QUOTE(Palergonija @ 2005 12 01, 16:59)

rozyte nebent galesiu nunert ir is arti nufotogafuot,arba pati mazdaug schemute papiest,nes tikrai nerandu,gal kas kitas turi

kaip sakiau,taip ir padariau,tikiuosi bus aisku

QUOTE(Palergonija @ 2005 11 30, 05:59)
Labai šauni skraistė

Ir iš kvadratėlių labai jau šauniai atrodo

Ačiū
už gėlytes

uz gelytes nera reikalo dekot,smagu kad padejau
siulai cia nera ploni,nuo ivairiu mezginiu liko siulu,tad ir sumasciau taip daryt,tik krastams apnert ir kutams siulus pirkau ABC parduotuvej,nes pritrukau

siulai cia nera ploni,nuo ivairiu mezginiu liko siulu,tad ir sumasciau taip daryt,tik krastams apnert ir kutams siulus pirkau ABC parduotuvej,nes pritrukau

Mezgalioju Augės užrodytą žalsvą skraistę... Tik va su tuo rusišku aprašymu bėda... kas yra "ПЛАТОЧНАЯ ВЯЗКА"?
Man atrodo, kad paprastas lygusis raštas. Geros akys iš gerosios pusės, išvirkščiosios akys iš blogosios pusės. Jeigu neklystu

QUOTE(Tushka @ 2005 12 01, 21:11)
Mezgalioju Augės užrodytą žalsvą skraistę... Tik va su tuo rusišku aprašymu bėda... kas yra "ПЛАТОЧНАЯ ВЯЗКА"?
Man atrodo, kad tai paprastas lygusis raštas. Iš gerosios pusės - geros akys, iš išvirkčiosios pusės - išvirkščiosios akys. Jeigu neklystu

internetas striginėja. Sory

*MONAMI*, o kokiu rašteliu savo violetine skraiste mezgei ?
Atrodo tai super
Atrodo tai super

QUOTE(Palergonija @ 2005 12 01, 18:43)
Labai man gražu, anksčiau net nesvajojau, o dabar jau matyt teks įtraukti tokį daiktą į sarašą

QUOTE(radasta_ @ 2005 12 02, 08:21)
Man atrodo, kad paprastas lygusis raštas. Geros akys iš gerosios pusės, išvirkščiosios akys iš blogosios pusės. Jeigu neklystu 

Manau, kad neklysti