QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:02)
As vakar pirma karta isilasinau rozmarino ea trenkant galva. Oho Jis purina plaukus, ane?
SM administracijai reiktu skirti atskira vieta kooperavimuisi ir imti koki simbolini mokesti (pvz 1-10Lt). man atrodo, visiems tai issprestu problema
ar tai jau daroma?
SM administracijai reiktu skirti atskira vieta kooperavimuisi ir imti koki simbolini mokesti (pvz 1-10Lt). man atrodo, visiems tai issprestu problema
ar tai jau daroma?
aha, turi jis tokį poveikį
taigi matom, kad ne, nedaroma ir nelabai skiriama, kai tu spekuliuoji ir uždarbiauji, o kur darai iš geros širdies Man atrodo, kad ir apskritai jų kainodara ima pati kaip tokia būti kliuvinys, nes dalis potencialių pirkėjų komerciniams pirkimams perbėga į kitus forumus, kur mokesčiai mažesni
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 15, 12:13)
Nu muilas su kiausiniu (nu buna pvz sampunai su kiausiniu). Pasirodysiu, jei darysiu.
aaa, pamaniau, kad gal ne taip supratau
jau rašiau, kad šlapiam skutimuisi tėčiui buvo padovanotas aliejų mišinys. Baigėsi jis kažkur per 2,5 mėnesio 50 ml. Pabandė žmogus nusiskusti anksčiau mėgtu TBS kremu, tai veidas taip nežmoniškai paraudo, kad mama pamanė, jog jam su spaudimu labai negerai....
dabar sumaišytas naujas variantas iš avokadų, alyvuogių, nakvišų ir mėlynių bazinių aliejų. Eterinių lašinau kajeputo ir levandų. Labai skaniai kvepia levandom ir yra mielai naudojamas