Prasau padeti susirasti rasta skarai is KIddy mocheros. Ieskojau, ieskojau visa vakara, bet kazkaip ratu tokiam plonam siuliukui neradau
QUOTE(kazyte @ 2006 11 10, 00:49)
Prasau padeti susirasti rasta skarai is KIddy mocheros. Ieskojau, ieskojau visa vakara, bet kazkaip ratu tokiam plonam siuliukui neradau
Jei esi Vilniuje, rekomenduoiau parduotuvę "Diteksas". Pati neseniai ten plonų siūliukų pirkau
QUOTE(Ginija @ 2006 11 10, 09:04)
Jei esi Vilniuje, rekomenduoiau parduotuvę "Diteksas". Pati neseniai ten plonų siūliukų pirkau
prašo rašto, o ne pačių siūliukų
QUOTE(kazyte @ 2006 11 10, 00:49)
Pasiimk bet kurį kiauraraštį. Gali bandyti lapeliais kokiais nors. Ant tokių siųlų labai gražiai kiauraraštinis raštas išryškėja. Pati turiu skraiste, megztą kiauraraščiu ale lapeliais
...|..|....|..|
../....\../....\
..|....|..|....|
...\../....\../
...|..|....|..|
Nežinau, ar suprantamai pavaizdavau, bet yra tikrai nemažai raštų tokio tipo, kaip išpaišiau viršuje. Pabandyk. Man asmeniškai gražu
Pažiūrėjau, kad iškraipo mano piešinį Vietoje tarpų pridėjau taškų, tai dabar turėtų matytis...
QUOTE(tsima @ 2006 10 24, 11:34)
Na, štai ir aš baigiau savo kūrinį.Ačiū dar kartą visoms padėjusioms su ta gėlyte, bet vis tiek rezultato kokio tikėjausi negavau. Reiks bandyt narplioti iš galvos kokią rožę. Bandžiau iš vienos mamytės išpešt, bet sakė mezga iš galvos, nu labai jau gražios pas ją rožės gaunasi ant šalių
Aš irgi išbandžiau šį raųtelį vakar. Turėjau baltų mocherinių siūliukų likutį . Nu jau kaip likau patenkinta , jaučiu draugė, kuriai padovanosiu tą šalikėlį, irgi liks patenkinta
[quote=astulle17,2006 10 19, 23:15]
gal kas turit panasia schema i sito? mano mezgeja grieztai pareikalavo schemos
Mergytės, sakykit o kokiu siūliuku šį megztuką reikėtų megzti?
Bijau kad netinkamą pasirinkus apačia riesis į viršų
gal kas turit panasia schema i sito? mano mezgeja grieztai pareikalavo schemos
Mergytės, sakykit o kokiu siūliuku šį megztuką reikėtų megzti?
Bijau kad netinkamą pasirinkus apačia riesis į viršų
Aciu sirdingai uz nupiesta rasteli.
as irgi ieskojau kiaurarascio, bet kuriuos buvau maciusi nepatiko.
Bandysiu megzti muselemis. Ki bus gatavas salikas- parodysiu. Laukit!!!
as irgi ieskojau kiaurarascio, bet kuriuos buvau maciusi nepatiko.
Bandysiu megzti muselemis. Ki bus gatavas salikas- parodysiu. Laukit!!!
Sveikutes,
noriu nusinerti skara, ,bet deja nesu eksperte rastu, todel prasau gal galit paskayti koks cia rastas ir kokio storio siulai butu geriausi
noriu nusinerti skara, ,bet deja nesu eksperte rastu, todel prasau gal galit paskayti koks cia rastas ir kokio storio siulai butu geriausi
jau si skraiste buvo ideta anksciau, bet as nelabai radau paaiskinimo kaip ji mezgama. gal patarsite, kaip megzti kad banguotusi, ar cia tarpai mezgami plonesniais virbalais ar kaip. kiek iziuriu tai cia viena akis gera kita bloga. ir kaip graziai sutraukti krasta kur susisega, nes jei numegziu tiesiai ir suklostuosiu tai gausis labai stora. atrodo panasi skraiste buvo kazkuriam rusiskam psl, bet man kazkodel senoj temoj nei vieno neatidaro
Kokia idomi ideja!!!
O as tokia skraiste buvau gavus savaitgali "pasimatuoti" pas anyta reiks issiaiskint kaip ten jinai suregzta ir gal kokia grazia uzsisakyt