Gertruda, tu pabandyk numegzti ir nunerti iš to paties siūlo tokio paties kiekio (sakykim, keleto metrų) pavyzdėlius, ir pati įsitikinsi, kad ta pardavėja buvo teisi
QUOTE(Virbalai @ 2006 10 17, 09:21)
Gertruda, tu pabandyk numegzti ir nunerti iš to paties siūlo tokio paties kiekio (sakykim, keleto metrų) pavyzdėlius, ir pati įsitikinsi, kad ta pardavėja buvo teisi
Tikiu kad daugiau siulu neriant iseina. Turbut del to neriu tik smulkius daiktus, o mezgu didesnius
Suprantu tave, aš neriu, bet labai retai
Už tai mezgu be sustojimo - ir taupiau, ir greičiau
O pardavėjos, bent man žinomoj siūlų parduotuvėj, ne tik pačios mezga, bet ir šauniai bendrauja su pirkėjomis, kurios nusimezgusios ką nors ateina pasirodyt - va viena iš paslapčių, kaip sužinoma, kiek tiksliai siūlų reikia vienam ar kitam gaminiui
Už tai mezgu be sustojimo - ir taupiau, ir greičiau
O pardavėjos, bent man žinomoj siūlų parduotuvėj, ne tik pačios mezga, bet ir šauniai bendrauja su pirkėjomis, kurios nusimezgusios ką nors ateina pasirodyt - va viena iš paslapčių, kaip sužinoma, kiek tiksliai siūlų reikia vienam ar kitam gaminiui
QUOTE(Virbalai @ 2006 10 17, 11:49)
As irgi einu i siulu parduotuves ir klausiu. Kartasi jau turiu numaciusi kiek siulu pirksiu, kartais pataria. O kartais netgi pataria ir kaip megzti. Pvz., sakau noriu megztinio, is situ siulu, o jos staigiai "sumodeliuoja" matyt ir sako megzk taip ir taip. Ir jei man tinka - mezgu
O smagiausia buna kai prisimena kad buvai, ka pirkai ir ka mezgei. Viena karta po puses metu prisimine, kad ieskojau tinkamo virbalu dydzio turimiems siulams ir rastui. Klause - kaip sekesi, ir visa kita.
Kur Kaune butu tokiu paslaugiu pardaveju?Kokias parduotuves rekomenduotumete?
Kaune man labai patinka pardavėjos Casa Lanoj Niekad nėra patarę ko nors ne į temą O apsiperku ten jau gal kokius 5 metus, tik gal ne taip dažnai kaip norėtųsi
Ir Vilniuj toj pačioj parduotuvėlėj
Tenka dažnai užsukt
Tenka dažnai užsukt
QUOTE(Virbalai @ 2006 10 17, 21:59)
Čia Basanavičiaus gatvėje?
Taip, Basanavičiuj. O ką, nesutinki?
Gerose akyse Vilniuje abiejose parduotuvese.
CasaLanoje buvau 2 kartus. Taip pat patiko, bet is poros kartu negaliu spresti.
CasaLanoje buvau 2 kartus. Taip pat patiko, bet is poros kartu negaliu spresti.
QUOTE(Stiuardese @ 2006 10 17, 20:48)
Kaune man labai patinka pardavėjos Casa Lanoj Niekad nėra patarę ko nors ne į temą O apsiperku ten jau gal kokius 5 metus, tik gal ne taip dažnai kaip norėtųsi
O kur ji tiksliai randasi? Tikrai noreciau pasilankyti, nes kaip pradedanchiajai daznai nusigrybauti galima:>
Šalia Savanorių Maximos.