Sveikos mezgėjėlės. Pati šiuo metu mezgu mocherinį šalį, pavarčius forumiečių darbelius labai užsimaniau tų išmegztų rožyčių, kur prisisiuva ant šalio.Čia radau, kad antrame puslapyje lyg ir turėtų būti schema, bet bent jau dabar jos nesimato, nei jokios nuorodos nelikę.Gal kas galėtų pagelbėti, ar tiksliau parašyti, kur ieškoti? Ačiū labai išanksto.
QUOTE(tsima @ 2006 10 18, 18:11)
Sveikos mezgėjėlės. Pati šiuo metu mezgu mocherinį šalį, pavarčius forumiečių darbelius labai užsimaniau tų išmegztų rožyčių, kur prisisiuva ant šalio.Čia radau, kad antrame puslapyje lyg ir turėtų būti schema, bet bent jau dabar jos nesimato, nei jokios nuorodos nelikę.Gal kas galėtų pagelbėti, ar tiksliau parašyti, kur ieškoti? Ačiū labai išanksto.
galiu atsiųst suzip'uotą failiuką, kuriame yra kepurės ir šalikėliai, ant kelių modelių yra ir tos gėlytės
oj, radau jau nuorodą, iš kur galima parsisiųst: kepurėse - gėlytė
QUOTE(Sraunius @ 2006 10 18, 17:22)
galiu atsiųst suzip'uotą failiuką, kuriame yra kepurės ir šalikėliai, ant kelių modelių yra ir tos gėlytės
Labai laukčiau, gal dar ir schemos prie jų yra.Jei nesunku prašau į paštą zuikis@malonu.lt Ačiū.
Man kažkodėl tų kepurių žurnalo neatidaro, gal aš ko nemoku suspaust.
QUOTE(Tsile @ 2006 10 18, 15:41)
O kur ji tiksliai randasi? Tikrai noreciau pasilankyti, nes kaip pradedanchiajai daznai nusigrybauti galima:>
Taip, Savanoriuose šalia Hyper Maximos Anksčiau buvo Nemuno gatvėj centre, paskui persikėlė ten, o aš iš paskos Tik reikia maždaug susigalvoti kokio daikto nori mačiau moterys ateina, žurnalus pavarto vietoj, susiranda kas patinka, paskui parodo pardavėjoms ir iškart parenka siūlus
tsima, žiūrėk čia tuomet:
gelytes schemute
gelytes schemute
QUOTE(Sraunius @ 2006 10 18, 19:26)
Nu kažkaip man nesekasi, ten kur turėtų būt gėlytės,ten"The page cannot be found", gal reiks vėliau pabandyt.
QUOTE(Sraunius @ 2006 10 19, 08:07)
nu va pagaliau...
Ačiū už kantrybę ir laiką. Pažiūrėsiu, kaip man seksis išsimegzt tą grožį. dar dabar parsisiuntinėju iš pašto, ten atrodo kažkoks žurnaliukas suarchyvuotas... Ačiū labai dar kartelį.
QUOTE(Virbalai @ 2006 10 18, 11:38)
Taip, Basanavičiuj. O ką, nesutinki?
visiškai tau pritariu nes ir pati ten einu, na dar į Geras akis užsuku
QUOTE(tsima @ 2006 10 18, 18:11)
.Gal kas galėtų pagelbėti, ar tiksliau parašyti, kur ieškoti? Ačiū labai išanksto.
gal pagelbėtų šį schemutė ??? tik pagal šią schemutė gėlytė yra " 3 aukštų ", tai norint kad ji didesnė būtų, nerk dar porą eilučių akis didindama tolygai
[/quote]
Nu super , jau dabar per gerai, čia kiek suprantu schemutė, o prieš tai kur buvo nuoroda-tai kaip ją megzt parodyta, kaip tuos lapelius jungti.
Labai dėkinga, reiks ir man pasigirti, kas gavosi.
Ačiū už pagalbą.