Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2010 03 14, 10:06)
Reikia dėti glicerino,kad drėkintų.Bent kiek aš susigaudau g.gif  hihihi.gif

As supratau, kad glicerina i odos priemones reik det, o ne ant plauku . Kazi kaip is tikruju ax.gif
Atsakyti
Labas, mergaites,

trecia diena skaitau Jus ir kai skaitau visokius receptus ir pavadinimus atrodo net internetu jauciu aromatus... levandos, roziu.... bijau kad ir i sia sekta reiks ir man..smile.gif)
Noreciau pradziai konsultacijos- del kremu-sampunu gamybos- geriau Jusu kokias 5 temas perskaityti, ar nueiti i koki kremu gamybos vakareli? ar verta dalyvauti vakareliuose? Kuri labiausiai rekomenduotumete is esamu?

O kitas klausimas- apie materialius dalykus.. ar labai brangus sis hobis? gal pigiau pirkti gatavus kremukus? as suprantu, kad idomu paciai susimaisyti ko norisi, bet ar zenkiai skiriasi kaina? nes bijau del vyro sveikatos bukles jei daug tai kainuos..smile.gif) zinot- jautrus tie vyrai siais laikais, be to krize..wink.gif)) mirksiukas.gif

dekinga uz atsakymus, tikiuosi puslapiu pries panasaus klausimo nebuvo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 14 kovo 2010 - 10:17
Diva, as vat 2 savaites vis skaitau, senas temas skaitau, kazka konspektuojuos, tai kaip suprantu, verta paciai gamintis, nes gali det ko tau reikia labiausiai. Bet ta gamyba sioks toks mokslas, tai as ateity gal pabandysiu ta daryt, jei bus laiko (nes nuo parduotuviniu cheminiu kosmetiku, kremu oda negereja 10 metu)biggrin.gif . Tik vieno nesuprantu, jei yra recepte ten visko po nedaug, tai perkant didelius kiekius, kur visa kita det? Nes nepirksi gi to ar ano po 2 lasus ar po 4 ml. g.gif ...
Gal pradziai tu koki nebrangu ekologiska kremuka nusipirk kol daug ka issiaiskinsi... ..
As va nusipirkau sampunus vakar "natura sieberica"(400ml-19litu), maximoj po 20 litu jie ax.gif ,..sitas pigiausias, bet nereiskai kad blogas biggrin.gif . Sekantis nebrangus "urtekram" sampunas (500ml-32litai), as vaikui ji pirksiu ...
Veidui esu uzsirasius, kad pigesne kosmetika "eco cosmetics", "benecos", cia is sm mintys, as pati nesu bandzius.
Pati pasigaminau krema kvapu namuose per ta vakareli ir ersketruoziu aliejuka nusipirkau savo raudonai odai.
O ar verta? Tikrai verta biggrin.gif , tik su protu reik, o ne viska is eiles pirkt, kaupt (man su chemine kosmetika taip buvo, o dabar turesiu mazai bet gero produkto)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 10:33)
Diva,  as vat 2 savaites vis skaitau, senas temas skaitau, kazka konspektuojuos, tai kaip suprantu, verta paciai gamintis, nes gali det ko tau reikia labiausiai. Bet ta gamyba sioks toks mokslas, tai as ateity gal pabandysiu ta daryt, jei bus laiko (nes nuo parduotuviniu cheminiu kosmetiku, kremu oda negereja 10 metu)biggrin.gif . Tik vieno nesuprantu, jei yra recepte ten visko po nedaug, tai perkant didelius kiekius, kur visa kita det? Nes nepirksi gi to ar ano po 2 lasus ar po 4 ml. g.gif ...
Gal pradziai tu koki nebrangu ekologiska kremuka nusipirk kol daug ka issiaiskinsi... ..
As va nusipirkau sampunus vakar "natura sieberica"(400ml-19litu), maximoj po 20 litu jie  ax.gif ,..sitas pigiausias, bet nereiskai kad blogas biggrin.gif . Sekantis nebrangus "urtekram" sampunas (500ml-32litai), as vaikui ji pirksiu ...
Veidui esu uzsirasius, kad pigesne kosmetika "eco cosmetics", "benecos", cia is sm mintys, as pati nesu bandzius.
Pati pasigaminau krema kvapu namuose per ta vakareli ir ersketruoziu aliejuka nusipirkau savo raudonai odai.
O ar verta? Tikrai verta biggrin.gif , tik su protu reik, o ne viska is eiles pirkt, kaupt (man su chemine kosmetika taip buvo, o dabar turesiu mazai bet gero produkto)

dekui smile.gif

vat labiausiai ir bijau tu buteliu buteliuku, kuriu po lasa sunaudosiu, o paskui tingesiu... nes turiu geras atsargas visokiu kremu-kaukiu- prisiperku, o paskui po poros metu metu viska.. nes vis atrodo va tas arba tas labai faina ir jau tiksliai naudosiu..smile.gif) turiu gera oda, kremo praktiskai nenaudoju- tik kai save palepinti norisi..smile.gif karta i pora savaiciu pasipilinguoju ir tada pasitepu, kartais kokia kauke uzsidedu (karta i menesi turbut), bet vis tiek visko norisi... blush2.gif doh.gif

