Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 13:26)
jau rašiau, kad šlapiam skutimuisi tėčiui buvo padovanotas aliejų mišinys. Baigėsi jis kažkur per 2,5 mėnesio 50 ml. Pabandė žmogus nusiskusti anksčiau mėgtu TBS kremu, tai veidas taip nežmoniškai paraudo, kad mama pamanė, jog jam su spaudimu labai negerai....

dabar sumaišytas naujas variantas iš avokadų, alyvuogių, nakvišų ir mėlynių bazinių aliejų. Eterinių lašinau kajeputo ir levandų. Labai skaniai kvepia levandom ir yra mielai naudojamas  thumbup.gif

o kaip fainai smile.gif as mb kazkada uziau galva, kad jam reiktu su aliejumi skustis tai buvo schmoll.gif o neseniai sako: zinai girdejau aliejumi skustis galima lotuliukas.gif
reiktu ta proga jam padaryti toki dalykeli smile.gif
o kokiu savybiu aliejai tinka skutimui ar nelabai svarbu, kad tik skysti ir nedirginantys butu g.gif kokiu ea galima deti, kad ramintu ir butinai kvapo skanaus butu, man i galva tik levandos ateina, bet nelabai vyriska gal...
Daddygirl kaip visada nuostabus muilai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 15, 17:36)
thumbup.gif
drinks_cheers.gif

Kur tu jų įsigijai? mirksiukas.gif
Kokia jo kaina? Čia tas pats kaip pas ievvvaa, ar ne? Turbūt Lietuvoje jo nėra? rolleyes.gif

Mes matyt iš ten pat jo turim - iš AZ, ar taip ievvvaa? rolleyes.gif Lt nėra kaip suprantu smile.gif
Silkas vadinas Protéines de soie (liquide) 30ml 5,9 euro wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 15 kovo 2010 - 17:02
Oij kaip vitulka dirba, visas mano zinutes istryne, tuoj ir mane pacia naikins cool.gif
Tikiuosi spesite perskaityti iki istinimo vel lotuliukas.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 03 15, 15:48)
Tai aš žinau žinau  smile.gif , tiesiog galvoju, kad gal labiau prevencijai prieš raukšles tinkama tai naudoti, ta prasme ar ne per vėlu jau,  nes pas mamą tikrai jau yra raukšlių, nors metų tai nedaug palyginus...
Berods, Jūs naudojate šilką plaukams iš AZ, ar taip jie vadinasi "proteines de soie"? Ir ką Jūsų plaukams daro gero jie?  ax.gif  4u.gif 

nu tai va, turesite prevencija, kad nauju neprisiveistu. O siaip tai mano mama yra naudojusi kremus su HR ir Q10, tai tikrai kai kurios pranyko, o kitos maziau matomos pasidare, efektas buvo. Nors mano mama sako, kad jai ir roziu kremas, kuris be jokiu HA ar Q10 puikiai padeda.

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 15, 16:09)
Kunigunda as tiesiog pakereta, sakyk sudetingas buvo gaminimo procesas ar nelabai?

viskas labai greitai ir paprasta, tiesiog viska sumaisai ir voila. Reik is Monikos indeliu paprastu paimti tai galvoju su svietsmedziu pabandyti, nors sudetyje ir eina lanolinas, bet gal visai ir su sucre gautusi

Zodziu, jei manes cia nebeliks, tai bloge parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 19:23)
Na va, ikeliu sios dienos kurini - lupu blizgi, sis teks sesei  rolleyes.gif

Norėčiau turėti sesę, kuri tokius dalykėlius gamintų ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:26)

good.gif jau kaip laukiu kada galėsiu tavo stebuklus išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 15, 16:44)
o kokiu savybiu aliejai tinka skutimui ar nelabai svarbu, kad tik skysti ir nedirginantys butu g.gif kokiu ea galima deti, kad ramintu ir butinai kvapo skanaus butu, man i galva tik levandos ateina, bet nelabai vyriska gal...

ir riebesnio kokio reikia - tam ir buvo skirtas alyvuogių smile.gif Dėl skanaus kvapo ir kad nebūtų fotoksinio efekto, siūlau prašyt Monicos specialaus bergamočių EA. Jis silpnesnis už fototoksišką kvapu, bet vistiek gerulis wink.gif Kvepės taip lengvai, kaip arbata Earl Grey, tik kokių pasiflorų ar sėjamosios judros nepridėk biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 15, 16:48)
viskas labai greitai ir paprasta, tiesiog viska sumaisai ir voila.

