Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 29, 11:55)
O orkaitėj kiaušinis nesusprogs? biggrin.gif

jeigus bus virtas, tai kodel turetu sprogti? unsure.gif
Atsakyti
As kepiau ant plastikinio kiausinio, tie kurie buna balti, specialus dekoravimui. Viskas buvo gerai, tas plastikas atlaike, kiausinis formos nepakeite...
Atsakyti
Noriu su visomis pasisveikinti 4u.gif
skaičiau skaičiau čia pas jus kaip ką gaminate iš polimerinio molio ir nusprendžiau užsiregistruoti ax.gif
Nusipirkau prieš keletą dienų modelino, tai dabar jau bandysiu ir aš kokių darbelių pasigaminti blush2.gif smile.gif
Tikiuosi priimsite mane į savo būrį ir patarsite naujokei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi20 @ 2010 03 29, 15:13)
skaičiau skaičiau čia pas jus kaip ką gaminate iš polimerinio molio ir nusprendžiau užsiregistruoti ax.gif
Nusipirkau prieš keletą dienų modelino, tai dabar jau bandysiu ir aš kokių darbelių pasigaminti blush2.gif  smile.gif

Naudingų patarimų yra auksarankes.lt Ten forume yra ir auksarankių akademija, kur mokoma ir aiškinamos įvairios technikos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
MAGIC: visiška sutinku, kad ore džiūstantis labai labai tinkamas formuoti įvairius didesnius darbus. Reikės man nufotografuoti prieš 10 metų padarytą jūros žvaigždę smilkalinę, tada polimero dar nebuvo pirkti biggrin.gif Aš ją nudažiau ir viskas. Tiek metų valau dulkes, plaunu po kranu ir nieko rolleyes.gif

Žiogienė: aš kaip tik šiandien dariau iš polimero kiaušinius (didesnius nei putpėlių) lotuliukas.gif , ryt gal pavyks nufotografuoti. Bet aš nedariau ant tikro kiaušinio. Skaičiau, kad jei norint daryti didelį daiktą ir sutaupyti polimerą, tiesiog reikia paimti kepamos folijos , suformuoti norimą daiktą ir jo paviršių aplipdyti polimeru. Tai gi bus ir pigiau ir lengvesnis gaminis 4u.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(Kristi20 @ 2010 03 29, 17:13)
Nusipirkau prieš keletą dienų modelino, tai dabar jau bandysiu ir aš kokių darbelių pasigaminti blush2.gif  smile.gif

sveika, 1psl yra labai daug naudingu nuorodu, jei kils klausimu-klausk pasistengsiu padeti mirksiukas.gif smagu, kad lipdanciu vis daugeja bigsmile.gif
Atsakyti
Va nufotografavau savo seną darbelį . smilkalinę, kuri nulipdyta prieš kokį 10 ar dar daugiau metų, iš modelino mirksiukas.gif

user posted image

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 03 28, 12:37)
Atmesk emeilą. Gi turiu knygą parsisiuntus apie gėlių darymą.
Čia jau daug kam buvau siuntus, gal tavęs tada namie nebuvo. Nėr ko šlaistytis po kitas temas lotuliukas.gif

gal galėtum ir man atsiųsti šitą knygą? man labai patinka gėlės 4u.gif
Atsakyti
Jau beveik pasiruošiau vėlykoms biggrin.gif

user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Turiu tokį klausimą, gal kažkuri iš jūsų bandė iš polimerinio molio ne tik daryti įvairius papuošalus ar daiktus, bet panaudojote jį namų dekoravimo, pvz. sienų dekoravimui? g.gif
Turiu pora sienų, kurias dekoruosiu kažkaip, aišku pridedant statybinių medžiagų g.gif , bet dar labai norėčiau "įmontuoti" į tas statybines medžiagas pvz. kažkokius polimerinio molio akcentus... ax.gif smile.gif
tesulka, nuostabūūūūūūs kiaušiniai thumbup.gif
gaila kad aš jau nebespėsiu jų pridaryt, nes persikraustymas vyksta blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi20: 30 kovo 2010 - 09:14
Kristi20, manau, kad imanoma, reikia tik fantazijos. Pas mus (CH) parduotuvese prie modelino buna pirkti visokiu formeliu, pvz. juros tema, visokios kriaukleles, juros arkliukai ir pan, tinka tokie voniai, arba meskiukai vaiku kambariui. Gali ir pati kazka nulipdyti. As nesenai rodziau numerius kabinetui, tai irgi manau interjero dekoras... Tik manau labai daug modelino reikes, nes vis del to tokios detales ne auskaro karoliuko dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 30 kovo 2010 - 11:09
tas tai tikrai, kad nemažai detalių reikės įdėti g.gif , bet jei naudosiu kokį tai gipsą pvz. tą, kur formuojamas, tai tėkšiu ant suskilusios sienos, paformuosiu kokius tai viražus ir tada į juos įlipdysiu kokias formelias iš modelino g.gif thumbup.gif
žodžiu būtinai nufotkinsiu jei pavyks, galvoje jau kirba keletas idėjų man rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti