Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 14, 17:54)
Siųstis, aišku. Ką turiu iš natūralių priemonių, beveik viską ir siunčiausi, nes LT kainos išvis kosminės.
Šiaip pasitikiu atsiliepimais ir manau, kad man tiktų ir patiktų Hauschka. O Elysambre irgi panašiai kainuoja. doh.gif

Šiuo metu naudoju elysambre tušą, tai man labai patinka smile.gif , ir draugė pabandžiusi gyrė. Tiesa, mačiau, kad kažkuri forumietė pardavinėja naują, mėlyną Dr. Hauchką tušą visai nebrangiai:Čia
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 17:56)
http://www.ekolinija...gona-150ml.html

Galvoju apie sita gal  g.gif , tik aprasymas cia skurdokas.

Turiu šitą, nepatiko, nepanašu, kad drėkintų.
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 18:21)
Raugintais kopūstais tai lyg nesijaučia.
Žiūriu,skoniai panašūs,tai koki jums kvepia? biggrin.gif Gal ir aš pnašiai atsirinkčiau.

Man pipirmetės kvepia, kedrai pakenčiama dar, levandos su rozmarinais naudojamos truputį sulaikius kvėpavimą, o šlamučio bei rugiagėlių taip ir nepamėgau.
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 14, 17:35)
Šiuo metu naudoju elysambre tušą, tai man labai patinka smile.gif , ir draugė pabandžiusi gyrė. Tiesa, mačiau, kad kažkuri forumietė pardavinėja naują, mėlyną Dr. Hauchką tušą visai nebrangiai:Čia

Mačiau ir aš. Tik man juodo reikia.
O dilema man ne ar Elysambre, ar Hauschka, o ar Hauschka, ar kas nors pigesnio vis tik. Tik ar tas pigesnis stipriai nusileidžia Hauschkai? Nes kiek skaičiau visokių atsiliepimų, jie labai prieštaringi. Vienoms neryškiai dažo, kitoms greit uždžiūsta, trečioms ryškiai ir nereikia, ir t.t.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 18:00)
cia nuo meginuko nurasau 4u.gif
aloe Barbadensis Leaf Juice, aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Myristyl Myristate, Olea Europea (Olive) Oil, Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Buuter, Butyrospermum, Parkii butter, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhetinic acid, retinyl palmitate, chondrus crispus extract, xanthan gum, aromasodium benzoate, potassium sorbate, sodium phytate, limonene, hydroxycitronellal, linalool.
karsta.gif
Visi pavadinimai didzisiom raidem. Gali but klaidu, nes su lelyte ant ranku rasiau doh.gif

Kai kuriuos as zn
Atsakyti
O gal, jei nesunku, dar pasidalintumėte atsiliepimais apie šiuos tris tušus? Gal išsiskirtų kuri viena nuomonė? unsure.gif
Logona blakstienų tušas
Lavera blakstienų tušas
Sante blakstienų tušas
4u.gif
Atsakyti
man rugiageliu hidrolatas pirma papurskima buvo blink.gif
bet po to apsipratau, nors kvapas toks neiprastas, bet pakenciamas. o atrodo, kad smirdetu alaus mielem kazkokiom, o gal ir kopustais ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 15:02)
Sveikutes 4u.gif
Ka jus galit pasakyti apie sia kosmetika
http://www.hollandan...ies.asp?cid=153
Atsirado LT. Kaip jums sudetis?

tai placiajai visuomenei produkcija smile.gif zodziu, reikia nagrinetis kiekv produkto sudetis. pas mus jie daznai issipardavineja, tai galima nupirkt nebloga kainos/kokybes santyki. siaip 100% naturalumas nera ju tikslas, bet 'link naturalumo' smile.gif

Apie gaminima kosmet priemoniu namuose as galvoju, kad priklauso nuo priemoniu ir ar yra tame malonumas.
Yra priemoniu, kurias 'susimakaluot' labai paprasta ir nelabai svarbi ju sudetis (nu bent jau mano atveju), pvz kuno sviestas, tonikas ir pan. Man tinka jie bet kokiu sudeciu, be to paprastai gaminami, tai kodel nesumaisius smile.gif
Bet veido krema perkuosi smile.gif Jo, tiesa, labai mazai naudoju.

Ar gaunas pigiau? Daugumoje atveju turbut taip. O kartais gal ir nelabai - ivertinus sugaista laika, nesekmes, tinkancio ingridientu derinio ieskojima, visus susipirktus ir nebutinai panaudotus priedus smile.gif

Kitas dalykas, man atrodo - turi jausti malonuma. Nes jei jo nera, didele tikimybe, kad po keliu pirmu bandymu (nebutinai sekmingu) visos susipirktos medziagos liks stoveti smile.gif
O kai smagu investuot tam laika, dometis, bandyt, ieskot - patiri malonuma, tai jau tame ir laimejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 14 kovo 2010 - 19:21
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 14, 19:47)
tai placiajai visuomenei produkcija smile.gif zodziu, reikia nagrinetis kiekv produkto sudetis. pas jus jie daznai issipardavineja, tai tada galima nupirkt nebloga kainos/kokybes santyki. siaip 100% naturalumas nera ju tikslas, bet 'link naturalumo' smile.gif

