Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labai patiko kunigundos blizgis, jau svajoju, kad reik ir man tokio ax.gif Tik pradžiai reikia algos sulaukt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 22:40)
Aš norėčiau Laveros savaiminio įdegio veidui bei apelsinų šampūną gal išbandyti, maniškis jau eina į pabaigą  g.gif
Girdėjau, Biosaloj yra Lavera - įdomu, kokios kainos ten. Nes vienoj internetinėj pardėj mačiau tą įdegio kremuką, tai tik pora litų brangiau išeina ir greičiau, aišku  rolleyes.gif O va, savaiminio neturi.
Dar mąstau, ar reikia čia man, ar ne  blush2.gif

Sampuno kaina apie 33 lt, idegio nezinau..

QUOTE(Chippie @ 2010 03 14, 03:07)
na va siandien kaip tik si krema nusipirkau, nes man pabodo dr. Hauschka rose light. Jauciu, kad labiau drekina nei dr. H, bet kazkas ne taip man su jo tekstura  g.gif  nuprausiau veida dr. H CC, tada hamameliu hidrolatu sudrekinta vatele pavaliau, manau oda tikrai buvo svari, tada tepiau krema ir jis man "nuejo gabalais", panasiai kaip kauke, kai susigeria i oda, o kas lieka svelniai patrynus oda "nubyra", tai su siuo kemu panasiai.  g.gif
Is bedos sutepsiu. Bet vis dar ieskau savo kremo.

Kaip keista g.gif man jis super tinka, kai odai reikia drekinimo.

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 20:23)
drekinimui reiktu daryti misrias kaukes su aliejais

O ka reiskia misrios kaukes, ta prasme maisyti aliejus?
Atsakyti
del naturalios kosmetikos brangumo ir gamybos malonumo mano nuomone tokia- jei turit kokia gatava priemone kuri labai gerai tenkina poreikius, tai gamintis gal ir neverta- bet as paskaitau gatavu priemoniu sudetis- tai dazniausiai didziaja ju dali sudaro baziniai elementai- tie kurie pigiai kainuoja, o veikliuju medziagu net nezinia kiek ideta- pvz tu visu gatavu aliejuku nuo celiulitu ir panasiai, tai tikrai nemanau kad ten labai jau daug butu sudeti tu eteriniu aliejuku, o kai pats gamini tai gali ir didesne koncentracija pasidaryt, vietoj vandens naudot hidrolatus ir panasiai, vietoj soju aliejaus naudot simondsiju ar arganu- kuriu gatavauose kremuose butu maza dalis na ta prasme as manau kad galima pasidaryt kokybiskai vertesni produkta, kurio kaina nebus didesne nei gatavo nezinia kokios sudeties ax.gif bet tiesa, hobis sis nepigus, ypac kai tik pradedi kaupti atsargas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 14, 17:58)
O gal, jei nesunku, dar pasidalintumėte atsiliepimais apie šiuos tris tušus? Gal išsiskirtų kuri viena nuomonė? unsure.gif
Logona blakstienų tušas
Lavera blakstienų tušas
Sante blakstienų tušas
4u.gif

man irgi labai įdomu ax.gif
apie logona ir lavera pamenu buvo atsiliepimų, o apie sante neužfiksavau unsure.gif
Atsakyti

sakyciau per mazai plakei, man taip buvo su morku kremu, is pradziu atrode, kaip rugpienis, bet as ji plakiau plakiau ir viskas super
normali ta sudetis, kaip ir daugumos kremu

O KUO jūs plakat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 21:55)

rankute su garsiuoju morkiniu sauksteliu  ax.gif

Tai ten paprastas šaukštelis plastikinis koks ,taip?Na,man jis nėra garsus,nes aš dar nieko nedarius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 14, 21:55)
Manau, kad galite pradeti ziurineti ko noretumete, nes gal iki savaites galo ir sumastysiu  g.gif
rankute su garsiuoju morkiniu sauksteliu  ax.gif

Valio assa.gif
Koks čia morkinis šaukštelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 14, 11:55)
O aš pastebėjau, kad paskutiniu metu nebenaudoju nieko atskirai makiažui valyti ir visai nereikia. Su Madaros putom nusiprausiu, o jei dar kartais kokio tušo lieka, tai vatos tamponėlį sudrėkinu ir aliejaus kokio lašiuką smile.gif

