Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 16:19)
As toki plaukams turiu smile.gif

O čia šilkas ar ne? biggrin.gif Kaip Jums poveikis? Ką gero daro?

ievvvvaa, koks Jums jo poveikis? 4u.gif

Gal kuri bandėte Laveros Neutral dušo želę su šampūnu viename?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 kovo 2010 - 15:38
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 15:19)

ir? naudoji? 4u.gif
man taip jis laabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Užbėgu pagirti Laveros savaiminio įdegio losjono didis.gif Nesitikėjau, kad natūralus gamintys gali tokį efektą suteikt, truputį apakus buvau save vakare veidrody pamačius (nesitikėjau tokio tamsumo), bet tuo pačiu nudžiugau biggrin.gif Visiškai puiki priemonė, maniau, duos blyškesnį atspalvį rolleyes.gif Atsiplauna labai tolygiai, nuo nekurių priemonių dryžiais veidas "nueidavo", rankos nebaisios po pasitepliojimų, oda švelnutė, minkštutė. Buvo atliktas nupylimas nuo sesės tūbelės į savo tarą lotuliukas.gif Ir kartą į savaitę rudinsiuos flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 15, 16:43)
na siaip tai kremai nuo rauksliu yra skirti islyginti rauksles  biggrin.gif, tai gal ir padetu.

Tai aš žinau žinau smile.gif , tiesiog galvoju, kad gal labiau prevencijai prieš raukšles tinkama tai naudoti, ta prasme ar ne per vėlu jau, nes pas mamą tikrai jau yra raukšlių, nors metų tai nedaug palyginus...

Berods, Jūs naudojate šilką plaukams iš AZ, ar taip jie vadinasi "proteines de soie"? Ir ką Jūsų plaukams daro gero jie? ax.gif 4u.gif

Aš kažkaip bijau per daug saviškius išlepinti, jei taip galima pasakyti, nes jie tikrai nėra problematiški, sveiki, nedažyti, blizga, na galiukai skilinėja šiek tiek ir kartais atrodo, kad ir taip jau persistengiu su jų priežiūra, o dar noriu šilką, silikoną ir etc. naudoti. Tai kažin ar nesulauksiu atvirkštinio rezultato kada... blush2.gif ax.gif Durnai gal galvoju, tai kas nors paprotinkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 kovo 2010 - 15:57
QUOTE(Katherina @ 2010 03 15, 15:48)
kartais atrodo, kad ir taip jau persistengiu su jų priežiūra, o dar noriu šilką, silikoną ir etc. naudoti. Tai kažin ar nesulauksiu atvirkštinio rezultato kada...  blush2.gif  ax.gif  Durnai gal galvoju, tai kas nors paprotinkit smile.gif

nebent kibirą silikono ant galvos kartui susipiltum ir dar šilko papildomai užteptum biggrin.gif Net ir daug priemonių turint įmanoma jas naudoti naudingai ir su saiku 4u.gif

bozkakoszka20, o aš sutikčiau mokėt kokius 5 litus už prisijungimą mėnesiui. Gal atkristų dalis forumo nepuošiančio kontingento ir jis pasidarytų švaresnis smile.gif Ir tada būtų aišku, už ką moki - už užimamą vietą serveriuose, interneto ryšį ir t.t. IT sistemas tai kainuoja išlaikyti, tobulinti. O kai paprašoma mokėti už nieką, tai nežinau smile.gif
Atsakyti
Rozmarinų hidrolatą tik ant galvos odos purkšti ar ir ant pačių plaukų?

QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 21:45)
bozkakoszka20, o aš sutikčiau mokėt kokius 5 litus už prisijungimą mėnesiui. Gal atkristų dalis forumo nepuošiančio kontingento ir jis pasidarytų švaresnis smile.gif Ir tada būtų aišku, už ką moki - už užimamą vietą serveriuose, interneto ryšį ir t.t. IT sistemas tai kainuoja išlaikyti, tobulinti. O kai paprašoma mokėti už nieką, tai nežinau smile.gif

Aš būčiau prieš ir rinkčiausi kitą vietą, IT sistemų išlaikymui galima pakankamai lėšų iš reklamos pasidaryti.
Atsakyti
Pagaliau iveikiau 20 psl. na ir priplepejot thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 14:57)
Ir as Velykoms jau ruosiuos smile.gif
Visai patiko mano vakarykstis velykinis muiliukas, tai noriu pasirodyt  ax.gif

user posted image

Mergyt thumbup.gif nerealu

QUOTE(pepkė @ 2010 03 15, 15:12)
Man asmeniškai tema prarado dalį žavesio, kai atsirado nelogiški draudimai.

