Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 03 14, 21:10)
O kur yra pirkt siu priemoniu?

as pirkau uk, Holland & Barrett parduotuveje, o kur galima pirkti Lietuvoje, nzn blush2.gif Gal kas pasakytu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Gal nieko, jei pakartosiu anksciau klausta klausima, bet gal kas zinot kur dar galima nusipirkti pantenolio? AN neturi, o man skubiai "susiveikti" jo blush2.gif Gal zinot, ar vaistinese buna? (gal cia durnas klausimas doh.gif ) Arba gal kas zino kokios uk internetines parduotuves adresiuka? Tiktu ir toks variantas 4u.gif Aciu is anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 14, 23:11)
na o as negaliu tuso tik vandeniu ar kokiu muiliukui prausti, butinai reikia kokio toniko ar pienelio, o aliejus man nepatiko, patekdavo i akis ir  grauzdavo.
Phyt's tonikas labai svelnus, tikrai dziaugiuosi. Pirkau cia http://www.mondebio....o/phyts/38.html
yra vienas skirtas waterproof tusui valyti, jis kainuoja paie 17EUR, o as pirkau paprastam tusui valyti, kainavo apie 11 EUR.

Weledos kremo tikrai daug netepu, o drekinimo tikrai reikia, nes kazkaip nusausejo oda ir maitinintis kremas nepakankamai drekino, todel ir pirkau Weleda. Bet rankoms labai gerai tinka, tai sunaudosiu.

4u.gif
et,gaila...brangokas ranku kremas gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 20:23)
Na va, ikeliu sios dienos kurini - lupu blizgi, sis teks sesei  rolleyes.gif

Taip, jau daug menesiu naudoju tik hidrolatus ir aliejus, jei oda labai nusauseja, tai pasitepu rejuvenating kauke ir viskas.

wau koks grozis wub.gif

zinokit as jau daugiau kaip metai naudoju tik aliejus, man nereikia nieko daugiau, uzsimano oda drekinimo didesnio pasitepu kokosais ir man to uztenka

Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 14, 13:56)
Labukas 4u.gif
gal ką pasiūlytumėt iš gaivinančių veido tonikų.
Mano oda itin sausa, pleiskanojanti, alergiška blush2.gif būčiau dėkinga už patarimus rolleyes.gif nes senasis grėsmingai baiginėjasi, nesinori bet kokio š... užsipirkti cool.gif
Manau MADARA tonikas turėtų tikti smile.gif

QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:00)
cia nuo meginuko nurasau 4u.gif
aloe Barbadensis Leaf Juice, aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Myristyl Myristate, Olea Europea (Olive) Oil, Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Buuter, Butyrospermum, Parkii butter, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhetinic acid, retinyl palmitate, chondrus crispus extract, xanthan gum, aromasodium benzoate, potassium sorbate, sodium phytate, limonene, hydroxycitronellal, linalool.]
Tą pamenu, kad Monica rekomenduodavo privengti smile.gif

QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 17:21)
Žiūriu,skoniai panašūs,tai koki jums kvepia? biggrin.gif Gal ir aš pnašiai atsirinkčiau.
Man tai tarsi tokiomis džiūstančiomis lauko gėlėmis pradžioje kvepėjo, dabar kartais jau neša į džiovintus grybus laugh.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 14, 21:08)
Koks čia morkinis šaukštelis? blush2.gif

