Mezgu draugei skraistę, bet nemoku vieni ženklelio išmegsti : akis išmezgama kartu su dviem užmetimais išvirkščiaja akimi.
QUOTE(liniokas @ 2006 09 04, 17:04)
shita skraiste mane irgi labai sudomino gal kas kazhko panashaus schemute turetu?
imeskit vaikams kokiu skraisciu, jei uztiksit
Turiu be galo daug vilnonių (natūr avies) siūlų. Ir jie nėra jau tokie ploni..galvoju, ar galima iš tokių siūlų padaryt gražią skraistę?
Norėčiau susisiaučiančią nusimegzt (nusinert? bet gal siūlai per stori?? ir ne taip šilta?), kad šaltą rudenėlį galėčiau po juo vaikutį nešyklėj susisupt.. nes neturiu striukės, kad abu tilptume.. už tat ir reikėtų storesnės..
aišku, skara irgi tinka!
patarkit kokiu raštu megzti ar nerti šį kartą man svarbiau praktiškumas, o ne grožis tik nenoriu megzt vien gerom akim
Norėčiau susisiaučiančią nusimegzt (nusinert? bet gal siūlai per stori?? ir ne taip šilta?), kad šaltą rudenėlį galėčiau po juo vaikutį nešyklėj susisupt.. nes neturiu striukės, kad abu tilptume.. už tat ir reikėtų storesnės..
aišku, skara irgi tinka!
patarkit kokiu raštu megzti ar nerti šį kartą man svarbiau praktiškumas, o ne grožis tik nenoriu megzt vien gerom akim
nerta skraiste bus daug storesne ir shiltesne, bet ir siulu daugiau susinaudos
Man ši vaikiška fainutė:
o tu nusimegsk gerosiomis akimis ir siuvinėk pilnai gęles ar dar ką nors. aš turėjau megstuką tai visi atsisukdavo
cia ,kaip suprantu,mezgama nuo apacios...o kaip apskaiciuoti kiek akiu u=deti, kad graziai siauretu?
QUOTE(siaudukes @ 2006 09 19, 10:32)
o tu nusimegsk gerosiomis akimis ir siuvinėk pilnai gęles ar dar ką nors. aš turėjau megstuką tai visi atsisukdavo
o gal galėtumėt pasuflerupt, kur galima būtų rasti pilno siuvinėjimo piešinių (brėžinių ar schemų - nežinau, net kaip pavadinti ). Labai megztukui reikia. Čia, aišku, ne į skraisčių temą, bet... .