Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

ehhh,varginu ir varginu aš tą gelį fimo... unsure.gif
Pasinaudojau patarimu ir pamerkiau į vandenį - na, lyg ir "nusigramdė" taip lengvai, bet jis juk niekaip neprilimpa ant modelino tuomet.. uždėjau ant neiškepto, iškepiau kartu, o vaizdelis klaikus - lyg kartonas uždėtas(nei prigludęs, nei ką,kaip nuotraukose), o ir neprilimpa... blush2.gif unsure.gif
Gal žinot bėdelę?
Atsakyti
Black coffee, o tu pabandyk tuo paciu deco geliu patepti ir tada uzdejus ant modelino kepti.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 04 02, 21:42)
o ka tu jau moki?  biggrin.gif
idesiu vaizda  ax.gif
user posted image

ai visko po truputi, nesimokau technikos jei ji nepatinka, dazniausia darau tai kas grazu man ax.gif mano megstamiausia "brain", "mokume", ir ta persiliejimo (nzn kaip vadinasi) smile.gif technika tongue.gif noriu ko nors naujo ir nematyto! verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Puodziute @ 2010 04 03, 17:39)
ai visko po truputi, nesimokau technikos jei ji nepatinka, dazniausia darau tai kas grazu man  ax.gif  mano megstamiausia "brain", "mokume", ir ta persiliejimo (nzn kaip vadinasi) smile.gif technika  tongue.gif  noriu ko nors naujo ir nematyto!  verysad.gif

beje grazus auskariukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puodziute @ 2010 04 02, 16:50)
niu va  blink.gif  tai cia tada super slapta gal kokia technika  g.gif  butu idomu suprast kaip ten darosi, bet nera tai nera, gal jei yra kokiu dar nematytu techniku gali imesti  ax.gif  butu idomu pasimokyt ko nors naujo  blush2.gif

pavartinejau ir paskaitinejau ta knygele dar karta tai is to galiu pasakyt, kad moteriske, kurianti tokius papuosalus yra vardu Elise Winters ir ji yra laikoma inovatore uz polimerinio molio naudojima kaip lankstu pagrinda tapymui. cia yra daugiau jos darbeliu, kurie panasu, kad padaryti ta pacia technika:
http://www.flickr.co...s/24976267@N08/
ziurint is nuotrauku man panasu, kad tam 'sutrukinejimo' ivaizdziui ji naudoja dazus ir tuos metalinius lapus, nzn kaip jie tiksliai lietuviskai vadinasi.
kai del nauju tecniku, tai ta knygele tam visai netikus yra.. bet turiu as ju ne viena, tai jei pasakytum ar parodytum konkreciau ko nori gal tada prisesciau kada ir praskanuociau. zinau, kad vienoj is ju tikrai yra kelios faux technikos (cia tos padirbinejimo biggrin.gif technikos ), o siaip tai panasu, kad ismoksti pagrindines paprastas technikas ir paskui jau fantazijos deka isradineji visoki biesa smile.gif
Papildyta:
idesiu vaizda ax.gif
user posted image
[/quote]
Margareta, ar galiu paklaust is kur gauni tuos pagrindus auskariukams (blyniukus)?
Atsakyti
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 04 02, 20:27)
ehhh,varginu ir varginu aš tą gelį fimo... unsure.gif 
Pasinaudojau patarimu ir pamerkiau į vandenį - na, lyg ir "nusigramdė" taip lengvai, bet jis juk niekaip neprilimpa ant modelino tuomet.. uždėjau ant neiškepto, iškepiau kartu, o vaizdelis klaikus - lyg kartonas uždėtas(nei prigludęs, nei ką,kaip nuotraukose), o ir neprilimpa...  blush2.gif  unsure.gif 
Gal žinot bėdelę?

o kaip suprast, kad kai su vandeniu pavyksta nugramdyt kaip sakai ta popieriu, bet tada neprilimpa? nes as kaip isivaizduoju, tai jis prilipt turi kepdamas o tada jau vandeny realiai tu turetum galet su juo daryt ka nori ir tai piesinuko neturetu paveikt.. ar ne? g.gif as jau gavau ta skysta fimo, bet vis dar neisbandziau, nes visigi velykos be marguciu ne velykos! cia mano pasimarginejimai, sikart be molio biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
ka tik visai atsitiktinai uzsukau i puslapi, kurio bent puse 'under construction', panasu, kad gal naujas, nors ten mokomos technikos/projekteliai man kazkur labai seniai matyti is greiciausiai visai kitu puslapiu, bet jei kas dar nematet gal sudomins:
http://www.polymercl...m/tutorials.asp
Atsakyti
[quote=munyt,2010 04 03, 20:33]
pavartinejau ir paskaitinejau ta knygele dar karta tai is to galiu pasakyt, kad moteriske, kurianti tokius papuosalus yra vardu Elise Winters ir ji yra laikoma inovatore uz polimerinio molio naudojima kaip lankstu pagrinda tapymui. cia yra daugiau jos darbeliu, kurie panasu, kad padaryti ta pacia technika:
ziurint is nuotrauku man panasu, kad tam 'sutrukinejimo' ivaizdziui ji naudoja dazus ir tuos metalinius lapus, nzn kaip jie tiksliai lietuviskai vadinasi.
kai del nauju tecniku, tai ta knygele tam visai netikus yra.. bet turiu as ju ne viena, tai jei pasakytum ar parodytum konkreciau ko nori gal tada prisesciau kada ir praskanuociau. zinau, kad vienoj is ju tikrai yra kelios faux technikos (cia tos padirbinejimo biggrin.gif technikos ), o siaip tai panasu, kad ismoksti pagrindines paprastas technikas ir paskui jau fantazijos deka isradineji visoki biesa smile.gif

Sveika, na istiesu labai smalsu kaip sita dizanere taip viska supina g.gif jei tau nesunku tai savo nuoziura kazka idomaus nuskanuok ar tas faux technikas blush2.gif butu idomu kazka naujo pabandyti, nes dabar mane stagnacija pagavo reikia ikvepimo ax.gif

Papildyta:
[quote=Puodziute,2010 04 04, 01:06]
[quote=munyt,2010 04 03, 20:33]

Ir super linkas, viskas pakankamai tvarkingai ir paprastai paaiskinta 4u.gif reiktu gal prideti prie 1 psl? rolleyes.gif
Atsakyti
nu va, nuskanavau tas 'faux' technikas, ne paciu patogiausiu formatu - bus .jpg suspaustas i .rar tai jei kam reikia ir tinka tai man tik emailus imeskit.
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 04 04, 22:05)
nu va, nuskanavau tas 'faux' technikas, ne paciu patogiausiu formatu - bus .jpg suspaustas i .rar tai jei kam reikia ir tinka tai man tik emailus imeskit.

as noriu almante.k (@) gmail (.) com tikiuosi suprasi kaip issifruot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 04 05, 00:05)

ooo, kaip faina bigsmile.gif Puodziute@gmail.com aciukas 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau vetazz@yahoo.com labai aciu 4u.gif
Atsakyti
ir as noriu biggrin.gif

ir irunios siulytos,ir sitos 4u.gif

ievoncas@gmail.com

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Ir as neatsisakyciau ax.gif irenala@gmail.com
Atsakyti