Mano manymu TOKS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 14 kovo 2010 - 23:50
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 14, 18:47)
Apie gaminima kosmet priemoniu namuose as galvoju, kad priklauso nuo priemoniu ir ar yra tame malonumas.
Yra priemoniu, kurias 'susimakaluot' labai paprasta ir nelabai svarbi ju sudetis (nu bent jau mano atveju), pvz kuno sviestas, tonikas ir pan. Man tinka jie bet kokiu sudeciu, be to paprastai gaminami, tai kodel nesumaisius smile.gif
Bet veido krema perkuosi smile.gif Jo, tiesa, labai mazai naudoju.
Ar gaunas pigiau? Daugumoje atveju turbut taip. O kartais gal ir nelabai - ivertinus sugaista laika, nesekmes, tinkancio ingridientu derinio ieskojima, visus susipirktus ir nebutinai panaudotus priedus smile.gif
Kitas dalykas, man atrodo - turi jausti malonuma. Nes jei jo nera, didele tikimybe, kad po keliu pirmu bandymu (nebutinai sekmingu) visos susipirktos medziagos liks stoveti smile.gif
O kai smagu investuot tam laika, dometis, bandyt, ieskot - patiri malonuma, tai jau tame ir laimejimas.

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 19:23)
Mano atveju taip, brangu, bet as noriu viska isbandyti ir kasdien tie norai auga. Kita vertus, tikrai galima apsieiti ir su mazesnem sumom. Taciau, kai turi medziagu ivairove tada pacios pasigaminti produktai yra tikrai zymiai pigesni uz pirktinius
sakyciau per mazai plakei, man taip buvo su morku kremu, is pradziu atrode, kaip rugpienis, bet as ji plakiau plakiau ir viskas super
normali ta sudetis, kaip ir daugumos kremu

QUOTE(ne mama @ 2010 03 14, 20:29)
del naturalios kosmetikos brangumo ir gamybos malonumo mano nuomone tokia- jei turit kokia gatava priemone kuri labai gerai tenkina poreikius, tai gamintis gal ir neverta- bet as paskaitau gatavu priemoniu sudetis- tai dazniausiai didziaja ju dali sudaro baziniai elementai- tie kurie pigiai kainuoja, o veikliuju medziagu net nezinia kiek ideta- pvz tu visu gatavu aliejuku nuo celiulitu ir panasiai, tai tikrai nemanau kad ten labai jau daug butu sudeti tu eteriniu aliejuku, o kai pats gamini tai gali ir didesne koncentracija pasidaryt, vietoj vandens naudot hidrolatus ir panasiai, vietoj soju aliejaus naudot simondsiju ar arganu- kuriu gatavauose kremuose butu maza dalis na ta prasme as manau kad galima pasidaryt kokybiskai vertesni produkta, kurio kaina nebus didesne nei gatavo nezinia kokios sudeties ax.gif  bet tiesa, hobis sis nepigus, ypac kai tik pradedi kaupti atsargas smile.gif

dekui, mergaites:)

Na tai pradziai turbut nueisiu i kursus ir ziuresiu kiek tas dalykas mane uzkabins. Bo zinau turinti ta chomiakizmo sindroma kai reikia visko ir iskart- uzsiimu velimu karts nuo karto- tai turiu spinta visokiausiu vilnu, dekoru ir t.t.t. ir zinau ka reiskia kai gali naudotis bile kuo kai sugalvoji kazka pasigaminti, o ne trim ribotais produktais... todel man rodos jei jau rysiuos gaminti pati, tai turesiu susipirkti kruvas "reikalingu" ingredientu. na bet neskubesiu. pirmai seminaras..smile.gif))o jau paskui uzpilsiu Jus kruva "protingu" klausimu...

aciu smile.gif smagu cia su jumis.. tikiu, kad draugausim.smile.gif

grazaus vakaro visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 14 kovo 2010 - 23:53
QUOTE(Chippie @ 2010 03 14, 21:11)
tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif  saunuole

4u.gif
spalva su burokais, tiesiog nuemem lasintuva ir tokiais dideliais lasais lasinom biggrin.gif
dejom perlamutrines micos del blizgesio ax.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 03 14, 21:19)
kažkas pamiršo:

turiu puikia atminti, o tai kad forumo administracija nezino lietuviu kalbos zodziu prasmes ir tarpininkavima painioja su nemokama pagalba - yra juokinga. Nesiruosiu moketi uz tai, kad darau kazka gera valia doh.gif

QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 14, 21:49)
Gal nieko, jei pakartosiu anksciau klausta klausima, bet gal kas zinot  kur dar galima nusipirkti pantenolio? AN neturi, o man skubiai "susiveikti" jo blush2.gif Gal zinot, ar vaistinese buna? (gal cia durnas klausimas  doh.gif ) Arba gal kas zino kokios uk internetines parduotuves adresiuka? Tiktu ir toks variantas 4u.gif  Aciu is anksto 4u.gif  4u.gif

skysto vaistines turbut neturi, o siaip tai yra AZ

QUOTE(ernesin @ 2010 03 14, 23:48)
Mano manymu TOKS mirksiukas.gif

taip, butent sitas
Atsakyti
kunigunda78, smagus gaminys thumbup.gif

QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 14, 20:49)
Gal nieko, jei pakartosiu anksciau klausta klausima, bet gal kas zinot  kur dar galima nusipirkti pantenolio? AN neturi, o man skubiai "susiveikti" jo blush2.gif Gal zinot, ar vaistinese buna? (gal cia durnas klausimas  doh.gif ) Arba gal kas zino kokios uk internetines parduotuves adresiuka? Tiktu ir toks variantas 4u.gif  Aciu is anksto 4u.gif  4u.gif

gal aromantic turetu, jie tokiu visokiu dalyku turi smile.gif

Atsakyti
Sveikos, ekspertės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti apie nvey skystą pudrą. Kadangi e- prekyboje aprašymas tik toks, kad "drėkinanti". O klausimas būtų toks: ar ji tinka riebiai odai, ar neužkemša porų, ar tolygiai pasiskirsto, apskritai, ar ji verta tos kainos? Gal kas bandėt?
Papildyta:
Vilnietės, dar norėjau paklausti, kur jūs perkat hidrolatus (išskyrus stepono gatvę, nes man labai nepakeliui ji)?
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 03 15, 09:27)
Vilnietės, dar norėjau paklausti, kur jūs perkat hidrolatus (išskyrus stepono gatvę, nes man labai nepakeliui ji)?

www.aromanatural.lt, KN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 03 15, 09:27)
Sveikos, ekspertės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti apie nvey skystą pudrą. Kadangi e- prekyboje aprašymas tik toks, kad "drėkinanti". O klausimas būtų toks: ar ji tinka riebiai odai, ar neužkemša porų, ar tolygiai pasiskirsto, apskritai, ar ji verta tos kainos? Gal kas bandėt?
Papildyta:

Nvey kremine pudra naudoju apie pusmeti, mano oda i riebuma, poru nekemsa, pasiskirsto tikrai gerai ir dengiasi gerai, i jokiu gumuliukus nenusisuka, man patinka, atspalviu yra sviesiu, veidukas atrodo gana naturaliai, kai kurie net nemato, kad pudra yra, jei reikia maskavimo, tai ji maskuoja mazai ax.gif
Bet kaina tai truputi didoka, bet kanadi as pirkau su 25 proc. nuolaida (buvo pernai rudeni), tai tada nesikandziojo ta kainyte, be nuolaidos tai brangoka...
Atsakyti
[quote=Diva:),2010 03 12, 11:00]
Aciu tau labai wub.gif [/quote]

į sveikatą 4u.gif Tikiuosi, nepatingėsi parašyti atsiliepimų. Nors sesei kai daviau aš tą skystą H bronzantą pabandyti, tai ji nieko neįžiūrėjo. Tamsi jos oda. Nors man tai akivaizdžiai švytinti pasidarė biggrin.gif

[quote=Odora,2010 03 12, 11:57]
o sakykit kurios su alunu daret dezikus gal jis truputi ta dregme apmazina, [/quote]

vat šito tai nepastebėjau. Sakyčiau, kad su situacija, kai aliuminis "užklijuoja" pažastis, tai nepalyginsi ir alūno poveikio. Bet reikia bandyti gal ir iš vidaus mažinti problemas.

