QUOTE(*Diva* @ 2010 03 14, 13:19)
o kaip su galiojimo terminais visokiu naturaliu ingredientu? na pradzioj be abejo visko noresis isbandyti, bet jei liks buteliuku stoveti ant lentyneles- mazdaug kokie ju galiojimai?
del vakarelio- supratau -turbut taip ir padarysiu, kad nesusipirkt kruvos nereikalingu buteliuku..
o i kieno organizuojamus vakarelius geriau eit? rekomendaciju gal kas galit duot? as- Vilniuje
del vakarelio- supratau -turbut taip ir padarysiu, kad nesusipirkt kruvos nereikalingu buteliuku..
o i kieno organizuojamus vakarelius geriau eit? rekomendaciju gal kas galit duot? as- Vilniuje
As kai norejau ismokt pasigaminti krema, tai is pradziu namie bandziau.. Nieko nezinojau apie gaminima beveik.. Tik is knygos paskaicius buvau (o SM irgi nebuvo dar tuo metu informacijos visai). Aisku man nieko tada nesigavo, nes su biciu vasku dariau
Po to i Kvapu namus nuejau ir uzsirasiau i vakareli, tai ten ir ismokau galima sakyti
Aliejai galioja pakankamai ilgai. Gali ir metus galioti, aisku kai kurie galioja maziau (pvz nakvisu aliejus po atidarymo geriau suvartot mazdaug per 1-1.5 men.)..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 13:20)
As kai buvau toj gamyboj, tai turejo 4 receptus ir reikejo issirinkt viena, tai paprasiau, kad patartu ka rinktis, nes man ziurint i ta sudeti, tamsus miskas, kuris aliejus kaip veikia, ka daro, kokiai odai. Kremas kainavo 42 litai, 30g.
Cia Klaipedoj buvau prie fridrcho pasazo.
Cia Klaipedoj buvau prie fridrcho pasazo.
Kaina tai susidaro is to kur aliejai pirkti, jei vien is KN, tai kaina didesne, jei vien is AN, tai sumazeja zenkliai Zodziu nuo produktu kainos priklauso.