Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 09, 16:02)
Satura, kokia cia arbata?kur pirkai? g.gif

elementari žolių arbata, būna kiekvienoj vaistinėj 4u.gif Tik labai jau karti. Nors ko dėl to grožio žmogus nepadarai...

QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 16:02)
Merginos, kurios šveičiat su ruduoju cukrumi, ar jis nėra per aštrus veido odai?

tikrai ne. Muscovado netgi drėgnas toks, švelnus smile.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 16:02)
Satura, ar Astromineralogijos centre uz gintaro pudra 1-2lt mokejai? 4u.gif
As siandien pirkau, vyras pardave, tai uz maziausia pakiuka ( buvo galima rinktis is triju dydziu) mokejau 5lt g.gif

na laba diena blink.gif Dar vakar pirkau, tai po 2 litus tas vyras paskaičiavo g.gif Jei turi kuo, tai pasverk, kiek taviškis sveria, arba jei ne, tai palygink su degtukų dėžute ir parašyk maždaug dydį. Aš tai išvis apie jokius dydžius nežinau g.gif Yra tie vieni pakeliai ir viskas...

nesinori tikėti, kad ima kainą į žmogų pasižiūrėję doh.gif Bus tau vaikščiot dolčėm ir gabanom apsirengus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 kovo 2010 - 16:25
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 17:23)
nesinori tikėti, kad ima kainą į žmogų pasižiūrėję  doh.gif Bus tau vaikščiot dolčėm ir gabanom apsirengus  lotuliukas.gif

O kaaa? Rimtas reikalas- isitikinta per gyvenima. Vieni del dolciu, kiti aplamai del veido mimikos, kiti del nuotaikos , treti del kitu dalyku...Darzoves babytes skirtingai parduoda man ir draugei amzinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 kovo 2010 - 16:33
šiaip keista, bet kai telefonu pasakiau, ko man reikės, tai net neklausė kokio dydžio maišelių. Gal čia naujovė? Ar pats mažiausias maišelis didesnis už ligšiol buvusius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 09, 17:32)
O kaaa? Rimtas reikalas- isitikinta per gyvenima. Vieni del dolciu, kiti aplamai del veido mimikos, kiti del nuotaikos , treti del kitu dalyku...Darzoves babytes skirtingai parduoda man ir draugei amzinai  biggrin.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Dar ne tokių "cūdų" būna - į mane kartais kreivai net ekologiškose parduotuvėse pažiūri, nuo galvos iki kojų nužvelgia, tipo į "natūralistę" gal nepanaši biggrin.gif Arba kažkada perkant turguje bobulė net nebandė ieškoti grąžos 3 litų - sako, galit ir "nesismulkinti" taip. Kurgi ne - jei kiekvienoj vietoj 2-3 litais daugiau paliksi, tai gali gerokai išleisti... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 17:36)
šiaip keista, bet kai telefonu pasakiau, ko man reikės, tai net neklausė kokio dydžio maišelių. Gal čia naujovė? Ar pats mažiausias maišelis didesnis už ligšiol buvusius  ax.gif

Gali būti, kad išsireklamavo tie milteliai paskutiniu metu, tai jie atitinkamus pakeitimus irgi padarė... smile.gif
Atsakyti
jei pabrangino mažiausią maišelį iki 5 litų, tai padarė didelę klaidą, nes juos tada iškart labiau apsimoka pirkti Holos tongue.gif Čia ne pirma banga tų miltelių, viena dar stipresnė buvo užėjusi pernai rolleyes.gif O tuoj ir vėl bus štilis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 17:41)
jei pabrangino mažiausią maišelį iki 5 litų, tai padarė didelę klaidą, nes juos tada iškart labiau apsimoka pirkti Holos tongue.gif Čia ne pirma banga tų miltelių, viena dar stipresnė buvo užėjusi pernai  rolleyes.gif O tuoj ir vėl bus štilis smile.gif

Holos... ar Barocoj? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 17:02)
Ir jei kas bandėt Santes su lotusu ir balta arbata arba Logonos jautriai ir sausai odai šveitklius, parašykit prašau trumpą atsiliepimą ax.gif

Draugui nupirkau Logonos šveitiklį, tai patenkintas. Tiesa, šveičia 2k per savaitę, nes jo oda tikrai labai labai pleiskanoja.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 16:42)
Holos... ar Barocoj?  rolleyes.gif

geras klausimas g.gif Ateis ernesin ir pataisys biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai rašiau, kad pasigaminau beprotiškai dvokiantį veido kremuką, vakar pabandžiau užsitepti dar kartą, o po to užsipurškiau hamamelių hidrolato, tai kvapas tapo pakenčiamas tongue.gif Tik nežinau, ar turi kokį poveikį po kremo, o ne prieš purškiamas hidrolatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 18:02)
Satura, ar Astromineralogijos centre uz gintaro pudra 1-2lt mokejai? 4u.gif
As siandien pirkau, vyras pardave, tai uz maziausia pakiuka ( buvo galima rinktis is triju dydziu) mokejau 5lt g.gif
Prasau nepykt, bet gal galit parasyt (kas naudojat) prausiklio su rasulu recepciuka?
Zinau, kad reikia rasulo, dar desiu gintaro pudros  blush2.gif

Na keistai sakyciau g.gif as sestadieni ten pirkau tai mokejau 2Lt, man ir vyrukas pardave, dar pats sufasavo, nes nebuvo sufasuota. Mazas tas mano maisiukas , kazkur 6cmx4cm berods, na as cia is atminties.
Dejau gintariuku pudros ir i kauke molio veidui ir i aliejine kauke plaukams. Po 1-o karto naudojimo, labai daug atsiliepimu neturiu smile.gif
Atsakyti
doh.gif nu graziai cia mane isdure.. bet jis i kainorasti pasiziurejo, buvo su ranka kainos uzrasytos.. gal asilas ne ten paziurejo doh.gif dabar galvoju, kad jis ir cekio nemuse man.. aj, neveltui sake, kad siandien Vandeniams nepalanki diena lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 09, 18:32)
doh.gif  nu graziai cia mane isdure.. bet jis i kainorasti pasiziurejo, buvo su ranka kainos uzrasytos.. gal asilas ne ten paziurejo doh.gif dabar galvoju, kad jis ir cekio nemuse man.. aj, neveltui sake, kad siandien Vandeniams nepalanki diena lotuliukas.gif

Nasinarvuok irnesakyk.gif , kenkia groziui! Nieko cia baisaus - uz gera daikta ir truputi daugiau sumoketi.Buna gi visko...ir ne tik vandeniams! Vat jau turejau eiti namo, jau rankinukas ant peties beveik ir stop!! Turesiu sedet dar kokias 2 val darbe verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 09 kovo 2010 - 17:36