[quote=aaam,2010 03 12, 13:16]
dar skaičiau jog kosmetikai naudojat distiliuotą vandenį, o kuo jis geresnis už paprastą vandenį? [/quote]

negenda smile.gif

[quote=ievvvvaa,2010 03 12, 17:27]
pasimasazavau ir as veida su aliejais (ricinos +tamanu). Tik truputi kuriau blush2.gif ranksluoscio nenaudojau (labai greitai atvesta), o pagarinus imasazavau alieju misini, tada karts nuo karto vel prieinu prie verdancio indo su ramunem. [/quote]

aš lygiai taip pat sėkmingai karštam duše pasidarau aliejinį masažiuką drinks_cheers.gif

[quote=Hibisco,2010 03 12, 19:09]
O su kokiais kvapais derinate benzoina lupu balzamuose? [/quote]

su saldžiais - kakava, kava, vanile

[quote=kunigunda78,2010 03 12, 22:05]
Buroku sultys, braskiu ekstraktas ir ju seklutes is AZ, kol kas siais produktais kaip ir patenkinta, tik va su buroku sultim reiks kazkaip susikalbeti [/quote]

kaip tau ištirpo burokų sultys tame nuostabiame blizgyje? Ir kokia bendra nuomonė apie ekstraktus? Manasis žemuoginis pakeitė namus: taip patiko mamai, kad atidaviau biggrin.gif

[quote=Babi*,2010 03 13, 12:53]
Ką reikėtų dėti, kad veido kremas gautųsi lengvas?
[/quote]

pirmiausiai, pasirink tinkamus lengvus aliejus, ypač siūlyčiau sezamų, kuris gerai gilia geriasi, drėkina, kokius avokadus, marulas. Nesirinkčiau riebių sviestų. Antra, tuo kremas bus lengvesnis, kuo daugiau jame bus vandens dalies - iki 60 proc. Trečia, tai priklausys nuo to, kokį vašką dėsi - tavo atveju geriausia emulsinis, jis pats lengviausias

[quote=Daddygirl,2010 03 13, 14:57]
Visai patiko mano vakarykstis velykinis muiliukas, tai noriu pasirodyt
[/quote]

koks super!!!! O kas ten bus su kiaušiniais? biggrin.gif

[quote=Daddygirl,2010 03 13, 15:17]
As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo [/quote]

jos aliejingos, o sušlapintos vandeniu ar sudrėkę nuo kūno išvis voliojasi labai minkštai smile.gif

[quote=adrija,2010 03 13, 17:31]

[/quote]

geri tie aliejai, įlašink glicerino - tikrai ilgai stovės smile.gif

[quote=Sultry,2010 03 13, 19:32]
kiek ji pas mus Lt kainuoja gal zinot ir turis jos berods 30ml,taip?
[/quote]

apie 15 litų

[quote=agnuta,2010 03 13, 21:33]
mane kaip vartotoja labiau pritrauktu parduotuves, kurios turetu kazkoki savo isskirtinuma, tai tik tiek [/quote]

man irgi tas pats

[quote=jolanciux,2010 03 13, 21:40]
As taip pat siandien norejau siame centre isigyti gintaro milteliu, deja ant duru radau kabanti uzrasa "atsiprasome, nedirbame" , laaaabai nuliudau, nes i Vilniu atvykti nedaznai tenka [/quote]

tokiu atveju, merginos, rašykite viešai, ko norit, kas su kuo kooperuojasi. Nors neaišku kur, nes forumas nors ir nemokamas, darosi vis labiau komercinis, piniginis. O aš irgi nenusiteikusi mokėti už savo pagalbą kitoms. Gal tada bloge sukurti a la pagalbos kategoriją? Ką manai, bryyla? 4u.gif

[quote=Dolphin,2010 03 13, 22:29]
aš tik visai katik išdrįsau užsisakyti prekių iš užsienio,[/quote]

iš kokio puslapio?

