Na va, ikeliu sios dienos kurini - lupu blizgi, sis teks sesei
daryta is medziagu pirktu AZ, pagrindas
miroir de sucre.
Negaliu lyginti su naturaliais blizgiais, nes jokio neturiu. Lyginant su sintetiniais, tai sitas - pasaka, nes jokio lipnumo, jokiu susokusiu gumuliuku, nenusausino lupu, jos nesutrukinejo, spalvos beveik jokios nesuteikia, nes tik buroku sultis naudojau, toks lengvas blizgis. Laiko tai gan normaliai, aisku, nusivalgo kaip ir visi
Reiks isbandyti keleta receptu
QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 22:23)
O veidas nepageltonuoja nuo morkų?
Kunigunda, dar vienas klausimėlis. O tu veidui daugiau nieko nenaudoji tik hidrolatą arba aliejus? Ar nepritrūksta drėkinimo?
man tai ne
Taip, jau daug menesiu naudoju tik hidrolatus ir aliejus, jei oda labai nusauseja, tai pasitepu rejuvenating kauke ir viskas.
Ryt ketinu viena kremuka susimakaluoti, nes reikia realizuoti avieciu sekluciu alieju, ziuresim koks jis bus, nes darysiu su emulsiniu
QUOTE(ernesin @ 2010 03 14, 01:02)
Šiaip TD pudrose beveik visada pirmais numeriais eina
Bet jau kad nuraminai tai "nebijosiu eit į mišką dabar"
Tik jei neklystu tai pati pudrų nenaudoji, tai labai drąsu čia taip reikštis
as as kada nors taip esu sakiusi
As turiu H presuota ir H skysta, ir be jokios panikos
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 01:23)
ta proga paklausiu
ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA??
kalbejau su viena kirpejele, porino apie alieju visokeriopa nauda, bet tik ne drekinimo...right?
Taip, todel ir reikia oda tepti dregna aliejais
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 02:15)
Kai buvau pas kirpeja, sakiau, kad dedu aliejus, tai ji pasake, kad tau gi drekint reikia! Supratau, kad plauka maitinau, o ne drekinau su aliejum
. Tai dabar suku galva kaip drekint
drekinimui reiktu daryti misrias kaukes su aliejais
QUOTE(*Diva* @ 2010 03 14, 10:12)
O kitas klausimas- apie materialius dalykus.. ar labai brangus sis hobis?
Mano atveju taip, brangu, bet as noriu viska isbandyti ir kasdien tie norai auga. Kita vertus, tikrai galima apsieiti ir su mazesnem sumom. Taciau, kai turi medziagu ivairove tada pacios pasigaminti produktai yra tikrai zymiai pigesni uz pirktinius
QUOTE(envyy @ 2010 03 14, 14:27)
Gavosi kaip ruges pienas,tik ne vanduo atsiskyre ,o aliejai..
sakyciau per mazai plakei, man taip buvo su morku kremu, is pradziu atrode, kaip rugpienis, bet as ji plakiau plakiau ir viskas super
QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:00)
cia nuo meginuko nurasau
normali ta sudetis, kaip ir daugumos kremu