Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Irunia @ 2010 03 28, 13:37)
Atmesk emeilą. Gi turiu knygą parsisiuntus apie gėlių darymą.
Čia jau daug kam buvau siuntus, gal tavęs tada namie nebuvo. Nėr ko šlaistytis po kitas temas lotuliukas.gif

blush2.gif as ir norec inieska@gmail.com
aciuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas panasus rinkinukas, kaip anksciau rodytas zaliasis...

user posted image
Atsakyti
O kaip taip padaryti ? labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 03 28, 17:10)
Dar vienas panasus rinkinukas, kaip anksciau rodytas zaliasis...

user posted image

super 4u.gif labai grazu biggrin.gif
Atsakyti
Hytka, labai grazu thumbup.gif ale negi ta orchidejos zieda wub.gif nurovei del fotkes? ar cia photoshopas? bigsmile.gif
Atsakyti
Neradau šiauliiuos to polimerinio molio niekur, tik jovi džiūstantis ore. Ar įmanoma mergaitės iš tokio kanors gražaus padaryt? unsure.gif Ar geriau mest į šoną? verysad.gif
Atsakyti
Mirabella, jeigu nori grazaus, tai ana siulyiau mest... ax.gif gi galima nusipirkit internetu fimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 28, 18:23)
Mirabella, jeigu nori grazaus, tai ana siulyiau mest...  ax.gif gi galima nusipirkit internetu fimo wink.gif

Neturiu kreditinės koretelės. Ar pervedimu is paprasto banko SEB įmanoma nusipirkt? Jei taip, rekomenduokit kokia el. parduotuve 4u.gif
Atsakyti
Margareta, nuroviau ta zieda biggrin.gif Siaip jis labai susisukes buvo, augo prispautas (toki jau nupirkom). Ta orchideja musu turi tris stiebus vos ne po dvi ziedu atsakas ant kiekvino, tai nurovus ta viena ziedeli vaizdas nei truputelio nensuprastejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 28, 18:25)
Neturiu kreditinės koretelės. Ar pervedimu is paprasto banko SEB įmanoma nusipirkt? Jei taip, rekomenduokit kokia el. parduotuve  4u.gif

yra pirmame temos psl. ax.gif
o dabar dar ir cia yra
http://www.hobera.lt...8622c35e4cce675

perkant Lietuvoje kredinine nebutina, gali tiesiogiai pervesti pinigus is savo sask. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusiunčiau visoms kas prašė. Ale man kažko atrodo, kad daugeliui jau siunčiau g.gif

Tiesa, o kuo lakuojamas tas ore džiūstantis? Jei fimo nulakuotas po kurio laiko limpa, o tai kaip su anuo?
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 28, 18:23)
Mirabella, jeigu nori grazaus, tai ana siulyiau mest...  ax.gif

bigsmile.gif
vadinasi, mano daugelis lipdinių visai negražūs ir tik mest tinkami... lotuliukas.gif

QUOTE(Irunia @ 2010 03 28, 19:24)
Tiesa, o kuo lakuojamas tas ore džiūstantis? Jei fimo nulakuotas po kurio laiko limpa, o tai kaip su anuo?

'aną' aš lakuoju akriliniu, poliuretaniniu laku. Ten jau svarbiausia atsižvelgt į pačio lako sąvybes, atsparumą ir pasirinkt pagal norus.
Atsakyti