Tik ardyt...kitos iseities nematau.
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 09 04, 16:49)
Pirmoji tai tikrai nerta iš dviejų atskirų gabalų.
Tai taip įsivaizduoju, nuo apačios pradedi, platini, nusimezgi dvi skaras ir jas sujungi jei nert keturkampius ir paskui juos susiūt, tai man taip negražiai atrodo Vašeliu platint nemoku, man netolygiai abi pusės gaunasi Vakar pasiėmiau virbalus, pabandžiau, žymiai smagiau atrodo, o ir mezginys minkštesnis nei su vašeliu. Įtariu, kad jais ir darbuosiuos
QUOTE(liniokas @ 2006 09 04, 17:04)
Išardžiau megztinį, siūlai stori ir margi. Noriu skraistės. Kažko panašaus į tai:
Arba į tai:
Tik nesuprantu nuo kur čia pradėta. Kaip jums atrodo? Ar čia iš dviejų gabalų sudaryta? Ar ištisai nerta?
Bandžiau žemais stulpeliais nerti nuo kaklo, keturiose vietose kas eilę platindama, bet... gaunasi labi negražiai
Arba į tai:
Tik nesuprantu nuo kur čia pradėta. Kaip jums atrodo? Ar čia iš dviejų gabalų sudaryta? Ar ištisai nerta?
Bandžiau žemais stulpeliais nerti nuo kaklo, keturiose vietose kas eilę platindama, bet... gaunasi labi negražiai
O jūs tikros kad čia nerta , nebent labai storu vąšeliu ir iš labai minkštų siūlų . Šiaip toks tankus raštas vąšeliu būna gana kietokas, aš megzčiau tik virbalais
QUOTE(Neglaite @ 2006 09 05, 21:00)
Šiaip toks tankus raštas vąšeliu būna gana kietokas, aš megzčiau tik virbalais
Jau įsitikinau toks jausmas buvo apėmęs, kad kilimą neriu
merginos, 9 psl. mačiau baltą skraistę, kaip ją nusimegzti
QUOTE(liniokas @ 2006 09 04, 17:04)
Išardžiau megztinį, siūlai stori ir margi. Noriu skraistės. Kažko panašaus į tai:
Arba į tai:
Arba į tai:
Papildyta:
sveikos mezgejeles. labai noriu, bet neturiu jokio supratimo nuo ko pradeti megzti trikampe skraiste ar galite mane pamokyti ir pateikti koki labai paprasta modeliuka?
QUOTE(Susiena @ 2006 07 25, 13:02)
Help!
Gal kas bandėt tokią megzti? Pradėjau aprašymą nagrinėti, angliškai jame vien kažkokie sutrumpinimai, nieko nesuprantu, :hmir brėžinėlio jokio nėra... Labai jau man šita skraistė graži...
merginos prasau parasykit arba imeskit pvz.nuo ko pradeti nerti skraiste
QUOTE(zivka23 @ 2006 09 12, 17:12)
Papildyta:
sveikos mezgejeles. labai noriu, bet neturiu jokio supratimo nuo ko pradeti megzti trikampe skraiste ar galite mane pamokyti ir pateikti koki labai paprasta modeliuka?
Man ta antra tokia
Gal kuri galetu paaiskinti kaip ja numegzti?
Sveikos darbštuolėlės. Mezgu tai aš jau seniai, bet nerimas nelabai prie širdies. Dabar pradėjau megzti skraistę. Tik neįsivaizduoju kas kiek platiti. Draugė sako kad kas antroj eilutėj. Bet pas mane ir taip raštelis šiek tiek banguoja. Gal galit ką patarti. Neriu ratu.