Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Margareta @ 2010 03 25, 16:36)
http://picasaweb.goo...020033598113858 o kaip tau atrodo kaip padaryta cia?  ax.gif

pasakiskai grazus tie auskariukai! mano spejimas butu, kad ornamentai buvo dazyti ir lakuota, nors tas truputi balzganas pavirsius labai jau primena skysta molio darba g.gif
Papildyta:
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 25, 16:05)
Oi tai lauksim lauksim pdf'o  mirksiukas.gif  biggrin.gif  tos knygeles  blush2.gif

na tai jei tik amazon nepaves, tai ilgai laukt gal nereiks, na ir aisku jei tik dominanti technika ten bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 03 25, 10:50)
as dar tik laukiu savo siuntinuko su fimo liquid, tai kai gausiu bandysiu viska  biggrin.gif
ir nesu tikra ar tu kalbi tik apie nuotrauku priklijavima jo pagalba ar paties piesinelio perkelima, nes perkelimui tai kiek zinau yra ir kitu techniku..

Ta prasme, aš darau kaip parašyta - užpilu ant stiklo klijų, uždedu foto, iškepu, bet man foto(atspausdinta su lazeriniu) prikimba ir nenusilupa.... wub.gif

kai išbandysi būtinai pranešk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 03 25, 19:35)
pasakiskai grazus tie auskariukai! mano spejimas butu, kad ornamentai buvo dazyti ir lakuota, nors tas truputi balzganas pavirsius labai jau primena skysta molio darba  g.gif

joko cia skysto molio biggrin.gif padaryta taip kaip jau anksciau minejau,pridariau ispaudimu, iskepiau ir paskui baltais dazais itryniau. dazai ilenda i tas skylutes o visa kita paslifuoji ir psio mirksiukas.gif taip padaryti ir tie melyni/ violetiniai auskarai.
Atsakyti
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 03 25, 21:13)
Ta prasme, aš darau kaip parašyta - užpilu ant stiklo klijų, uždedu foto, iškepu, bet man foto(atspausdinta su lazeriniu) prikimba ir nenusilupa....  wub.gif

kai išbandysi būtinai pranešk  blush2.gif

imetu kelias nuorodas jei skaitai angliskai:
http://www.stringing...ransfer-pendant
http://www.art-e-zin...imagetoner.html
http://www.michaels....ticleNum=as0056

is esmes kiek skaiciusi, tai nenusilupt gali del:
--netinkamos temperaturos, greiciausiai jei per auksta
--del popieriaus, visur siulo naudot paty paprasciausia kopijavimo popieriu
vienur buvo rasyta, kad jei nenusilupa galima palaistyt vandeniu, bet pati autore minejo, kad taip yra sugadinusi ne viena darba, bet sako pabandyt verta, jei niekas vistiek nejuda is vietos.. o kitur, malyg vienoj is tu nuorodu rase kaip tik,kad iskepus imest i vandeni ir palikt ten lyg 20min ar net daugiau ir tada viskas bus sukieteje ir popierius laisvai nusiims.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 26, 00:18)
joko cia skysto molio  biggrin.gif padaryta taip kaip jau anksciau minejau,pridariau ispaudimu, iskepiau ir paskui baltais dazais itryniau. dazai ilenda i tas skylutes o visa kita paslifuoji ir psio  mirksiukas.gif  taip padaryti ir tie melyni/ violetiniai auskarai.

na, labai grazu, kai isbandysiu butinai pasirodysiu, o va tau 4u.gif
Atsakyti
Aš vienoje knygoje skaičiau, kad galima bandyti kopijuoti ant polimero šitokiu būdu: atspausdinti norimą paveikslėlį ir jį sudrėkinus uždėti ant norimo polimerinio objekto. Patrini, ir palikti kol paveikslėlis nudžiūs. Po to nuimti . Man nelabai gavosi, gal kad aš per greitai bandžiau nuimti. Bet karta baltas polimeras per netyčiuka prilipo prie laikraščio. kitą diena aš jį išvyniju, žiūriu, laikraščio raidelės kuo gražiausiai matosi ant polimero smile.gif Tai gal galvoju, kad jei paveikslėlis juodai baltas , tai dar lengviau persikelia g.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
reikai kad butu atspauzdinta lazeriniu spauzdintuvu, tada persikelia.. info apie paveisleliu perkelima, atrodo, yra 1 temos psl.
Atsakyti
Gera žinia kas dar nežino. Kaune pilnas senamiestis įvairiausių spalvų Fimo thumbup.gif seniai jau taip bebuvo doh.gif
Atsakyti
vau, na pagaliau karsta.gif Avijacija, o kuriose vietose ? negi visur kur ir anksčiau buvo jo ? biggrin.gif masinis užvežimas į Lietuvą gal ivyko hihihi.gif dar prieš porą dienų pamačiau kad ir hobera pagaliau moliu prekiaut pradėjo thumbup.gif: uffff, pagaliau nebebus problemos.
tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2010 03 27, 20:51)
vau, na pagaliau karsta.gif Avijacija, o kuriose vietose ? negi visur kur ir anksčiau buvo jo ? biggrin.gif masinis užvežimas į Lietuvą gal ivyko hihihi.gif dar prieš porą dienų pamačiau kad ir hobera pagaliau moliu prekiaut pradėjo thumbup.gif: uffff, pagaliau nebebus problemos.
tfu tfu tfu

dabar dar kažkokia viena rankdarbių pardė atsidarė senamiesty tai ten Fimas po 6.50 baisiausias stendas. Ir raštinės reimenyse sakė visas spalvas turi. Ir toj toto deko yra pilna tik ten brangiau...... virš 7 Lt už pekiuką. Žodžiu šventė mūsų namuose atėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės gal kuri turo kokią nuorodėlę darbelių su kokiom gėlėm....... na iškiliom. Ta prasme kai kiekvieną lapelį atskirai išlipini. reikia man padaryt plaukų sagę tokiai kukliai jaunajai. Vis mastau ką čia sugalvojus......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 03 27, 20:39)
mergaitės gal kuri turo kokią nuorodėlę darbelių su kokiom gėlėm....... na iškiliom. Ta prasme kai kiekvieną lapelį atskirai išlipini. reikia man padaryt plaukų sagę tokiai kukliai jaunajai. Vis mastau ką čia sugalvojus......

Atmesk emeilą. Gi turiu knygą parsisiuntus apie gėlių darymą.
Čia jau daug kam buvau siuntus, gal tavęs tada namie nebuvo. Nėr ko šlaistytis po kitas temas lotuliukas.gif
Atsakyti