Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(hemetra @ 2010 03 22, 20:51)
Nepamilau as to modelino  schmoll.gif  kazko man nieko nesigavo  verysad.gif  iskocioti neina, limpa, dar radau pirkti tik baltos spalvos, reikejo nusidazyti. Zodziu... pavydziu jums jusu graziu darbeliu.

su viena spalva ne kazika padarysi..o kokios firmos jis buvo? reikia nusiteikimo ir kantrybes. vis visada viskas 123 ir pavyksta mirksiukas.gif

QUOTE(munyt @ 2010 03 22, 20:52)
na pagaliau ir as kaip visi zmones ismokau ikelt nuotraukas  doh.gif
cia mano vakaryksciai sirdukai ax.gif

labai grazios sirdeles..vitrazines tokios bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GaiLina @ 2010 03 22, 21:40)
Aciu visoms, pameginsiu kaip nors nes man ir  trupa kaip jus saket. Kai bus maziau nd reikeis ilgiau pasedeti  mirksiukas.gif .

o kokios firmos jis?
Atsakyti
O aš įtariu, kad trupėt gali pasenęs modelinas. Pati pirkau kelių spalvų Fimo, vienas buvo kuris trupėjo, ogi pasižiūrėjau, kad jis dar senos firmos gamybos. Kiti jau naujos, tai viskas normoj. 4u.gif Tiesa trupantis vienintelis buvo su efektais(su blizgučiais) , gal tie trupesni? Pasakykit kas nors daugiau naudojančios. ax.gif Noriu vėl blizgų pirkt, bet daugiau nenoriu taip terliotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 22, 22:28)
O aš įtariu, kad trupėt gali pasenęs modelinas. Pati pirkau kelių spalvų Fimo, vienas buvo kuris trupėjo, ogi pasižiūrėjau, kad jis dar senos firmos gamybos. Kiti jau naujos, tai viskas normoj.  4u.gif Tiesa trupantis vienintelis buvo su efektais(su blizgučiais) , gal tie trupesni? Pasakykit kas nors daugiau naudojančios. ax.gif  Noriu vėl blizgų pirkt, bet daugiau nenoriu taip terliotis blush2.gif

kad su blizguciais labiau trupa, tai tikrai taip - bent jau fimo. tiek kurie tik tokie kaip perlamutriniai tai ne - jie man dar kartais geriau lipdosi, tik, kad maisant spalvas lieka tokie savotiski seseliai del to blizgezio. o del senumo, tai gali but, niekada netoptelejo pasiziuret, juolab, kad pakuotese as ju nelaikau..
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2010 03 22, 22:04)
labai grazios sirdeles..vitrazines tokios  bigsmile.gif

aciu Margareta! vitrazo technika ir bandziau, tik kaip visad pirmas bandymas truputi prisviles, bet daba jau zinosiu ka patobulint. ir tos spalvos visai ne mano, bala zino kodel as jas tokias sudejau doh.gif
Atsakyti
Bjauruska, Margareta, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 23, 00:28)
O aš įtariu, kad trupėt gali pasenęs modelinas. Pati pirkau kelių spalvų Fimo, vienas buvo kuris trupėjo, ogi pasižiūrėjau, kad jis dar senos firmos gamybos. Kiti jau naujos, tai viskas normoj.  4u.gif Tiesa trupantis vienintelis buvo su efektais(su blizgučiais) , gal tie trupesni? Pasakykit kas nors daugiau naudojančios. ax.gif  Noriu vėl blizgų pirkt, bet daugiau nenoriu taip terliotis blush2.gif

sveika,
kiek galiu lyginti, tai jei nori truputeli minkstesnio tai nusipirk Cernit modelino jis tikrai bus minkstesnis, be to ju yra irgi visokiu efektiniu, man asmeniskai labiau prie sirdies fimo, nes jis kietesnis ax.gif
Atsakyti
taip tikrai su blizguciais fimas truputi kietesnis ir patrupa. siaip tai naudoju fimo soft ir del trupejimo dar bedu nebuvo. nebent gal clasic serijos yra kietesnis ir gali trupeti...nezinau g.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausimėlį. VIsi raštai tokie dailūs, gražūs,bet kodėl kai įmaišau baltą spalvą, ji man išsiterlioja dulkelėm ir pan., o pas jus taip nerealiai balta? jokių dulkelių ir kitų dalykėlių.. ką jūs darote?

jau viską nuplaunu, apsivalau, ir visvien...
Atsakyti
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 03 23, 19:42)
sveikos, turiu klausimėlį. VIsi raštai tokie dailūs, gražūs,bet kodėl kai įmaišau baltą spalvą, ji man išsiterlioja dulkelėm ir pan., o pas jus taip nerealiai balta? jokių dulkelių ir kitų dalykėlių.. ką jūs darote?

o slifuoti bandei iskeptus?
Atsakyti
man šlifuojasi ir brūžinasi.. turbūt reikia "grubumą", ar kaip ten, kitą pasirinkti. Na, ryt pirksiuos ir žiūrėsiu, dėkoju blush2.gif . O kaip dėl fimo deco gel? turiu, kepiau su nuotrauka spausdintu iš lazerinio, bet nuotrauka negražiai nenusiima, prilimpa... gal kam buvo?
Atsakyti
As dabar turiu fimo, mazose pakuotese ax.gif . Vakar truputi ilgiau paminkiau tai truputi suminkstejo, kaskaip anksciau galvojau kad jis labai minkstas turi buti norint kaska grazaus su juo nuveikt, bet manau man tada reiketu pusvalandi vien minkyti ji. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2010 03 23, 21:10)
As dabar turiu fimo, mazose pakuotese  ax.gif . Vakar truputi ilgiau paminkiau tai truputi suminkstejo, kaskaip anksciau galvojau kad jis labai minkstas turi buti norint kaska grazaus su juo nuveikt, bet manau man tada reiketu pusvalandi vien minkyti ji. doh.gif

gi pabandyk sutrupint ir po to sulipdyt i gabala, bus daug paprasciau wink.gif arba bandyk po maza gabaliuka minkyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 03 23, 12:32)
taip tikrai su blizguciais fimas truputi kietesnis ir patrupa. siaip tai naudoju fimo soft ir del trupejimo dar bedu nebuvo. nebent  gal clasic serijos yra kietesnis ir gali trupeti...nezinau  g.gif

Fimo clasicas netrupa, o siaip yra siek tiek minkstesnis uz efektini fimo smile.gif Pastebejau kad trupa fimai tik tada jei yra pasene..
Papildyta:
QUOTE(Black_Coffee @ 2010 03 23, 21:42)

man taip buvo kai nulakavau su netinkamu laku, pradejo dulkes tiesiog lipte lipti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GaiLina @ 2010 03 23, 23:10)
As dabar turiu fimo, mazose pakuotese  ax.gif . Vakar truputi ilgiau paminkiau tai truputi suminkstejo, kaskaip anksciau galvojau kad jis labai minkstas turi buti norint kaska grazaus su juo nuveikt, bet manau man tada reiketu pusvalandi vien minkyti ji. doh.gif

jeigu nori, kad be pastangu dideliu modelinas suminkstetu, tai pirk arba fimo soft arba cernit modelina ax.gif
Atsakyti