Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:02)
As vakar pirma karta isilasinau rozmarino ea trenkant galva. Oho  blink.gif Jis purina plaukus, ane?

SM administracijai reiktu skirti atskira vieta kooperavimuisi ir imti koki simbolini mokesti (pvz 1-10Lt). man atrodo, visiems tai issprestu problema smile.gif
ar tai jau daroma?

aha, turi jis tokį poveikį biggrin.gif

taigi matom, kad ne, nedaroma ir nelabai skiriama, kai tu spekuliuoji ir uždarbiauji, o kur darai iš geros širdies smile.gif Man atrodo, kad ir apskritai jų kainodara ima pati kaip tokia būti kliuvinys, nes dalis potencialių pirkėjų komerciniams pirkimams perbėga į kitus forumus, kur mokesčiai mažesni ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:13)
Nu muilas su kiausiniu  biggrin.gif (nu buna pvz sampunai su kiausiniu). Pasirodysiu, jei darysiu.

aaa, pamaniau, kad gal ne taip supratau biggrin.gif

jau rašiau, kad šlapiam skutimuisi tėčiui buvo padovanotas aliejų mišinys. Baigėsi jis kažkur per 2,5 mėnesio 50 ml. Pabandė žmogus nusiskusti anksčiau mėgtu TBS kremu, tai veidas taip nežmoniškai paraudo, kad mama pamanė, jog jam su spaudimu labai negerai....

dabar sumaišytas naujas variantas iš avokadų, alyvuogių, nakvišų ir mėlynių bazinių aliejų. Eterinių lašinau kajeputo ir levandų. Labai skaniai kvepia levandom ir yra mielai naudojamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 kovo 2010 - 12:27
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 11:18)
taigi matom, kad ne, nedaroma ir nelabai skiriama, kai tu spekuliuoji ir uždarbiauji, o kur darai iš geros širdies smile.gif Man atrodo, kad ir apskritai jų kainodara ima pati kaip tokia būti kliuvinys, nes dalis potencialių pirkėjų komerciniams pirkimams perbėga į kitus forumus, kur mokesčiai mažesni ax.gif

nu, reik duot jiems sansa pasitaisyt mirksiukas.gif biggrin.gif reik manyt, apmastys, ir paseks kitu forumu pavydziu - igyvendins visiems priimtina sprendima.

Pas mus 16 silumos sia savaite, pas jus, girdejau, vesiau, tai as toliau dalinuos pavasariska/velykine nuotaika biggrin.gif
Mano velykiniai muilai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 kovo 2010 - 12:43
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 13:13)

idomu, kaip kituose forumuose sprendzia kooperavimosi pirkimams dalyka. esu dalyvavus tokiuose pirkimuose, bet niekad neorganizavau, tai tiksliai nezinau, ar reikia moketi mokesti administracijai uz tokio pirkimo organizavima.
bet kokiu atveju, as isivaizduoju, tas mokestis turetu buti simbolinis, tikrai mazesnis uz ta, kuris mokamas uz tarpininkavima (kai organizatorius uzsidirba).
SM administracijai reiktu skirti atskira vieta kooperavimuisi ir imti koki simbolini mokesti (pvz 1-10Lt). man atrodo, visiems tai issprestu problema smile.gif
ar tai jau daroma?

nu jus cia daba ne seip ne taip unsure.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 13:26)

jau rašiau, kad šlapiam skutimuisi tėčiui buvo padovanotas aliejų mišinys. Baigėsi jis kažkur per 2,5 mėnesio 50 ml. Pabandė žmogus nusiskusti anksčiau mėgtu TBS kremu, tai veidas taip nežmoniškai paraudo, kad mama pamanė, jog jam su spaudimu labai negerai....

dabar sumaišytas naujas variantas iš avokadų, alyvuogių, nakvišų ir mėlynių bazinių aliejų. Eterinių lašinau kajeputo ir levandų. Labai skaniai kvepia levandom ir yra mielai naudojamas  thumbup.gif

O tai galima padaryti ir skutimuisi priemone,kad plaukeli minkstintu? g.gif
Gal nesunku tikslesni recepteli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:26)
nu, reik duot jiems sansa pasitaisyt  mirksiukas.gif  biggrin.gif

aha, tegu greičiau tik taisosi lotuliukas.gif Nes kuo bus palankesnės sąlygos, tuo daugiau narių, kuo daugiau narių, tuo reklamos kainos didesnės ir kišenės pilnesnės cool.gif

pas mus nors ir sninga, bet oro kvapas jau pavasariškas. Kad pavasaris sprendžiu iš to, kad ir šalto vėjo gavusi oda neišsausėja, nešerpetoja - užtenka pilnai ir įprastų priemonių jos priežiūrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 15, 12:30)