QUOTE(Sultry @ 2010 03 14, 13:14)
gal per daug kremo tepat arba odai nera tokio didelio drekinimo poreikio,kad visko nesugeria ir nusirutuliuoja? ax.gif
kur tonikas pirktas? kiek kainuoja? reikia skiest ant vatos ar tiesiai valyt galima? 4u.gif

na o as negaliu tuso tik vandeniu ar kokiu muiliukui prausti, butinai reikia kokio toniko ar pienelio, o aliejus man nepatiko, patekdavo i akis ir grauzdavo.
Phyt's tonikas labai svelnus, tikrai dziaugiuosi. Pirkau cia http://www.mondebio....o/phyts/38.html
yra vienas skirtas waterproof tusui valyti, jis kainuoja paie 17EUR, o as pirkau paprastam tusui valyti, kainavo apie 11 EUR.

Weledos kremo tikrai daug netepu, o drekinimo tikrai reikia, nes kazkaip nusausejo oda ir maitinintis kremas nepakankamai drekino, todel ir pirkau Weleda. Bet rankoms labai gerai tinka, tai sunaudosiu.

QUOTE(envyy @ 2010 03 14, 15:27)
Dar vienas dalykas nezinau kaip kitiems,bet pirma karta nusipirkau agurkliu ir pasifloru alieju..ju kvapas mane tiesiog uzmuse!Ipatingai pasifloru.Tokio  ryskaus tauku kvapo net neisivaizdavau.

as rasiau, kad pasifloru aliejus labai stipriai kvepia, nors nepasakyciau, kad man taukais smirdejo, as pirkau is AZ, tai man grynai kokia zole smirdejo ir taip lengvai pasiflorom. Siaip pasifloru kvapas labai stiprus ir aitrus, mano jautriai nosiai per astrus.

QUOTE(eja @ 2010 03 14, 15:51)
Va va, ir mane si dilema kamuoja, Hauschka tai tik siustis ko gero apsimoketu, nes Lt kaina tai kosmine, apie 120 Lt doh.gif

120LT blink.gif blink.gif na ir kaina doh.gif

QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:02)
Sveikutes 4u.gif
Ka jus galit pasakyti apie sia kosmetika
http://www.hollandan...ies.asp?cid=153
Atsirado LT. Kaip jums sudetis?

del sudeties gerai nezinau, nieko blogo, bet ir nieko labai gero. Turejau krema kunui su manuka, tai kvapas pasirode labai stiprus... is pradziu skaniai kvepejo, bet po kiek laiko pradejo erzinti.

Na va, ikeliu sios dienos kurini - lupu blizgi, sis teks sesei  rolleyes.gif

wub.gif pasiseke tavo sesei thumbup.gif cia su burokais tokia spalva isgavai ar su mica?
ir jei su burokais, kaip sekesi lasinti??

tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif saunuole

QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 14, 20:42)
idedu nuoroda http://uk.melvita.co...ench-brands.htm
gal kuri esat bandzius? atrodo viliojanciai 4u.gif

sita firma zinau gana neblogai. tikrai neblogi ju produktai

QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 21:52)
Prie AZ užsakymo ir aš jungčiausi.Noriu hialurono rūgšties cool.gif

as irgi pasiemiau haliurono rugsties is AZ, bandysiu daryti kauke su spirulina ir haliurono rugstim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 03 14, 18:31)
Nu vat butent ir as esu girdejus ,kad pasifloru vienas kvapniausiu alieju! Bet zinokit tas kvapas ,kuris buvo pas mane tikrai tikrai niekam nepatiktu.Uzsakinejau  ji is prancuzu,visiskai gali buti ,kad kokia rusis pasifloru  visai kita...

pirkau is AN, tai tikrai kvapas malonus, nes pvz. nuo ersketroziu mane vimdo doh.gif
Atsakyti
kažkas pamiršo:

i 
 Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
Atsakyti
http://www.aroma-zon...emyrteverte.asp
Ar cia miru ea ar su priemaisom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 14 kovo 2010 - 21:39
QUOTE(Chippie @ 2010 03 14, 22:11)

as irgi pasiemiau haliurono rugsties is AZ, bandysiu daryti kauke su spirulina ir haliurono rugstim  thumbup.gif

O ją tinka ne tik apie akis tepti?Tinka ir visam veidui ir į kkremus dėti?Ar tinka ir tik į aliujų mišinius?
Atsakyti