Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Buvau šiandien Oze Biopasauly, tai Neobio kosmetikai 30% nuolaida.

QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 11:36)
iš tavo išvardintų man Hauschka buvo geriausias. O bandyti tai galima ir pigesnį variantą, tik ar nenusivilsi nuo pat pradžių tada visais natūraliais tušais...

Ai, ne, nenusivilsiu, kodėl? Suprantu, kad visi jie skirtingi. Bet dar vis sprendžiu... ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:26)
Mano velykiniai muilai 4u.gif

Vau. bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Barocoj 4u.gif Pasikvepinau Florascent kvepaliukais. Vieną riešą The Vert, o kito nepamenu doh.gif Bet kaip laikosi! Tie The Vert man vyriškus labai primena 4u.gif žiūrėsiu, ar atlaikys iki vakaro ax.gif

Ar naudojat kuri šios firmos kvepaliukus? Gal iš kur nors siunčiatės pigiau? unsure.gif

Satura, užsisakiau iš biologish24 smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 15, 13:55)
Niekas uz tai nepraso,o jus siulot pinigus smile.gif  4u.gif

kaip tai neprašo? blink.gif Keli puslapiai atgal yra mėlynas Vitulkos tekstas apie specialias sąlygas tokiai temai doh.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 14:06)
Ar naudojat  kuri šios firmos kvepaliukus? Gal iš kur nors siunčiatės pigiau? unsure.gif

Satura, užsisakiau iš biologish24 smile.gif)

aš turiu rožių kvepalus, pirkau irgi Vilniuje 4u.gif

aišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 15, 15:06)
Gal iš kur nors siunčiatės pigiau? unsure.gif

violey.com ax.gif
beje, ju turi dabar ir holos, tik nezinau, kaip su kaina, bet gal panais kaip barocoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 kovo 2010 - 14:14
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 15:10)

aš turiu rožių kvepalus, pirkau irgi Vilniuje  4u.gif

Ir kaip laiko jie? 4u.gif nes kvapai tai sužavėjo, tokie.. nežinau, labai prabangūs jie man smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 15:10)
kaip tai neprašo?  blink.gif  Keli puslapiai atgal yra mėlynas Vitulkos tekstas apie specialias sąlygas tokiai temai  doh.gif

Aš mačiau.Bet aš galvoju,kad moderatorė tiesiog nesuprato.
Mokestis yra imamas už komercinius pasiųlymus ,kaip gaunamas pelnas.O čia,kaip suprantu,žiūrėkit,kad dar ir išlaidos nesigautų.Nes kaip aš užsiimu ką nors draugėms nupirkti,tai paprastai taip ir būna biggrin.gif
Čia buvo diskusija apie tai ,kad viena mergina pati sau kažką pirks ir draugiškai pasisiūlė nupirkti ir kitoms.
Atsakyti
Pasipasakokit, ką naudoja jūsų brangiausieji po skutimosi? Blog'e atsiliepimų lygiai du, tai niekaip negaliu išsirinkti. lotuliukas.gif

QUOTE(Honey @ 2010 03 15, 14:27)
Šiaip tokiems dalykams temą Bendraminčiuose susikurt turbūt reikia arba bryylos bloge smile.gif

Taigi blog'e seniai jau yra toks skyrelis. Ar aš kažko nesupratau? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 15, 15:30)
Pasipasakokit, ką naudoja jūsų brangiausieji po skutimosi? Blog'e atsiliepimų lygiai du, tai niekaip negaliu išsirinkti. lotuliukas.gif

Maniskis naudoja Weledos balzama po skutimosi, jam labai patinka. Oda nuramina, nebuna spuogeliu, maniskio barzda pakankamai stora ir tanki.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 15:41)
Honey, ką reiškia "įvykdžius nustatytas sąlygas"? Jeigu tu žinai, ką Vitulka turi galvoje, tai paaiškink  ax.gif

Nežinau, tikriausiai galvoje turėjo, kad tokia tema gali būti įkurta laikantis to Skelbimų skyrelio taisyklių (kokios jos - neklausk manęs schmoll.gif ).

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 15:40)
Bet kad jau jie pakeite taisykles (dar pernai, man atrodo), prilygindami kooperavimasi tarpininkavimui,

Manau, kad gal taip bando apsaugoti tarpininkes, kurios forumui moka pinigus g.gif

Kad nebūtų viskas taip labai OT, pasisakau apie Aubrey Balancing šampūną visiems plaukų tipams: kol kas iš natūralių bandytų šitas man patiko mažiausiai. Išplovė neblogai, bet plaukai labai trumpai išsilaikė švarūs - kitą dieną vėl turėjau plaut, nors šiaip tą darau kas antrą dieną. Kvapas irgi toks specifinis, bet kentėti galima smile.gif Neskalsus, gana nemažai reikėjo jo užpilt, kad išplautų normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 15 kovo 2010 - 15:04
QUOTE(agnuta @ 2010 03 15, 14:32)
per az butu pernelyg daug darbo organizuojancioms 4u.gif gal geriau bloge, tik kaip jame nepraziopsot doh.gif reiks kiekviena diena ilist pasiziuret biggrin.gif

Jau įpratau kiekvieną dieną ten landžiot, kaip ir SM. lotuliukas.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 15, 14:35)
Maniskis naudoja Weledos balzama po skutimosi, jam labai patinka. Oda nuramina, nebuna spuogeliu, maniskio barzda pakankamai stora ir tanki.

O tas balzamas yra kokio pavidalo? Vandenėlis ar toks skystas kremukas? Bandau išsiaiškinti kiekvieno gamintojo leksikoną. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 15, 16:04)
Jau įpratau kiekvieną dieną ten landžiot, kaip ir SM. lotuliukas.gif
O tas balzamas yra kokio pavidalo? Vandenėlis ar toks skystas kremukas? Bandau išsiaiškinti kiekvieno gamintojo leksikoną. hihihi.gif

Maniškis irgi tą naudoja, patenkintas smile.gif Jis skysto kremuko pavidalu smile.gif

Merginos, ar čia šilkas plaukams iš AZ user posted image ir, kaip manote, ar verta pirkti mamai Q10 ir hialurono rūgštį, dėti į kremus. Kažin ar jau bus veiksmingi, kai raukšlelių yra...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 kovo 2010 - 15:13
QUOTE(Katherina @ 2010 03 15, 16:07)
Maniškis irgi tą naudoja, patenkintas smile.gif Jis skysto kremuko pavidalu smile.gif

Merginos, ar čia šilkas plaukams iš AZ user posted image

As toki plaukams turiu smile.gif
Atsakyti