Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2010 03 09, 13:19)
O kažin Kauno AKROPOLY jo gali būti,bo ryt planuoju vykti, ar man provincijon tik internetu galima gauti/ biggrin.gif

Taip, yra SP skyrelyje Kauno Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 09, 12:19)

O kažin Kauno AKROPOLY jo gali būti,bo ryt planuoju vykti, ar man provincijon tik internetu galima gauti/ biggrin.gif

Aš ten ir pirkau smile.gif
Atsakyti

jeigu Kaune yra SP, tai ir kokosu bus smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 09, 13:21)
Taip, yra SP skyrelyje Kauno Akropolyje  4u.gif

aha,mačiau SP tinklalapyje,užtai ir klausiau smile.gif 4u.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 09, 13:21)
Aš ten ir pirkau smile.gif

Tada labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Nu va,o sako krizė.Čia tik mąstyti reikia biggrin.gif
O va įdomu,kaip bus jo kokybė? g.gif

aha tik kodel rengia rafinavimo patatalpa???? negi nerafinuoto neiseina padaryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 09, 13:24)
aha tik kodel rengia rafinavimo patatalpa???? negi nerafinuoto neiseina padaryt?  unsure.gif

Čia Lietuva,čia Lietūs lyja ir nerafinuoto čia matyt neina padaryti biggrin.gif

Na,tai,matyt,toks ir bus doh.gif
Atsakyti
Oi kokie grazus Provanso laukai wub.gif as ir jungiuos prie ekspedicijos thumbup.gif

Satura kokie ivertinimai irisui is AZ 4u.gif
Atsakyti
Smagiai siandien snekuciuojates biggrin.gif Prisijuokiau. Ir jaunimas levandu laukuose thumbup.gif
Nu, ne France, zinoma... bet Anglija levandas irgi megsta mirksiukas.gif Daug zmoniu namuose pasiseje. Ir as neatsilieku biggrin.gif O ir lauku/fermu su English levander yra. Tai apsvarstykit keliones galimybe ir i uk, jei i prancuzija nepavyktu rolleyes.gif smile.gif I svecius, tsakant thumbup.gif

Idomu idomu, kaip su tuo kokosu lietuviams sektusi. Ar tik ne pigesne afrikoj darbo jega? Ir nenaturalesni isgavimo metodai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 09, 12:09)
Žiūrėkit: http://www.delfi.lt/...u.d?id=29814541
Va, koks verslas LT tuoj suklestės  biggrin.gif

rafinuotą aliejų darys - be kvapo ir be skonio. Dar kuo nors kokosus apipurkš, kad nesugestų iki Lietuvos ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 09, 12:40)
Satura kokie ivertinimai irisui is AZ 4u.gif

nežinau, nieko toks, bet ne toks, kokio tikėjausi: kvapas toks pudruoto popieriaus, visai nesaldus biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 09, 12:42)
bet Anglija levandas irgi megsta mirksiukas.gif Daug zmoniu namuose pasiseje. Ir as neatsilieku  biggrin.gif

ir aš bandysiu grožio priemonėms jų pasiauginti šiemet, jei pavyks drinks_cheers.gif
Atsakyti

Kauno Akropolyje turėtų būti, jei neišpirktas, aš ten pirkau.
Atsakyti
Kokie levandų laukai bigsmile.gif Rostoke mačiau irgi, spalva nereali thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 19:36)
kaip juokinga smile.gif ir kad ozkos medziais vaiksto, ir kad tokais seklas naudoja. cia rimtai? smile.gif
(nors pas mus lapes medziais, tvorom ir namu stogais karstos smile.gif)

Taip pat, karstosi tos ožkos medžiais, man vienas pažįstamas marokietis pasakojo, jo giminaičiai užsiima tuo, naudoja tik savo reikmėms smile.gif

Kaip man gražu gyvūnai mieste biggrin.gif Vokietijoj miestuose zuikių labai dažnai mačiau, vienas gyveno priešais mano terasą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 09, 11:07)
Mergaitės,o koks geriausias kvapniausiasi kokosų aliejus?:Būkit geros,patarkit,nes reikia priimti sprendimą,iš kur pirkti blush2.gif

isparduotuvej yra kokoso aliejus
Atsakyti