Zodziu, jei manes cia nebeliks, tai bloge parasysiu kaip sekesi  mirksiukas.gif

o ką dėjai dar be to cukrinio pagrindo? g.gif

žinosim, kur ieškoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu bet as is kokio lizdo pempe iskritus? blink.gif doh.gif
DG maniau kad cia idejo siaip sau mums ,pasiziureti kokius ji GAL darys muiliukus.O cia jau ji padare!! blink.gif Nu be zodziu as!!! Puikus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 15, 17:22)
apie haliurono rugsti:

HR taip pat pardavineja kaip vitaminus, bet kaip paaiskejo, nelabai veiksmingi jie.

tikrai kad neveiksmingi doh.gif
geriau, poveikio isvis jokio unsure.gif vienu zodziu pinigai i bala verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 17:11)
o ką dėjai dar be to cukrinio pagrindo?  g.gif

tik sucre, buroku sultys, mica ir kvapas. Sita dariau, nes buvo 100 % garantijos, kad viskas gausis. Kitu pagrindas yra lanolinas augalinis, tai ji ten galima maisyti su svietsmedziu, nezinau kaip sucre i tai reaguotu, bet planuoju isbandyti, jei nesigaus, tai lanolina reiks imti, nes ji jau galima ir su sucre maisyti, o jau tada galima ir su vasku maisyti. Zodziu, variantu yra labai daug, kai kuriuos atsispausdinau, tai dabar tik laiko klausimas kada viska isbandysiu, aisku, dar reikia papildyti savo sandeliu kai kuo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 18:11)
ir riebesnio kokio reikia - tam ir buvo skirtas alyvuogių smile.gif Dėl skanaus kvapo ir kad nebūtų fotoksinio efekto, siūlau prašyt Monicos specialaus bergamočių EA. Jis silpnesnis už fototoksišką kvapu, bet vistiek gerulis wink.gif Kvepės taip lengvai, kaip arbata Earl Grey, tik kokių pasiflorų ar sėjamosios judros nepridėk biggrin.gif

aciu uz patarimus cool.gif
dar vienas toks praktinis klausimas, o kaip vyksta skutimosi procesas: tepu aliejum ir skutu ar kaip nors su vandeniu?
Atsakyti
Satura, kurį iš šių skystų muilų tu anksčiau gyrei?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 15, 17:48)
O siaip tai mano mama yra naudojusi kremus su HR ir Q10, tai tikrai kai kurios pranyko, o kitos maziau matomos pasidare, efektas buvo. Nors mano mama sako, kad jai ir roziu kremas, kuris be jokiu HA ar Q10 puikiai padeda.

jei ne paslaptis kokiu firmu kremai?

Kunigunda, jei ieskai ideju blizgiams tai paziurek cia
http://byreo.canalblog.com/tag/Gloss

sita mergaite turi laaaabai daug visokiu receptu ir blizgiams ir kremams gaminti ir gamiimui naudoja AZ produktus.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 15, 18:02)
tik sucre, buroku sultys, mica ir kvapas. Sita dariau, nes buvo 100 % garantijos, kad viskas gausis.

vardan ko čia mica dedama? rolleyes.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 15, 18:06)
dar vienas toks praktinis klausimas, o kaip vyksta skutimosi procesas: tepu aliejum ir skutu ar kaip nors su vandeniu?

anot tėčio, geriausiai skutasi po dušinimosi. Jis įsilašina aliejų mišinio iš buteliuko, įtrina juo odą ir skuta. O paskui nuplauna vandeniu 4u.gif

kai vėl grįžo prie mišinio, oda staigiai susitvarkė ir įgavo sveiką išvaizdą wub.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 03 15, 18:20)
Satura, kurį iš šių skystų muilų tu anksčiau gyrei?

tokį ir gyriau, migdolinį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 kovo 2010 - 20:39