suprantu, kad kai maža talpa sudėtinga ten pastovią temp. palaikyt - atidarai- staigiai atšąla ir panašiai. Tai va ir bandau sužinoti, kas praktiškai naudojasi ir kaip ten yra iš tikro...
Atsakyti
Mozaika...

user posted image
Atsakyti
ar kas slifuoja polimerinio molio 'akmenukus' su elektriniu slifuokliu? g.gif kazkaip su rankomis sunku nuslifuot doh.gif

galvoju gal ta masinka nusipirkt, bet maciau yra tiesinis slifuoklis ir graviratorius ( tas, kaip suprantu irgi slifavimo antgalius turi ), tai gal geriau graviratoriu pirkt, dar suniui medaliona isgraviruot galetu biggrin.gif
kainuoja tai jie panasiai g.gif
Atsakyti
Hytka, man labai patiko taviškė mozaika... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2010 03 12, 10:23)
ar kas slifuoja polimerinio molio 'akmenukus' su elektriniu slifuokliu? g.gif kazkaip su rankomis sunku nuslifuot doh.gif

jo su tais slifavimai poliravimais man ir nepatiko su rankom bruzinti ar su tais graztais tai issigijau tokia tai masinele :user posted image

imetu, uztaisau, ir palieku... issiemu ir dziaugiuos smile.gif lietuvoje nemaciau tokio aparato, tai siunciaus is voketijos. Kiek slifavau, poliravau, rezultatu likau patenkinta, nuima nelygumus ant visokiu apvaliu pavirsiu, o stacius kampus vienodai graziai uzapvalina.
Atsakyti
Kaip koks ufonautų laivas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 13, 16:08)
jo su tais slifavimai poliravimais man ir nepatiko su rankom bruzinti ar su tais graztais tai issigijau tokia tai masinele :user posted image

tokio dar nemaciau bigsmile.gif kazin, o kaip sis aparatas angliskai vadinasi g.gif ?
va cia tai tinginio svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2010 03 09, 22:34)
jei parodytum darbelio pavyzdėlį, kad žinotumet ką turi omeny, tai pasakytume smile.gif nes dabar aš bent jau nelabai supratau apie ką klausimukas   bigsmile.gif

Aš dar apie tą patį ax.gif
Sakykim, kad ir šitie auskariukai Margaritos(atsiprašau, kad pasiskolinau blush2.gif )
user posted image
Kaip tokios gražios plonos linijos jums gaunasi? blush2.gif Man kočiojant jos išsikreivina, išsilieja ir pan. unsure.gif
Papildyta:
Arba:
Kaip padaryt tokį?
user posted image
Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogienė: 13 kovo 2010 - 16:15
Mačiau naują Visi rankdarbiai. Malonu matyti pažįstamus darbelius - šaunuolės mergaitės thumbup.gif

Klausykit, kas yra Super Sculpey? Ką su juo veikt?
Ir dar pamiršau ką sakėt apie šitą - geras ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*acme* @ 2010 03 13, 06:50)
tokio dar nemaciau bigsmile.gif  kazin, o kaip sis aparatas angliskai vadinasi g.gif ?
va cia tai tinginio svajone biggrin.gif

Angliskai ROCK TRUMBLER - akmenu slifavimo masina, joje akmenys nusislifuoja ir nusipoliruoja kaip juros akmeneliai( aisku po 3-4 dienu aparato veikimo), bet fimas pasiduoda slifavimui daug sparciau, nes yra ne toks kietas kaip akmuo.
Dar i sita masina dedasi milteliai tokie kaip jusu perkamas slifavimo popierius 600-2000, tik tie milteliai palaidi, ne ant popieriaus. Todel galima poliruoti skirtingo grubumo milteliais, jei reikia nelygumus didelius panaikinti, imami zemesnio skaicio milteliai ir panasiai.
Tiesa as isradau naujus receptus tu milteliu, nes nieko panasaus LT neradau, teko improbvizuoti is to kas yra.

Buvo paprastesniu variantu tu masinu, bet man tas kosminis laivas labai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 14, 02:32)
Angliskai ROCK TRUMBLER - akmenu slifavimo masina, joje akmenys nusislifuoja ir nusipoliruoja kaip juros akmeneliai( aisku po 3-4 dienu aparato veikimo), bet fimas pasiduoda slifavimui daug sparciau, nes yra ne toks kietas kaip akmuo.

jau spejau ebay'juj paieskot biggrin.gif brangokas aparatas g.gif bet itariu staciakampiams dirbiniams labiau tiktu tie elektriniai slifuokliai g.gif kaip blogai, kad nera kokio super-duper aparato viskam rolleyes.gif
Atsakyti