Aš irgi tą puslapį esu radusi , kru katiniuks dabar įdėjo, bet tik nežinau nuo kurios skaraistės pardėti nerti. Visos tokiso gražios.
QUOTE(edinka @ 2006 02 25, 00:06)
O kuom jis papuoštas?
Sveikutes,
O kaip toki grozi numegsti?
Jurga
Sveikos,
jau klausiau kitoje temoje - ieškau ažūrinio lapelių rašto, tokiu raštu mačiau megztą baltos spalvos šalį VCU Gerose akyse.
Dėkuj už pagalbą.
jau klausiau kitoje temoje - ieškau ažūrinio lapelių rašto, tokiu raštu mačiau megztą baltos spalvos šalį VCU Gerose akyse.
Dėkuj už pagalbą.
QUOTE(mindira @ 2006 03 30, 17:22)
Labai graži skraistė ir spalva siūlų labai vasaraška reikės pabandyti nunerti
Sveikos,
Aš čia prisižiūrėjau visokių grožybių ir galva susisuko
Man liepa vestuves ir kai tokie orai už lango, pagalvojau, kad reikia kažką nusimegzti ant pečių. Gal turite ką nors gražaus ir paprasto pasiūlyti?
Kažkur radau vieną gražią skraistę (pilkai melsva skraistė), bet nebuvo rašto aprašymo ir schemutės. Gal kas žino?
pilkai melsva skraistė
Man liepa vestuves ir kai tokie orai už lango, pagalvojau, kad reikia kažką nusimegzti ant pečių. Gal turite ką nors gražaus ir paprasto pasiūlyti?
Kažkur radau vieną gražią skraistę (pilkai melsva skraistė), bet nebuvo rašto aprašymo ir schemutės. Gal kas žino?
pilkai melsva skraistė
QUOTE(Kimisha @ 2006 06 05, 15:18)
Sveikos,
pilkai melsva skraistė
pilkai melsva skraistė
Sveika,
turiu sios skraistes schemute. Galiu atsiust i e-mailu.
Ir aš norėčiau schemutės, nes labai patiko ši skaristė
e-mail:
Kozete21@yahoo.com
e-mail:
Kozete21@yahoo.com
QUOTE(rutast @ 2006 06 06, 10:40)
Sveika,
Butu labai smagu gauti
audrone@formule1.lt
Aciu
skara nerta šakute