Aciu, o ar galetum isskirti sudedamasias dalys kurios nera labai naturalios:
aloe Barbadensis Leaf Juice, aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Myristyl Myristate, Olea Europea (Olive) Oil, Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Buuter, Butyrospermum, Parkii butter, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhetinic acid, retinyl palmitate, chondrus crispus extract, xanthan gum, aromasodium benzoate, potassium sorbate, sodium phytate, limonene, hydroxycitronellal, linalool.
Atsakyti
Na va, ikeliu sios dienos kurini - lupu blizgi, sis teks sesei rolleyes.gif

user posted image
user posted image
daryta is medziagu pirktu AZ, pagrindas miroir de sucre.
Negaliu lyginti su naturaliais blizgiais, nes jokio neturiu. Lyginant su sintetiniais, tai sitas - pasaka, nes jokio lipnumo, jokiu susokusiu gumuliuku, nenusausino lupu, jos nesutrukinejo, spalvos beveik jokios nesuteikia, nes tik buroku sultis naudojau, toks lengvas blizgis. Laiko tai gan normaliai, aisku, nusivalgo kaip ir visi ax.gif
Reiks isbandyti keleta receptu

QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 22:23)
O veidas nepageltonuoja nuo morkų? blush2.gif
Kunigunda, dar vienas klausimėlis. O tu veidui daugiau nieko nenaudoji tik hidrolatą arba aliejus? Ar nepritrūksta drėkinimo? ax.gif

man tai ne lotuliukas.gif
Taip, jau daug menesiu naudoju tik hidrolatus ir aliejus, jei oda labai nusauseja, tai pasitepu rejuvenating kauke ir viskas.
Ryt ketinu viena kremuka susimakaluoti, nes reikia realizuoti avieciu sekluciu alieju, ziuresim koks jis bus, nes darysiu su emulsiniu

QUOTE(ernesin @ 2010 03 14, 01:02)
Šiaip TD pudrose beveik visada pirmais numeriais eina cool.gif  Bet jau kad nuraminai tai "nebijosiu eit į mišką dabar" biggrin.gif Tik jei neklystu tai pati pudrų nenaudoji, tai labai drąsu čia taip reikštis mirksiukas.gif

as as kada nors taip esu sakiusi g.gif
As turiu H presuota ir H skysta, ir be jokios panikos ax.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 01:23)
ta proga paklausiu  biggrin.gif  ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA?? g.gif kalbejau su viena kirpejele, porino apie alieju visokeriopa nauda, bet tik ne drekinimo...right?  mirksiukas.gif

Taip, todel ir reikia oda tepti dregna aliejais

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 02:15)
Kai buvau pas kirpeja, sakiau, kad dedu aliejus, tai ji pasake, kad tau gi drekint reikia! Supratau, kad plauka maitinau, o ne drekinau su aliejum g.gif . Tai dabar suku galva kaip drekint biggrin.gif

drekinimui reiktu daryti misrias kaukes su aliejais

QUOTE(*Diva* @ 2010 03 14, 10:12)
O kitas klausimas- apie materialius dalykus.. ar labai brangus sis hobis?

Mano atveju taip, brangu, bet as noriu viska isbandyti ir kasdien tie norai auga. Kita vertus, tikrai galima apsieiti ir su mazesnem sumom. Taciau, kai turi medziagu ivairove tada pacios pasigaminti produktai yra tikrai zymiai pigesni uz pirktinius

QUOTE(envyy @ 2010 03 14, 14:27)
Gavosi kaip ruges pienas,tik ne vanduo atsiskyre ,o aliejai..

sakyciau per mazai plakei, man taip buvo su morku kremu, is pradziu atrode, kaip rugpienis, bet as ji plakiau plakiau ir viskas super

QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:00)
cia nuo meginuko nurasau 4u.gif

normali ta sudetis, kaip ir daugumos kremu
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:02)
Sveikutes 4u.gif
Ka jus galit pasakyti apie sia kosmetika
http://www.hollandan...ies.asp?cid=153
Atsirado LT. Kaip jums sudetis?

Esu varciusi kelias ju priemones rankose, tai ant kai kuriu produktu pakuociu parasyta , kad 100 proc. naturalus, o ant kitu ne, paskui paskaiciau sudeti ant paakiu kremo brandziai odai, nors ir rase, kad 100 proc. naturalus, radau Dimethicone blink.gif tai cia kaip suprantu silikonas, ar gali buti ir naturali medziaga tokiu pavadinimu?
Tai isvada, reik skaityt sudeti ax.gif
Nors isbandziau ju ranku krema su manuka medumi, patiko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 14 kovo 2010 - 19:24
idedu nuoroda http://uk.melvita.co...ench-brands.htm
gal kuri esat bandzius? atrodo viliojanciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 14, 20:23)
Esu varciusi kelias ju priemones rankose, tai ant kai kuriu produktu pakuociu parasyta , kad 100 proc. naturalus, o ant kitu ne, paskui paskaiciau sudeti ant paakiu kremo brandziai odai, nors ir rase, kad 100 proc. naturalus, radau Dimethicone blink.gif tai cia kaip suprantu silikonas, ar gali buti ir naturali medziaga tokiu pavadinimu?
Tai isvada, reik skaityt sudeti  ax.gif
Nors isbandziau ju ranku krema su manuka medumi, patiko... ax.gif

O kur yra pirkt siu priemoniu?
Atsakyti