O tai galima padaryti ir skutimuisi priemone,kad plaukeli minkstintu? g.gif
Gal nesunku tikslesni recepteli? blush2.gif

ane? g.gif Tai gal norėtum už visas natūralistes sumokėt kokį 100 litų, sukurti specialią temą, kur tau gintaro miltelių už 1 litą + siuntimo išlaidos Lietuvos pašte sutiktumėm iš Vilniaus atsiųst? biggrin.gif

tikslesnį mielai, bet kad pyliau iš akies pas tėvus, kas po ranka buvo doh.gif Avokadų ir alyvuogių ėjo daugiausiai, ypač alyvuoges tam reikalui Monica rekomendavo naudoti. Ir skustis reikia po prausimosi, kai oda maloniai įšilusi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 11:26)
dabar sumaišytas naujas variantas iš avokadų, alyvuogių, nakvišų ir mėlynių bazinių aliejų. Eterinių lašinau kajeputo ir levandų. Labai skaniai kvepia levandom ir yra mielai naudojamas  thumbup.gif

kaip smagu bigsmile.gif
kaip vyrai priima ir naudoja, tai isvis didelis pasiekimas biggrin.gif as zinau biggrin.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 15, 11:30)

ka ne taip pasakiau? smile.gif
Atsakyti
DG, thumbup.gif argi galima sakyti, kad tavo muilai- NE?! bigsmile.gif Jie visada tokie grazus, o tuoj ir pati, manau, isitikinsiu kokie naudingi 4u.gif

Esu labai patenkinta silko proteinais thumbup.gif plaukai tikrai kai silkas blush2.gif
ir vis gi, galiu pasakyt kad SANTES brilliant care kondic yra geresnis, labiau svelnina, nei Laveros basis sensitiv g.gif po pastarojo kazkaip vis tiek tai sen tai ten kaltunu randu, nors sukuojuosi doh.gif bet jau kvapai laveros sampuno ir balzamu, kaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 12, 11:50)
Išbandžiau šiandien dantų pastą
user posted image
Pradėjus valytis pajaučiau ne saldumą kaip iš įprastų mėtinių dantų pastų, o sūrumą. Galvoju jau visai mano skonio receptoriai grybauja, pasižiūriu sudėtį - antru numeriu druska biggrin.gif Bet tikrai skonis normalus, stipri mėta tą druską padaro vos jaučiamą ir nors pati pasta gelis, putoja pakankamai. Dantukai slidūs slidūs išsivalius thumbup.gif

as isbandzius dar kelias buvau, bet visgi vel grizau prie sios.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 13, 16:32)
as jau laukiu tu kuriu visos laukiam

QUOTE(Satura @ 2010 03 15, 11:36)
panos, to, ko laukiam, aš vis dar neturiu. Kai turėsiu, parašysiu visoms ir bloge smile.gif

dar negaliu pasakyti kada tiksliai, bet sia savaitele tikrai sulauksit 4u.gif
Atsakyti
gal kam nors bus naudinga 4u.gif
Aliejai ir EA pagal plauku poreikius:
sausiems: jojobos, agurkles, sezamo, avokado aliejai, morkų fitolis. Palergoniju, levandų, sandalmedžio, morku, levandų, muskat. šalavijo, čiobrelių EA.
Normaliems: nakvisu, agurkles al. Morkų, palergonijų, citrinų eteriniai aliejai.
Riebiems: nakvisu, agurklės, nakvišų, sezamo aliejai. Rozmarinų, levandų, citrinu EA.
Pazeistiems: jojobos, migdolų, agurklių, nakvišų. Levandų, romaniškųjų ramunėlių, morkų, kraujažolės EA.
Nuo slinkimo: jojobos al. Rozmarinų, levandų, čiobrelių, baziliku, kedro, cinamono, manukos, šalavijo, miros, pušies, eukalipto, visu rusiu pipiru EA.
Nuo pleiskanu: jojobos al. Rozmarinų, čiobrelių, šalavijų EA.
Skatina plauku augima: rozmarinas, bazilikas, greifrutas, kedras, kiparisas, citrina, morkų sėklų, germ. ramunėlė, šalavijas, muskato, petitgreinas EA.
Atsakyti
iš tavo išvardintų man Hauschka buvo geriausias. O bandyti tai galima ir pigesnį variantą, tik ar nenusivilsi nuo pat pradžių tada visais natūraliais tušais...

