[quote=Diva:),2010 03 12, 11:00]
Aciu tau labai
[/quote]
į sveikatą
Tikiuosi, nepatingėsi parašyti atsiliepimų. Nors sesei kai daviau aš tą skystą H bronzantą pabandyti, tai ji nieko neįžiūrėjo. Tamsi jos oda. Nors man tai akivaizdžiai švytinti pasidarė
[quote=Odora,2010 03 12, 11:57]
o sakykit kurios su alunu daret dezikus gal jis truputi ta dregme apmazina, [/quote]
vat šito tai nepastebėjau. Sakyčiau, kad su situacija, kai aliuminis "užklijuoja" pažastis, tai nepalyginsi ir alūno poveikio. Bet reikia bandyti gal ir iš vidaus mažinti problemas.
[quote=aaam,2010 03 12, 13:16]
dar skaičiau jog kosmetikai naudojat distiliuotą vandenį, o kuo jis geresnis už paprastą vandenį? [/quote]
negenda
[quote=ievvvvaa,2010 03 12, 17:27]
pasimasazavau ir as veida su aliejais (ricinos +tamanu). Tik truputi kuriau
ranksluoscio nenaudojau (labai greitai atvesta), o pagarinus imasazavau alieju misini, tada karts nuo karto vel prieinu prie verdancio indo su ramunem. [/quote]
aš lygiai taip pat sėkmingai karštam duše pasidarau aliejinį masažiuką
[quote=Hibisco,2010 03 12, 19:09]
O su kokiais kvapais derinate benzoina lupu balzamuose? [/quote]
su saldžiais - kakava, kava, vanile
[quote=kunigunda78,2010 03 12, 22:05]
Buroku sultys, braskiu ekstraktas ir ju seklutes is AZ, kol kas siais produktais kaip ir patenkinta, tik va su buroku sultim reiks kazkaip susikalbeti [/quote]
kaip tau ištirpo burokų sultys tame nuostabiame blizgyje? Ir kokia bendra nuomonė apie ekstraktus? Manasis žemuoginis pakeitė namus: taip patiko mamai, kad atidaviau
[quote=Babi*,2010 03 13, 12:53]
Ką reikėtų dėti, kad veido kremas gautųsi lengvas?
[/quote]
pirmiausiai, pasirink tinkamus lengvus aliejus, ypač siūlyčiau sezamų, kuris gerai gilia geriasi, drėkina, kokius avokadus, marulas. Nesirinkčiau riebių sviestų. Antra, tuo kremas bus lengvesnis, kuo daugiau jame bus vandens dalies - iki 60 proc. Trečia, tai priklausys nuo to, kokį vašką dėsi - tavo atveju geriausia emulsinis, jis pats lengviausias
[quote=Daddygirl,2010 03 13, 14:57]
Visai patiko mano vakarykstis velykinis muiliukas, tai noriu pasirodyt
[/quote]
koks super!!!! O kas ten bus su kiaušiniais?
[quote=Daddygirl,2010 03 13, 15:17]
As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo [/quote]
jos aliejingos, o sušlapintos vandeniu ar sudrėkę nuo kūno išvis voliojasi labai minkštai
[quote=adrija,2010 03 13, 17:31]
[/quote]
geri tie aliejai, įlašink glicerino - tikrai ilgai stovės
[quote=Sultry,2010 03 13, 19:32]
kiek ji pas mus Lt kainuoja gal zinot ir turis jos berods 30ml,taip?
[/quote]
apie 15 litų
[quote=agnuta,2010 03 13, 21:33]
mane kaip vartotoja labiau pritrauktu parduotuves, kurios turetu kazkoki savo isskirtinuma, tai tik tiek [/quote]
man irgi tas pats
[quote=jolanciux,2010 03 13, 21:40]
As taip pat siandien norejau siame centre isigyti gintaro milteliu, deja ant duru radau kabanti uzrasa "atsiprasome, nedirbame" , laaaabai nuliudau, nes i Vilniu atvykti nedaznai tenka [/quote]
tokiu atveju, merginos, rašykite viešai, ko norit, kas su kuo kooperuojasi. Nors neaišku kur, nes forumas nors ir nemokamas, darosi vis labiau komercinis, piniginis. O aš irgi nenusiteikusi mokėti už savo pagalbą kitoms. Gal tada bloge sukurti a la pagalbos kategoriją? Ką manai, bryyla?
[quote=Dolphin,2010 03 13, 22:29]
aš tik visai katik išdrįsau užsisakyti prekių iš užsienio,[/quote]
iš kokio puslapio?
[quote=ievvvvaa,2010 03 14, 01:23]
ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA??
[/quote]
panašiai, gal nebent sezamai daugiau drėkinantys
tiesa, merginos, nebeatsirenku, kurioje temoje skaičiau, kad kažkur parduodams juodųjų sezamo sėklų aliejus. Tai mano užrašai sako, kad kuo sezamo sėklos baltesnės, tuo aliejus vertingesnis ir atvirkščiai - taip kad neužkibkite
[quote=*Diva*,2010 03 14, 10:12]
Noreciau pradziai konsultacijos- del kremu-sampunu gamybos- geriau Jusu kokias 5 temas perskaityti, ar nueiti i koki kremu gamybos vakareli? ar verta dalyvauti vakareliuose? Kuri labiausiai rekomenduotumete is esamu?
O kitas klausimas- apie materialius dalykus.. ar labai brangus sis hobis? [/quote]
pirmiausiai gali nueiti į KN vakarėlį pradedančiosioms. Ten būna kaip ir įvadinė paskaita apie viską - odą, aliejus, hidrolatus, jų savybes. O paskui pasirenki iš duoto receptų sąrašo, ką norėtum pasigaminti. Už įėjimą mokėti nereikia, už paskaitą irgi - tik už pasigamintą produktą. Ir supratimas atsirastų, ką ir kaip daryti
tiesa, šampūnų tai nemoko darytis. Čia panos daugiau internetiniais receptais naudojasi
sąlygiška. Pinigų išsileidžia daug, bet ir produktai panaudotini daug plačiau negu pirktiniai
[quote=Pasaulė,2010 03 14, 14:41]
Neapsisprendžiu, ką daryti. Gal vis tik mėginti kokį pigesnį pradžiai? Na, norisi gi paryškintų pailgintų blakstienų... Paprotinkit mane kas nors, ką?
[/quote]
iš tavo išvardintų man Hauschka buvo geriausias. O bandyti tai galima ir pigesnį variantą, tik ar nenusivilsi nuo pat pradžių tada visais natūraliais tušais...
panos, to, ko laukiam, aš vis dar neturiu. Kai turėsiu, parašysiu visoms ir bloge