Įkraunama...
Įkraunama...

Skraistės,skaros-modeliai ir schemos!

QUOTE(Ladute @ 2005 12 02, 11:53)
Labai man gražu, anksčiau net nesvajojau, o dabar jau matyt teks įtraukti tokį daiktą į sarašą  rolleyes.gif O kaip gėlytes jungei - iš karto megzdama, ar visas numezgus susiuvai?
Manau, kad neklysti  drinks_cheers.gif

pirmiausia prisimezgiau daug gelyciu,tada pradejau po truputi deliot,siut,kad matytusi rezultatas,kiek kokiu spalvu truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2005 12 02, 11:18)
pirmiausia prisimezgiau daug gelyciu,tada pradejau po truputi deliot,siut,kad matytusi rezultatas,kiek kokiu spalvu truksta mirksiukas.gif

O iš viso kelių spalvų kvadratėlius darei?
Atsakyti
užkrečiantis išeina tas gėlyčių nėrimas mirksiukas.gif tik man jas patogiau sujunginėti neriant paskutinę eilę, nei jungti jau nunertas, nes tada mažiau siūliukų reikia paslėpdinėti thumbup.gif tokiu būdu esu nusinėrusi palaidinukę vasarai
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 12 02, 16:01)
O iš viso kelių spalvų kvadratėlius darei?

mano skaroj vienas siulas spalvotas,tad prie jo derinau kitas spalvas,viso mezgiau is 4 skirtingu siulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 12 02, 16:02)
užkrečiantis išeina tas gėlyčių nėrimas  mirksiukas.gif tik man jas patogiau sujunginėti neriant paskutinę eilę, nei jungti jau nunertas, nes tada mažiau siūliukų reikia paslėpdinėti  thumbup.gif tokiu būdu esu nusinėrusi palaidinukę vasarai

tiesa sakant as niekad taip nebandzius ju jungti,tai galima sakyt ir nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 12 02, 15:02)
užkrečiantis išeina tas gėlyčių nėrimas  mirksiukas.gif tik man jas patogiau sujunginėti neriant paskutinę eilę, nei jungti jau nunertas, nes tada mažiau siūliukų reikia paslėpdinėti  thumbup.gif tokiu būdu esu nusinėrusi palaidinukę vasarai

Ir aš taip darau. Tik gėlytes reikia slėpti nuo savo vaikinų biggrin.gif. Tik neapsižiūri tuoj pradeda ant kilimo dėlioti. Vieną kartą ateinu į kambarį iš virtuvės, žiūriu vaikinai šokinėja ir dar taip linksmai, o kai atidžiau pasižiūrėjau - jie pasirodo išsidėlioję mano 22 gėlytes ir ant jų šokinėja. Koks nepasitenkinimas buvo, kai atėmiau doh.gif (na, gal ne visai į temą blush2.gif ).
Dar norėčiau pasidžiaugti, kad tarp mūsų atsirado viena naujokė. Jau tokia aktyvistė 4u.gif Įtariu - daug ko iš jos išmoksim (Palergonija mirksiukas.gif ).
Atsakyti
blush2.gif zinai rim@ mano berniokai irgi deliojo gelytes uz mane biggrin.gif ,pasirodo ne pas mane viena tokie bicai
senesnej temoj,paskutiniam puslapy esu idejus dar viena savo skara,jei kas nemate,prasom ten apsilankyti 4u.gif pabusiu truputi pagyrune,bet del skaru ir ivariu saliku esu pamisus nuo mokyklos laiku ax.gif
Atsakyti
tos skaros is gabaliuku labai grazu, bandau scemas "geletu" ikelti.. ta prasme ten bliuzeles, bet juk principas tas pats
Atsakyti
Palergonija, kiek pilkai skraistei reikėjo siūliukų? g.gif Ir ar ten labai plona mohera?
Atsakyti
QUOTE(Reda003 @ 2005 12 02, 20:25)
Palergonija, kiek pilkai skraistei reikėjo siūliukų? g.gif Ir ar ten labai plona mohera?

kiek tiksliai sunaudojau nepamenu,bes is vieno matkelio mezgiau vyriska salika,sau bliuzele trumpom rankovem,o tada sugalvojau sali megzt,sumezgiau likusius siulus,nusipirkau nauja matkeli,jo sunaudojau visai nedaugapie trecdali,zodziu geras siulo metrazas(apie500m) thumbup.gif ,o del storumo g.gif kaip cia pasakyt...kid mochera zymiai plonesne
Atsakyti
QUOTE(Tushka @ 2005 12 01, 21:11)
Mezgalioju Augės užrodytą žalsvą skraistę... Tik va su tuo rusišku aprašymu bėda... kas yra  "ПЛАТОЧНАЯ ВЯЗКА"?

Tai lietuviškai vaidinamas ripsas. Visos eilės mezgamos gerosiomis akimis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lin@ @ 2005 12 02, 22:19)
Tai lietuviškai vaidinamas ripsas. Visos eilės mezgamos gerosiomis akimis.  smile.gif

As ripsu vadinu toki rasta, kur viena akis gera, kita bloga, o kitoj eilej vel, kur buvo bloga mezgi gera, o kur gera, mezgi bloga, ir t.t.Gal cia as neteisingai vadinu? g.gif
Atsakyti