tai suprantu kad tyliai skaitysiu ir konspektuosiuosi ir turbut uzsirasysiu i koki kremu gamybos vakareli, kad isivaizduoti kaip tai turi atrodyti...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 14 kovo 2010 - 10:49
QUOTE(Chippie @ 2010 03 14, 03:07)
sia savaite isbandziau Phyt's  tonika akiu makiazui valyti
http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg
visai patiko, svelniai ir gerai valo thumbup.gif  rekomenduoju

O aš pastebėjau, kad paskutiniu metu nebenaudoju nieko atskirai makiažui valyti ir visai nereikia. Su Madaros putom nusiprausiu, o jei dar kartais kokio tušo lieka, tai vatos tamponėlį sudrėkinu ir aliejaus kokio lašiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 11:33)
Tik vieno nesuprantu, jei yra recepte ten visko po nedaug, tai perkant didelius kiekius, kur visa kita det? Nes nepirksi gi to ar ano po 2 lasus ar po 4 ml. g.gif ...

As va nusipirkau sampunus vakar "natura sieberica"(400ml-19litu), maximoj po 20 litu jie  ax.gif ,..sitas pigiausias, bet nereiskai kad blogas biggrin.gif . Sekantis nebrangus "urtekram" sampunas (500ml-32litai), as vaikui ji pirksiu ...

Na vat paciai gamintis gal pats produktas ir pigiau kainuoja, t.y. butent jo pagamintas kiekis lyginant su parduodamu, bet kad ji pagaminti reikia turet nemazai ingridientu, kurie mazais kiekiais neparsiduoda. Tada visumoj iseina nelabai ir pigiai. O jei dar nesigaus unsure.gif Cia as taip skaiciavau. blush2.gif
Aisku gamintis, tai sioks toks malonumas, pasitenkinimas. Saves isbandymas. Bet reik ne tik nemazai apsikaityti bet manau nemazai ir praktikos kad gautum tai ko nori.

As turejau natura siberika, dar iki tol kol nesidomejau naturalumu. Man tai buvo nevykes pirkinys, puse vargais galais sunaudojau. Atidaviau mamai, kad pirtyje sunaudotu kas nors. FIN pirkau irgi nebrangus, bet ir naudoju, nors tokiu plauku kokiu noreciau nepadaro. Aisku isplauna. Bet vistiek mastau ka cia pasirinkus kitam kartui. Urtekram nebandziau dar.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 14, 11:18)
Na vat paciai gamintis gal pats produktas ir pigiau kainuoja, t.y. butent jo pagamintas kiekis lyginant su parduodamu, bet kad ji pagaminti reikia turet nemazai ingridientu, kurie mazais kiekiais neparsiduoda. Tada visumoj iseina nelabai ir pigiai. O jei dar nesigaus  unsure.gif  Cia as taip skaiciavau.  blush2.gif 
Aisku gamintis, tai sioks toks malonumas, pasitenkinimas. Saves isbandymas. Bet reik ne tik nemazai apsikaityti bet manau nemazai ir praktikos kad gautum tai ko nori.

As turejau natura siberika, dar iki tol kol nesidomejau naturalumu. Man tai buvo nevykes pirkinys, puse vargais galais sunaudojau. Atidaviau mamai, kad pirtyje sunaudotu kas nors. FIN pirkau irgi nebrangus, bet ir naudoju, nors tokiu plauku kokiu noreciau nepadaro. Aisku isplauna. Bet vistiek mastau ka cia pasirinkus kitam kartui. Urtekram nebandziau dar.

Tu teisi del gamybos biggrin.gif , nors del veido odos nepatingeciau pavargt.
O as daugiau teigiamu atsiliepimu apie siberica skaiciau, nei blogu, tai pabandysiu. Urtekram geri atsiliepimai apie sampunus, o apie kondicionierius nelabai, cia as taip supratau...
Prasyk ta ranku krema ne eco ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2010 03 14, 11:12)
Labas, mergaites,
....
dekinga uz atsakymus, tikiuosi puslapiu pries panasaus klausimo nebuvo smile.gif)