[quote=ievvvvaa,2010 03 14, 01:23]
ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA?? g.gif [/quote]

panašiai, gal nebent sezamai daugiau drėkinantys

tiesa, merginos, nebeatsirenku, kurioje temoje skaičiau, kad kažkur parduodams juodųjų sezamo sėklų aliejus. Tai mano užrašai sako, kad kuo sezamo sėklos baltesnės, tuo aliejus vertingesnis ir atvirkščiai - taip kad neužkibkite

[quote=*Diva*,2010 03 14, 10:12]
Noreciau pradziai konsultacijos- del kremu-sampunu gamybos- geriau Jusu kokias 5 temas perskaityti, ar nueiti i koki kremu gamybos vakareli? ar verta dalyvauti vakareliuose? Kuri labiausiai rekomenduotumete is esamu?

O kitas klausimas- apie materialius dalykus.. ar labai brangus sis hobis? [/quote]

pirmiausiai gali nueiti į KN vakarėlį pradedančiosioms. Ten būna kaip ir įvadinė paskaita apie viską - odą, aliejus, hidrolatus, jų savybes. O paskui pasirenki iš duoto receptų sąrašo, ką norėtum pasigaminti. Už įėjimą mokėti nereikia, už paskaitą irgi - tik už pasigamintą produktą. Ir supratimas atsirastų, ką ir kaip daryti smile.gif

tiesa, šampūnų tai nemoko darytis. Čia panos daugiau internetiniais receptais naudojasi

sąlygiška. Pinigų išsileidžia daug, bet ir produktai panaudotini daug plačiau negu pirktiniai

[quote=Pasaulė,2010 03 14, 14:41]
Neapsisprendžiu, ką daryti. Gal vis tik mėginti kokį pigesnį pradžiai? Na, norisi gi paryškintų pailgintų blakstienų... Paprotinkit mane kas nors, ką?
[/quote]

iš tavo išvardintų man Hauschka buvo geriausias. O bandyti tai galima ir pigesnį variantą, tik ar nenusivilsi nuo pat pradžių tada visais natūraliais tušais...

panos, to, ko laukiam, aš vis dar neturiu. Kai turėsiu, parašysiu visoms ir bloge smile.gif
Atsakyti
As vakar pirma karta isilasinau rozmarino ea trenkant galva. Oho blink.gif Jis purina plaukus, ane? Nezinojau biggrin.gif Konkreti liute vakar buvau smile.gif Sakyciau, nenusileidzia aloe tikrai.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 15, 07:28)
Būtent drinks_cheers.gif Tai tikrai skirtingi dalykai.

idomu, kaip kituose forumuose sprendzia kooperavimosi pirkimams dalyka. esu dalyvavus tokiuose pirkimuose, bet niekad neorganizavau, tai tiksliai nezinau, ar reikia moketi mokesti administracijai uz tokio pirkimo organizavima.
bet kokiu atveju, as isivaizduoju, tas mokestis turetu buti simbolinis, tikrai mazesnis uz ta, kuris mokamas uz tarpininkavima (kai organizatorius uzsidirba).
SM administracijai reiktu skirti atskira vieta kooperavimuisi ir imti koki simbolini mokesti (pvz 1-10Lt). man atrodo, visiems tai issprestu problema smile.gif
ar tai jau daroma?
Papildyta:
Satura, aciu smile.gif
Kas ten bus su kiausiniais? biggrin.gif Nu muilas su kiausiniu biggrin.gif (nu buna pvz sampunai su kiausiniu). Pasirodysiu, jei darysiu.

Nu tikrai turiu pabandyt kokoso drozles. Idomu pasidare. Is pradziu sveitimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 15 kovo 2010 - 12:09