Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pagaliau gavau kokosų aliejų ir hamamelių hidrolatą. thumbup.gif Žiūrėsim, kaip seksis su jais susidraugauti. ax.gif
Atsakyti
gal galite rekomenduoti skysta pudra arba krema su spalva? madara nepatiko, nes laaabai sviesios spalvos, ir su blizgalais... schmoll.gif Dr. H. toninis kr irgi nepatiko, nes nemaskuoja, ir irgi spalvos lb sviesios, o pudra tai isvis man kaip baltos jos schmoll.gif
uzsitepiau siand kadaise naudota lancome krema su spalva, tai kitas veidas- toks gyvas, spalva bent atsirado...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 15:21)
gal galite rekomenduoti skysta pudra arba krema su spalva?

Jei tik dėl spalvos, tai taip giriamo Hauschkos bronzanto nenori pamėgint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 14:21)
gal galite rekomenduoti skysta pudra arba krema su spalva?

o kokia tavo odos spalva? Kaip avatare? biggrin.gif

nesu maskuoklių specė, bet jei vien spalvai pagyvinti, tai Hauschkos skystas bronzantas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 14:25)
Jei tik dėl spalvos, tai taip giriamo Hauschkos bronzanto nenori pamėgint? ax.gif

noriu, bet meginti galiu tik ji nusipirkus, o moketi beveik100 lt uz meginima tai neee biggrin.gif
be to, prisiskaiciau, kad daug kam ir netiko jis, tarsi demem mete... g.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 14:32)

jei veidas kaip nukentėjęs nuo sausros laukas, tai mes dėmėm kaip ir bet kas kitas. Ten, kur drėgmės odai užtenka, guls lygiai, gražiai, o kur sausiau - jau spalvosis kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 15:32)
noriu, bet meginti galiu tik ji nusipirkus, o moketi beveik100 lt uz meginima tai neee biggrin.gif

Cia apie kompaktini bronzanta?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 14:26)
o kokia tavo odos spalva? Kaip avatare?  biggrin.gif

nesu maskuoklių specė, bet jei vien spalvai pagyvinti, tai Hauschkos skystas bronzantas geras smile.gif

jo, kaip avatare biggrin.gif ne, esu balta, siaip jei idegu tai "juodai", ne raudonai, ne rausvai, o iskart tamsiai, kunas mano tai rudas, nors i soliariuma nueinu na 1 karta i 2 menesius, o vat veidas nuo visu kaukiu, valymu, kt tai baltas...as negaliu i save ziureti balta, man reik nors kiek rudumo blush2.gif visai kitaip tada atrodau biggrin.gif vat biggrin.gif
ir visi tie naturalus kremukai yra nemaskuojantys, skirti graziai, odai, o mano, deja, nera tokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 09 kovo 2010 - 14:39
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 14:26)
o kokia tavo odos spalva? Kaip avatare?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 09, 14:32)

Išparduotuvėj skystas bronzatas pigiau yra. Gundausi pati, bet reik kitam mėnesiui AN krepšeliui atsidėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 14:34)
jei veidas kaip nukentėjęs nuo sausros laukas, tai mes dėmėm kaip ir bet kas kitas. Ten, kur drėgmės odai užtenka, guls lygiai, gražiai, o kur sausiau - jau spalvosis kitaip  4u.gif

a, nu va, tiksliai juk mirksiukas.gif
na man tada greiciausiai nemes demem, nes ji tokia rieboka, berimu turiu bet jie tokie del medziagu apykaitos kile (tyriausi ne karta, ne vienas gyd tai konstatavo) galiu ant pirstu suskaiciuot ka galiu valgyti verysad.gif

Diva;), nea, cia apie skysta mirksiukas.gif
turiu kompakta- irgi rudina minimaliai verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 09 kovo 2010 - 14:39
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 15:34)
jei veidas kaip nukentėjęs nuo sausros laukas, tai mes dėmėm kaip ir bet kas kitas. Ten, kur drėgmės odai užtenka, guls lygiai, gražiai, o kur sausiau - jau spalvosis kitaip  4u.gif

drinks_cheers.gif bet kokia priemone, jei veidas nevienodos bukles, vienur gersis labiau, ktur maziau, treciur visai ne ir t.t., todel ir gaunasi "demes" - dazniausiai ne nuo kosmetikos, o nuo odos bukles visi sie nelygumai atsiranda.
O jei del pudros- tai spalva suteiks, taciau nemaskuos - bet! Pries tai butinai pasitepus krema ar siaip koki pagrinda.As tepu dabar fitoli pries pudra- spalva tikrai yra, tik visiskai nieko nemaskuoja... Kas neturi strazdanu- sakyciau idealu! Grazi spalvyte - o dar kai saulute tuoj islys wub.gif
Atsakyti
Aš čia klausiau apie vitE kaip konservantą, ar užtenka vieno...ačiū kas atsakėt, reiks greičiau naudot savo kūno kremą, būtų gaila jei sugestų smile.gif
Atsakyti