Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 15:38)
Diva;), nea, cia apie skysta  mirksiukas.gif
turiu kompakta- irgi rudina minimaliai  verysad.gif  biggrin.gif

Supratau! Ta ir as noreciau pabandyti rolleyes.gif Jei uztepti ji, po to presuota bronzanta- manau jau plytos efektas butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 14:21)
gal galite rekomenduoti skysta pudra arba krema su spalva?

oj, mano nuomone, tai kreminės pudros- dar viena natūralios kosmetikos silpnoji vieta. Kaip ir dezodorantai. Pati norėčiau rast daugiau maskuojančią, gerai besidengiančią ir išsilaikančią...
Ir apskritai, pastebėjau, kad bent jau mano bandytos natūralios kreminės pudros nekaip tepasi, ir nuo prieš tai naudotokremo tai nepriklauso. Kažkas jau irgi apie tai rašė, kad susirutulioja ir pan. Tai šiuo atveju geriausia ne tepti, o įtapšnoti į odą, tada bent jau pusėtinai dengiasi. Bet vėlgi minusas- matosi ant veido, ir jei kur sausesni odos plotai doh.gif

O šiaip tai, aišku, reik tvarkyti odą, o ne kreminėmis pudromis gelbėtis. Kas ne kartą šioj temoj buvo rašyta, ir kam pritariu. Bet jeigu ta oda toli gražu ne dovanėlė... verysad.gif
Atsakyti
Placebo, taip taip taip drinks_cheers.gif tvarkyti oda, tada jokiu pudru nereiks, na as ja tvarkau, tikrai negailiu laiko ir lesu, kaip ir plaukams, beje. Bet ta anemiska spalva man nepatinka, i soliariumus nenoriu, (einu nebent vestuviu lygio svente), savaiminis- schmoll.gif ka tada daryt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:08)
Placebo, taip taip taip  drinks_cheers.gif  tvarkyti oda, tada jokiu pudru nereiks, na as ja tvarkau, tikrai negailiu laiko ir lesu, kaip ir plaukams, beje. Bet ta anemiska spalva man nepatinka, i soliariumus nenoriu, (einu nebent vestuviu lygio svente), savaiminis-  schmoll.gif ka tada daryt?  bigsmile.gif

O kodel savaiminis ne? As tai dabar labai gundausi Laveros savaiminiu ax.gif Daug geru atsiliepimu girdejusi esu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 09, 15:11)
O kodel savaiminis ne? As tai dabar labai gundausi Laveros savaiminiu  ax.gif Daug geru atsiliepimu girdejusi esu.

man bent jau matosi kaip jis nusiplaudineja, matosi odos atplaiseles tarsi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:08)
Placebo, taip taip taip  drinks_cheers.gif  tvarkyti oda, tada jokiu pudru nereiks, na as ja tvarkau, tikrai negailiu laiko ir lesu, kaip ir plaukams, beje. Bet ta anemiska spalva man nepatinka, i soliariumus nenoriu, (einu nebent vestuviu lygio svente), savaiminis-  schmoll.gif ka tada daryt?  bigsmile.gif

Na, aš su oda lyg problemų ir neturiu, bet man vis tiek gražiau atrodo, kai yra šiek tiek patepta kažkuo - ar kremu su atspalviu, ar pudra. Na, tikrai gražiau - spalvytė, vienodumas wink.gif Aišku, nereikia jos tepti tokio grunto, kad matytųsi sluoksnis... blush2.gif Žodžiu, aš perfekcionistė šioj vietoj, man turi būti tobula... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:15)
man bent jau matosi kaip jis nusiplaudineja, matosi odos atplaiseles tarsi... g.gif

Tada reikia pylinguoti veida bent kas savaite, gal taip tada neturetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:15)

Savaiminį irgi kartais naudoju - mano oda juos gerai priima, visada lygiai dengiasi ir niekad nesimato, kaip nusiplaudinėja... g.gif Bet kad tie savaiminiai savo sudėtimi nežavi, geriau pagalvojus... doh.gif
Tai va, man dilema - ar geriau vasarą prieš saulutę veidą padeginti, ar geriau savaiminiais teplioti. Kas mažesnė blogybė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 09, 15:17)
Tada reikia pylinguoti veida bent kas savaite, gal taip tada neturetu buti  g.gif

kazkaip pagalvojau kad sveiciu tada kai plaunu molio kaukes su kokiais miltukais. jauciu tas granulytes... g.gif
o tiesa, kas is miltuku tam reikalui tinka?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 16:20)
kazkaip pagalvojau kad sveiciu tada kai plaunu molio kaukes su kokiais miltukais. jauciu tas granulytes... g.gif
o tiesa, kas is miltuku tam reikalui tinka?

Lyg ir prie moliugu miltuku parasyta, kad tiktu svelniam pylingui, bet pati nebandziau, as pati sveiciuosi su kokosu drozlemis arba ruduoju cukrumi.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 14:38)
nes ji tokia rieboka, berimu turiu bet jie tokie del medziagu apykaitos kile (tyriausi ne karta, ne vienas gyd tai konstatavo) galiu ant pirstu suskaiciuot ka galiu valgyti 

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 09, 14:58)
O šiaip tai, aišku, reik tvarkyti odą, o ne kreminėmis pudromis gelbėtis. Kas ne kartą šioj temoj buvo rašyta, ir kam pritariu. Bet jeigu ta oda toli gražu ne dovanėlė... verysad.gif

vistiek tvarkyti 4u.gif

vardan odos grožio net pelynų arbatą pradėjau gerti, kad tvarkytųsi vidus. Puodelį vakare, puodelį ryte ax.gif Veidą su levandų ledukais ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 09, 15:23)
Lyg ir prie moliugu miltuku parasyta, kad tiktu svelniam pylingui, bet pati nebandziau, as pati sveiciuosi su kokosu drozlemis arba ruduoju cukrumi.

mm..idomu butu isbandyt drozles, pamenu, buvo cia uzvesta kalba apie jas kazkada mirksiukas.gif aciu kad priminei.
Atsakyti