Satura, o sante tušą irgi naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 15, 10:29)
blink.gif  blink.gif as vis dar neatsistebiu jusu sumanymais ir rezultatais! Super!

4u.gif

kaip tau ištirpo burokų sultys tame nuostabiame blizgyje? Ir kokia bendra nuomonė apie ekstraktus? Manasis žemuoginis pakeitė namus: taip patiko mamai, kad atidaviau biggrin.gif

Oij tos buroku sultys labai graziai pasiskirsto maseje, nors jos ir lipnios, bet labai lengvai issimaiso ir graziai nudazo gamini. Siaip manau, kad daugiau ju ilasinus, blizgis dar ir spalva suteiktu. Zodziu, reiks dar vieno eksperimento, tik kiek kitokia sudetim biggrin.gif
turiu braskini ir karamelini - tai abu wub.gif , karamele primena mark&spenser karamele

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:13)
ar tai jau daroma?

a le bet taciau kodel as tureciau moketi bent centa uz tai ka darau uz dyka, juolab, kad as moku uz banko korteles padaryma, moku uz jos aptarnavima, ir dar turiu sumoketu uz tai, kad pagelbeju tokios korteles neturincioms, ar tam, kad butu pigiau blink.gif
Tai man tada geriau nusimoketi tuos 60 euru, o jei kas liktu ar per daug butu -parduoti isparduotuveje, galu gale, nesuprantu kam reikalingos idiotiskos taisykles, kuriu vis tiek nesilaikoma - tik tam, kad tokias tureti?
Tai ziurekit, tuoj apmokestins isparduotuve, o veliau ir norint cia pasisakyti reiks moketi.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 15, 13:30)
Satura, o sante tušą irgi naudojai?

ir jį, ir šešėlius - nepatiko man. Gal kas turi natūraliai įspūdingas blakstienas (Palomina, pvz.), tai gal ir nieko. O ant maniškių tai nieko nesimatė ir viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 15, 12:03)
DG,  thumbup.gif argi galima sakyti, kad tavo muilai- NE?! bigsmile.gif 

aciukas 4u.gif
(taip, vakaryksciai mano muilai)

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 15, 12:30)
gal kam nors bus naudinga  4u.gif

dekui bigsmile.gif galvoju, gal reik man pabandyt eterinisu sausiems plaukams? gal mazins velimasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 15, 12:35)
4u.gif
a le bet taciau kodel as tureciau moketi bent centa uz tai ka darau uz dyka, juolab, kad as moku uz banko korteles padaryma, moku uz jos aptarnavima, ir dar turiu sumoketu uz tai, kad pagelbeju tokios korteles neturincioms, ar tam, kad butu pigiau  blink.gif
Tai man tada geriau nusimoketi tuos 60 euru, o jei kas liktu ar per daug butu -parduoti isparduotuveje, galu gale, nesuprantu kam reikalingos idiotiskos taisykles, kuriu vis tiek nesilaikoma - tik tam, kad tokias tureti?
Tai ziurekit, tuoj apmokestins isparduotuve, o veliau ir norint cia pasisakyti reiks moketi.

Nu, kad mokat uz korteles padarymus, pavedimus ir kt bankines operacijas, tai skuskites bankams mirksiukas.gif Man irgi cia topinis anekdotas - uk mes bankams nieko nemokam, jie matyt patys sugeba uzsidirbt. Bet cia ne i tema smile.gif

O kad SM administracijai uz viena kooperavimasi sumoket kelis litus (uz tai, kad leidzia ju puslapiuose tai organizuotis), tai pakenciama, man atrodo. Cia didelis zmoniu srautas, o tai reiskia, kad galima surinkt didele grupe, o kuo didesne perkanciuju grupe - tuo mazesne kaina. Jei kiekvienas susimokes po 10 ar 50 centu organizatoriui (o sis atiduos tuos kelis litus administracijai), bet islos keliolika litu prekes kainoje, man atrodo geras variantas. Ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 kovo 2010 - 13:47