Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(*Diva* @ 2010 03 14, 13:19)
o kaip su galiojimo terminais visokiu naturaliu ingredientu? na pradzioj be abejo visko noresis isbandyti, bet jei liks buteliuku stoveti ant lentyneles- mazdaug kokie ju galiojimai?

del vakarelio- supratau -turbut taip ir padarysiu, kad nesusipirkt kruvos nereikalingu buteliuku..smile.gif
o i kieno organizuojamus vakarelius geriau eit? rekomendaciju gal kas galit duot? as- Vilniuje

As kai norejau ismokt pasigaminti krema, tai is pradziu namie bandziau.. Nieko nezinojau apie gaminima beveik.. Tik is knygos paskaicius buvau (o SM irgi nebuvo dar tuo metu informacijos visai). Aisku man nieko tada nesigavo, nes su biciu vasku dariau doh.gif
Po to i Kvapu namus nuejau ir uzsirasiau i vakareli, tai ten ir ismokau galima sakyti rolleyes.gif

Aliejai galioja pakankamai ilgai. Gali ir metus galioti, aisku kai kurie galioja maziau (pvz nakvisu aliejus po atidarymo geriau suvartot mazdaug per 1-1.5 men.)..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 13:20)
As kai buvau toj gamyboj, tai turejo 4 receptus ir reikejo issirinkt viena, tai paprasiau, kad patartu ka rinktis, nes man ziurint i ta sudeti, tamsus miskas, kuris aliejus kaip veikia, ka daro, kokiai odai. Kremas kainavo 42 litai, 30g.
Cia Klaipedoj buvau prie fridrcho pasazo.

Kaina tai susidaro is to kur aliejai pirkti, jei vien is KN, tai kaina didesne, jei vien is AN, tai sumazeja zenkliai smile.gif Zodziu nuo produktu kainos priklauso.
Atsakyti
Kaip suprantu KN brangiau nes turi islaikyti parduotuves (nuoma, pardavejos), o AN tik internetine parduotuve. Ar gerai supratau, nes kokybe kaip ir vienoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 13:34)
Kaip suprantu KN brangiau nes turi islaikyti parduotuves (nuoma, pardavejos), o AN tik internetine parduotuve. Ar gerai supratau, nes kokybe kaip ir vienoda rolleyes.gif

Kokybe tikrai gera ir KN, ir AN. Turiu as sio bei to ir is KN, ir ir AN, viskuo esu patenkinta thumbup.gif
Del kainu dydziu skirtumo, tai jau ne karta buvo rasyta, kad vienur antkainiai didesni, kitur mazeni, skiriasi tiekejai ir panasiai.. na ir zinoma, kad yra skirtumas kur reikia islaikyti tikra parduotuve ir kur internetine smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
gal ką pasiūlytumėt iš gaivinančių veido tonikų. Naudodavau paprastą lietuvišką BIOK, tą mėlyną jautriai odai su alaviju 4u.gif man patinka, bet norisi ir kažką naujo išbandyt, bet iš natūralios kosmetikos gamintojų ax.gif
Mano oda itin sausa, pleiskanojanti, alergiška blush2.gif būčiau dėkinga už patarimus rolleyes.gif nes senasis grėsmingai baiginėjasi, nesinori bet kokio š... užsipirkti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 14 kovo 2010 - 13:57
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 14, 14:56)
Labukas 4u.gif
gal ką pasiūlytumėt iš gaivinančių veido tonikų. Naudodavau paprastą lietuvišką BIOK, tą mėlyną jautriai odai su alaviju 4u.gif man patinka, bet norisi ir kažką naujo išbandyt, bet iš natūralios kosmetikos gamintojų ax.gif
Mano oda itin sausa, pleiskanojanti, alergiška blush2.gif būčiau dėkinga už patarimus rolleyes.gif nes senasis grėsmingai baiginėjasi, nesinori bet kokio š... užsipirkti cool.gif

Pamėgink hidrolatą ax.gif Pvz hamamelių.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 14, 10:35)
o tepi jo nedaug?kazkur zirnio dydzio? ax.gif

panasiai zinok, nedaug jo visai reikia ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
prasau jusu pagalbos 4u.gif mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?

buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Oi pasipasakosiu savo skaudzia savaitgaline patirti su kremu gaminimais..esu dariusi gamybiniame vakarelyje,ne karta dariau lupu balzamus..nu bet kaip vakar nenusiseke blush2.gif dariau su emulsiniu vasku,atrodo kaip ir nesunku turejo buti..(pries tai ll smulkiai daug skaiciau, susirasiau kiekius ir tt)bet kazka netaip ryskiai padariau:(Gavosi kaip ruges pienas,tik ne vanduo atsiskyre ,o aliejai...Dar vienas dalykas nezinau kaip kitiems,bet pirma karta nusipirkau agurkliu ir pasifloru alieju..ju kvapas mane tiesiog uzmuse!Ipatingai pasifloru.Tokio ryskaus tauku kvapo net neisivaizdavau.Gal ir buciau sunaudojus ta nesigavuse nesamone,bet proceso eigoje nuo to kvapo taip bloga pasidare,kad viskas tiesiai i WC nukeliavo... blush2.gif
Antras bandymas kaip ir jau gavos,kol i atvesusi krema neilasinau vitamino E ir greipfruto ekstrakto,kurie sekmingai irgi atsiskyre nuo viso kremo.Gal juos reikia lasinti i visgi dar silta alieju??Zodziu patirtis liudna..bet tikiuosi bandymai nenueis veltui ir kiti bus sekmingesni..gaila tik nemazai sugadintu ingridientu blush2.gif
Atsakyti
Visą ilgąjį savaitgalį svyruoju dėl Dr. Hauschka tušo. Jau kaip ir baigiasi mano sintetinis, reikia natūralų pirkti, bet rankos nekyla tiek pinigų mokėti. doh.gif Apie kitus tušus labai prieštaringi atsiliepimai... Neapsisprendžiu, ką daryti. Gal vis tik mėginti kokį pigesnį pradžiai? Na, norisi gi paryškintų pailgintų blakstienų... Paprotinkit mane kas nors, ką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 14, 15:41)
Visą ilgąjį savaitgalį svyruoju dėl Dr. Hauschka tušo. Jau kaip ir baigiasi mano sintetinis, reikia natūralų pirkti, bet rankos nekyla tiek pinigų mokėti. doh.gif Apie kitus tušus labai prieštaringi atsiliepimai... Neapsisprendžiu, ką daryti. Gal vis tik mėginti kokį pigesnį pradžiai? Na, norisi gi paryškintų pailgintų blakstienų... Paprotinkit mane kas nors, ką? blush2.gif

Va va, ir mane si dilema kamuoja, Hauschka tai tik siustis ko gero apsimoketu, nes Lt kaina tai kosmine, apie 120 Lt doh.gif Kita savaite bandysiu Annemarie Borlind tusa, jo kaina apuie 50Lt, tai parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 14, 14:41)

aš irgi mielai pasiskaitinėsiu, nes irgi bręstu natūralaus tušo pirkimui, bet nežinau, koks man tiktų g.gif
man draugė rekomendavo kažkokį Elysambre, atrodo g.gif niekas nesate bandę?
tai jei LT kaina 120 litų, kiek siunčiantis kainuoja apytiksliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 14, 16:15)
aš irgi mielai pasiskaitinėsiu, nes irgi bręstu natūralaus tušo pirkimui, bet nežinau, koks man tiktų g.gif
man draugė rekomendavo kažkokį Elysambre, atrodo g.gif niekas nesate bandę?
tai jei LT kaina 120 litų, kiek siunčiantis kainuoja apytiksliai? g.gif

elysambre nera pirkti LT, ji galima tik atsisiust, kaina gaunasi apie 50-60 Lt.
si tusa tikrai yra bandziusiu, buvo atsiliepimu ir ne vienas ax.gif galima pasiskaityti ir cia.
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 03 14, 15:41)

o planuoji LT pirkti ar siustis? g.gif siunciantis padoresne kaina gaunasi ax.gif aisku, butu geriausia pries perkant pabandyti is kur nors. matau, kad esi vilniete, tai gal nueik i stepono 6 ir pasimegink pries perkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 14 kovo 2010 - 15:28