As manau, kad verta nueiti i gamybos vakareli jei nesi nei karto dariusi kremo, bet nori ismokti. Pirmiausiai manau geriausia bandyti su emulsiniu vasku gamintis. Be to, vakarelyje jau gausi visas reikiamas medziagas pagal issirinkta recepta.. Pasigaminus krema manau tada nuspresi ar patinka tau sis procesas, ar nori savarankiskai namie darytis viska..
Zinoma gali ir savarankiskai ismokt (be vakarelio) visa tai smile.gif Reikia tik noro, na ir is ko daryt turet biggrin.gif
Sis malonumas brangus buna tada, kai susiperki visas priemones kuriu reikia ir pasigamini tik 1 produkta, o like aliejai ir kt. stovi be darbo..
As paskaiciavau kiek man kainavo pasidaryti 80 ml kuno kremo (foto anksciau buvau idejus), taigi suma 15 lt mazdaug. I sudeti iejo hidroltas, 5 rusiu baziniai aliejai (ir sviestai), eteriniai aliejai. Pasidariau krema kokio norejau + malonumas gaminti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=GinMintė,2010 03 13, 22:30]

Deja, si kauke buna tik mini pakiukuose verysad.gif

[quote=Chippie,2010 03 14, 04:07]
na va siandien kaip tik si krema nusipirkau, nes man pabodo dr. Hauschka rose light. Jauciu, kad labiau drekina nei dr. H, bet kazkas ne taip man su jo tekstura g.gif nuprausiau veida dr. H CC, tada hamameliu hidrolatu sudrekinta vatele pavaliau, manau oda tikrai buvo svari, tada tepiau krema ir jis man "nuejo gabalais", panasiai kaip kauke, kai susigeria i oda, o kas lieka svelniai patrynus oda "nubyra", tai su siuo kemu panasiai. g.gif
Is bedos sutepsiu. Bet vis dar ieskau savo kremo.

sia savaite isbandziau Phyt's tonika akiu makiazui valyti
http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg

visai patiko, svelniai ir gerai valo thumbup.gif rekomenduoju

[/quote]
gal per daug kremo tepat arba odai nera tokio didelio drekinimo poreikio,kad visko nesugeria ir nusirutuliuoja? ax.gif
kur tonikas pirktas? kiek kainuoja? reikia skiest ant vatos ar tiesiai valyt galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 13, 18:50)
merginos, naudojate balta moli?

aš naudoju tiek vieną, tiek maišau su raudonu. Labai švelnutis jis, beveik nieko nevalo man, bet aš ir nereguliariai darau kaukes smile.gif

QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 22:09)
man labai patiko Weleda migdolų kremukas 4u.gif

Man nepatiko Weledos nei migdolų, nei vilkdalgių. Mano oda sausa, tai nei vienas normaliai nepadrėkino. smile.gif Geriausio kremo dar neatradau.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 14, 12:07)
As manau, kad verta nueiti i gamybos vakareli jei nesi nei karto dariusi kremo, bet nori ismokti. Pirmiausiai manau geriausia bandyti su emulsiniu vasku gamintis. Be to, vakarelyje jau gausi visas reikiamas medziagas pagal issirinkta recepta.. Pasigaminus krema manau tada nuspresi ar patinka tau sis procesas, ar nori savarankiskai namie darytis viska..
Zinoma gali ir savarankiskai ismokt (be vakarelio) visa tai smile.gif Reikia tik noro, na ir is ko daryt turet  biggrin.gif
Sis malonumas brangus buna tada, kai susiperki visas priemones kuriu reikia ir pasigamini tik 1 produkta, o like aliejai ir kt. stovi be darbo..
As paskaiciavau kiek man kainavo pasidaryti 80 ml kuno kremo (foto anksciau buvau idejus), taigi suma 15 lt mazdaug. I sudeti iejo hidroltas, 5 rusiu baziniai aliejai (ir sviestai), eteriniai aliejai. Pasidariau krema kokio norejau + malonumas gaminti  thumbup.gif

o kaip su galiojimo terminais visokiu naturaliu ingredientu? na pradzioj be abejo visko noresis isbandyti, bet jei liks buteliuku stoveti ant lentyneles- mazdaug kokie ju galiojimai?

del vakarelio- supratau -turbut taip ir padarysiu, kad nesusipirkt kruvos nereikalingu buteliuku..smile.gif
o i kieno organizuojamus vakarelius geriau eit? rekomendaciju gal kas galit duot? as- Vilniuje

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 14, 12:07)
Zinoma gali ir savarankiskai ismokt (be vakarelio) visa tai smile.gif Reikia tik noro, na ir is ko daryt turet  biggrin.gif
As paskaiciavau kiek man kainavo pasidaryti 80 ml kuno kremo (foto anksciau buvau idejus), taigi suma 15 lt mazdaug. I sudeti iejo hidroltas, 5 rusiu baziniai aliejai (ir sviestai), eteriniai aliejai. Pasidariau krema kokio norejau + malonumas gaminti  thumbup.gif

As kai buvau toj gamyboj, tai turejo 4 receptus ir reikejo issirinkt viena, tai paprasiau, kad patartu ka rinktis, nes man ziurint i ta sudeti, tamsus miskas, kuris aliejus kaip veikia, ka daro, kokiai odai. Kremas kainavo 42 litai, 30g.
Cia Klaipedoj buvau prie fridrcho pasazo.
Atsakyti