Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Puodziute @ 2010 03 24, 10:13)
man taip buvo kai nulakavau su netinkamu laku, pradejo dulkes tiesiog lipte lipti smile.gif

na man su tuo baltu moliu dirbant tai irgi kartais keblu, nereikia net lakuot viskas atrodo limpa, tai jei is anksto jau zinau, kad is balto ka darysiu tai kai i koki chirurgini ruosiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Tai nieks nesinaudoja deco geliu perkelt nuotraukytes? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 03 24, 15:17)
Tai nieks nesinaudoja deco geliu perkelt nuotraukytes?  wub.gif

man asmeniskai nuotraukyciu klijavimas nelabai idomus....
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 24, 17:52)
man asmeniskai nuotraukyciu klijavimas nelabai idomus....

pritariu 4u.gif
Papildyta:

pritariu 4u.gif

gal kas nori pasidalinti patirtimi ? 4u.gif
pavyzdziui kaip padaryti taip:
user posted image

Cia gal is ore dziustancio modelino daryta o poto dazyta? ar daryta is fimo tarkim o pries kepant apibarstyta miltais, ar sluoksniuota? gal kas isbendet sia technika? noriu tokiu karoliu blush2.gif
ir gal kas bande sita technika?
user posted image
nepykit del kokybes, bet manau bus aisku apie ka as 4u.gif
Atsakyti
tas melynas yra pagarytas greiciausiai su dazais. pirmiau padaromas ruosinys, padaromos ipjovos ar ispaudas ir iskepus itrinama dazais. rolleyes.gif
Atsakyti
Va ir aš pabaigiau naujus karoliukus daryti. Nuotraukoje gal nelabai matosi, bet realybėje atrodo beveik kaip stikliniai ax.gif

user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 25 kovo 2010 - 09:26
Dailus karoliukai smile.gif Kuo lakavai? ax.gif
Atsakyti
Lakavau fimo moliui skirtu laku mirksiukas.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 25, 09:18)
Va ir aš pabaigiau naujus karoliukus daryti. Nuotraukoje gal nelabai matosi, bet realybėje atrodo beveik kaip stikliniai  ax.gif

labai nuotaikingi rutuliukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 24, 17:16)
Cia gal is ore dziustancio modelino daryta o poto dazyta? ar daryta is fimo tarkim o pries kepant apibarstyta miltais, ar sluoksniuota? gal kas isbendet sia technika? noriu tokiu karoliu  blush2.gif

na man tai labai panasu i tai, kad buvo dazyta. is nuotraukos nelabai matosi kokie gilus tie grioveliai, nes gali but, kad tik israizyta po iskepimo ir nudazymo buvo g.gif

del to kito dizaino, tai tikrai nezinau, bet ketinu vis pirkt dar pora knygu ir vienoj is ju butent tokia technika pavaizduota, tai gal veliau ir suzinosiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 03 24, 15:17)
Tai nieks nesinaudoja deco geliu perkelt nuotraukytes?  wub.gif

as dar tik laukiu savo siuntinuko su fimo liquid, tai kai gausiu bandysiu viska biggrin.gif
ir nesu tikra ar tu kalbi tik apie nuotrauku priklijavima jo pagalba ar paties piesinelio perkelima, nes perkelimui tai kiek zinau yra ir kitu techniku..
Atsakyti
Man tai polimerinis molis panašiai kaip tapyba. Bent jau šiuo metu labiausiai man norisi išbandyti visokias įmanomas spalvų -efektų galimybes. Aš taip pat turiu kelias angliškas knygas, nusipirkau parodoje prieš metus. Va , dabar kai būsiu Amerikoje mėnesį, tai gal užsirašysiu į kursus pas tokią menininkę, tik nežinau ar man laiko užteks bigsmile.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 03 25, 11:50)
labai nuotaikingi rutuliukai  thumbup.gif
Papildyta:

na man tai labai panasu i tai, kad buvo dazyta. is nuotraukos nelabai matosi kokie gilus tie grioveliai, nes gali but, kad tik israizyta po iskepimo ir nudazymo buvo  g.gif

del to kito dizaino, tai tikrai nezinau, bet ketinu vis pirkt dar pora knygu ir vienoj is ju butent tokia technika pavaizduota, tai gal veliau ir suzinosiu  ax.gif
Papildyta:

as dar tik laukiu savo siuntinuko su fimo liquid, tai kai gausiu bandysiu viska  biggrin.gif
ir nesu tikra ar tu kalbi tik apie nuotrauku priklijavima jo pagalba ar paties piesinelio perkelima, nes perkelimui tai kiek zinau yra ir kitu techniku..

Oi tai lauksim lauksim pdf'o mirksiukas.gif biggrin.gif tos knygeles blush2.gif gal kas matet kaip istikruju daryti tie karoliukai su baltais dryziais?
Atsakyti
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 25, 16:05)
gal kas matet kaip istikruju daryti tie karoliukai su baltais dryziais?

http://picasaweb.goo...020033598113858 o kaip tau atrodo kaip padaryta cia? ax.gif
Atsakyti