diskusija isties aktuali, nes sioj temoj suzinojau ne tik apie gamintojus, bet kur ir kaip isigyti produkcija, ir kadangi ne visi gyvenam Vilniuje, ne visi galim nuvaziuot bet kada, ne visi galim ir is kitos salies uzsisakyt, tai man yra naturalu, kai moterys geranoriskai padeda isigyti viena ar kita produkta, gyvenanciai kokiam nors rajoneli, uz tai gavusi tik ACIU. Ir tie draudimai is tiesu visai ne vietoj ir nelaiku, bet cia tik mano nuomone smile.gif Jei darau uzsakyma sau ir del savo seimos nariu, kodel negaliu priglaust dar kieno nors prekiu g.gif

Kunigunda as tiesiog pakereta, sakyk sudetingas buvo gaminimo procesas ar nelabai?
Atsakyti
apie haliurono rugsti:

vakar maciau laida apie haliurono rugsti, nauja revoliucija tskant lotuliukas.gif

haliurono rugstis buvo atrasta svedu mokslininko 7o desimtmecio pabaigoje ir placios visuomenes atresta mazdaug pries 5 metus. HR sudaro 98% vandens ir vos 2% rugsties tongue.gif po injekciju, HR poveikis matomas iskart, bet yra trumpalaikis.
Rode apie HR injekcijas, tai tikrai vyresniu moteru rauksleles iskart sumazedavo, ypac tos kurios eina nuo nosies link lupu, ir "rukoriu" raukles apie lupas. Efektas issilaiko apie 9-18 menesiu, tada reikia kartoti.
Ir nauja revoliucija plastines chirurgijos srityje - haliuronines krutys lotuliukas.gif
silikonines jau atgyveno doh.gif kol kas pasaulyje yra padaryta maziau nei 1000 tokiu krutu didinimo operaciju. Dauguma ju atliktos Svedijoje, nes is cia si geniali ideja ir pasklido. Rode operacija, nieko nepjauna, tik svirkstais pripumpuoja krutis ir stai jau 95 D. Na bet kaip ir su raukslem, tai trumpalaikis efektas. Kaina 3000EUR. Siai visai nieko tos krutis atrode, bet man visos sios operacijos ir baisios, tai dziaugiuosi savo B cool.gif

HR taip pat pardavineja kaip vitaminus, bet kaip paaiskejo, nelabai veiksmingi jie.

kadangi HR sudaro 98% vandens tai ji neturetu alergizuoti, bet as taip ir nesupratau is ko padaryta ta rugstis, nes nera ji naturalios kilmes, o formules netaskleide...
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 15:06)
Buvau šiandien Barocoj 4u.gif  Pasikvepinau Florascent kvepaliukais. Vieną riešą The Vert, o kito nepamenu doh.gif  Bet kaip laikosi! Tie The Vert man vyriškus labai primena 4u.gif  žiūrėsiu, ar atlaikys iki vakaro ax.gif
Ar naudojat  kuri šios firmos kvepaliukus? Gal iš kur nors siunčiatės pigiau? unsure.gif

Aš tik bandžiusi esu - tai man nesilaikė, be to, pradžioj kvapas buvo malonesnis, o po kokio pusvalandžio visai pasikeitė g.gif Gaila, bet nesusižavėjau... unsure.gif
Atsakyti
eglutte82, gyvenimo aplinkybės privertė pasiskaitinėti kitą SM skyrelį, tai palyginti su kosmetikos temomis, ten visiški pliurpalai be esmės. Nei kur, nei kas, nei už kiek, ką labaui vertinu biggrin.gif Prispaminta "labas rytas 4u.gif " ir panašiais postais. Ir aš vertinu, kai tikslios koordinatės nurodomos biggrin.gif

ar niekas nebandė savaiminiam įdegiui naudojamų DHA miltelių iš Aroma-Zone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 15, 15:30)
Pasipasakokit, ką naudoja jūsų brangiausieji po skutimosi? Blog'e atsiliepimų lygiai du, tai niekaip negaliu išsirinkti. lotuliukas.gif

Skutasi mašinėle ir nieko po to nenaudoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 03 15, 16:30)
Užbėgu pagirti Laveros savaiminio įdegio losjono didis.gif

Liux, turėsiu ir aš greitai tokį iš Biologisch smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:26)
Mano velykiniai muilai 4u.gif

user posted image
thumbup.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 15, 13:03)
DG,  thumbup.gif argi galima sakyti, kad tavo muilai- NE?! bigsmile.gif  Jie visada tokie grazus, o tuoj ir pati, manau, isitikinsiu kokie naudingi  4u.gif

Esu labai patenkinta silko proteinais  thumbup.gif  plaukai tikrai kai silkas  blush2.gif 
drinks_cheers.gif

Kur tu jų įsigijai? mirksiukas.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 15:19)
Kokia jo kaina? Čia tas pats kaip pas ievvvaa, ar ne? Turbūt Lietuvoje jo nėra? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 kovo 2010 - 16:37