Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eja @ 2010 03 14, 15:51)
Va va, ir mane si dilema kamuoja, Hauschka tai tik siustis ko gero apsimoketu, nes Lt kaina tai kosmine, apie 120 Lt doh.gif Kita savaite bandysiu Annemarie Borlind tusa, jo kaina apuie 50Lt, tai parasysiu atsiliepimus.

Haushkos tusas nebent Vokieciu vaistinej tiek kainuoja (cia visos kosmines kainos).. Stepono g. tikrai kaina mazesne (man atrodo apie 80 lt turi buti), bet aisku, siustis is uzsienio gal labiau apsimoka..
Atsakyti
Kaip jūs naudojate rozmarinų hidrolatą su pantenoliu? Purškiat tik ant galvos odos ar ir ant pačių plaukų?

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 03:15)
As irgi pradedu dometis, tai iki kazkokio supratimo normalaus  dar oi kaip toli.........
Kai buvau pas kirpeja, sakiau, kad dedu aliejus, tai ji pasake, kad tau gi drekint reikia! Supratau, kad plauka maitinau, o ne drekinau su aliejum g.gif . Tai dabar suku galva kaip drekint biggrin.gif

Jei sugalvosit, tai ir man pasakykit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 14 kovo 2010 - 15:53
Sveikutes 4u.gif
Ka jus galit pasakyti apie sia kosmetika
http://www.hollandan...ies.asp?cid=153
Atsirado LT. Kaip jums sudetis?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 03 14, 17:02)
Sveikutes 4u.gif
Ka jus galit pasakyti apie sia kosmetika
http://www.hollandan...ies.asp?cid=153
Atsirado LT. Kaip jums sudetis?

O kur sudėtys parašytos? Bent jau jų puslapyje, kurį nurodei, nei vienos nemačiau smile.gif
Atsakyti
[dalykas nezinau kaip kitiems,bet pirma karta nusipirkau agurkliu ir pasifloru alieju..ju kvapas mane tiesiog uzmuse!Ipatingai pasifloru.Tokio ryskaus tauku kvapo net neisivaizdavau.Gal ir buciau sunaudojus ta nesigavuse nesamone,bet proceso eigoje nuo to kvapo taip bloga pasidare,kad viskas tiesiai i WC nukeliavo... blush2.gif

o man pasifloru kvapas labai patinka, is mano turetu alieju pats skaniausias thumbup.gif
Atsakyti
Čia žiūriu,su tais kvapais tai labai individualiai. smile.gif
Kitos gyrė rugiagėlių hidrolato kvapą,nu man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 14 kovo 2010 - 16:50
QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 17:50)
Čia žiūriu,su tais kvapais tai labai individualiai. smile.gif
Kitos gyrė rugiagėlių hidrolato kvapą,nu man tai ne schmoll.gif

Skirtingos „laidos“ hidrolatai skirtingą kvapą turi, buvo labai daug merginų, kurioms šio hidrolato kvapas nepatiko ir buvo lyginamas su raugintais kopūstais. Man irgi nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 14, 15:26)
o planuoji LT pirkti ar siustis? g.gif siunciantis padoresne kaina gaunasi ax.gif aisku, butu geriausia pries perkant pabandyti is kur nors. matau, kad esi vilniete, tai gal nueik i stepono 6 ir pasimegink pries perkant 4u.gif

Siųstis, aišku. Ką turiu iš natūralių priemonių, beveik viską ir siunčiausi, nes LT kainos išvis kosminės.
Šiaip pasitikiu atsiliepimais ir manau, kad man tiktų ir patiktų Hauschka. O Elysambre irgi panašiai kainuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 14, 15:47)
Kaip jūs naudojate rozmarinų hidrolatą su pantenoliu? Purškiat tik ant galvos odos ar ir ant pačių plaukų?
Jei sugalvosit, tai ir man pasakykit. 4u.gif

http://www.ekolinija...gona-150ml.html

Galvoju apie sita gal g.gif , tik aprasymas cia skurdokas.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 14, 17:05)
O kur sudėtys parašytos? Bent jau jų puslapyje, kurį nurodei, nei vienos nemačiau smile.gif

cia nuo meginuko nurasau 4u.gif
aloe Barbadensis Leaf Juice, aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3, Methylglucose Distearate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Myristyl Myristate, Olea Europea (Olive) Oil, Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Buuter, Butyrospermum, Parkii butter, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhetinic acid, retinyl palmitate, chondrus crispus extract, xanthan gum, aromasodium benzoate, potassium sorbate, sodium phytate, limonene, hydroxycitronellal, linalool.
karsta.gif
Visi pavadinimai didzisiom raidem. Gali but klaidu, nes su lelyte ant ranku rasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 14, 17:52)
Skirtingos „laidos“ hidrolatai skirtingą kvapą turi, buvo labai daug merginų, kurioms šio hidrolato kvapas nepatiko ir buvo lyginamas su raugintais kopūstais. Man irgi nekvepia.

Raugintais kopūstais tai lyg nesijaučia.
Žiūriu,skoniai panašūs,tai koki jums kvepia? biggrin.gif Gal ir aš pnašiai atsirinkčiau.
Atsakyti
Nu vat butent ir as esu girdejus ,kad pasifloru vienas kvapniausiu alieju! Bet zinokit tas kvapas ,kuris buvo pas mane tikrai tikrai niekam nepatiktu.Uzsakinejau ji is prancuzu,visiskai gali buti ,kad kokia rusis pasifloru visai kita...
Atsakyti