Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 22:56)
Aš apie Laveros apelsinų šampūną  ax.gif
O maistas, man atrodo, ten brangiau  g.gif Lygtai kažką buvau palyginus, tai man atrodė, kad Rimi geriau pirkti. Bet negarantuoju  rolleyes.gif

Uoj, sumaisiau sampunus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 13, 21:41)
Siaip gaminu, bet paprastai juos darau mamai, vyrui, sesei. Pati tik pabandau ir atiduodu kuriam nors. Lengvus kremus reikia su emlsiniu vasku daryti, tada jie geriau ir lengviau isigeria. Nors man puikiai susigeria ir kremai su biciu vasku.
Galima, kad ir morku krema pagal KN receptuka pasidaryti, nes tinka visu tipu odai, o susigeria tai labai gerai ir greitai

O veidas nepageltonuoja nuo morkų? blush2.gif
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 22:09)
man labai patiko Weleda migdolų kremukas 4u.gif

Ar po jo nelieka veidas lipnus? smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 22:22)
Lyginu šiek tiek Violey ir Biologisch puslapius. Kiek žiūriu, kainos kokiu euru visko mažesnės Violey. Ar iš ten labiau ir apsimoka siųstis, o gal siuntimas brangesnis? Gal kuri jau yra pasigilinusi į tai, kad man iš naujo tyrimo nedaryt...?  rolleyes.gif

Aš irgi šitą pastebėjau, bet kaip visą bendrai paskaičavus gaunasi nežinau unsure.gif
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 13, 22:36)
as naudojau weledos su vilkdagiais, na nieko kremukas, bet mano oda misri, gal i riebuma, su paberimais...dabar isigijau argital burdom cream 4u.gif

Ar po šio kremo veidas nelieka lipnus? rolleyes.gif

Čia apie tokiąLavera rožių kaukę kalbate?Pradedu galvot, kad ir man reikia biggrin.gif
Kunigunda, dar vienas klausimėlis. O tu veidui daugiau nieko nenaudoji tik hidrolatą arba aliejus? Ar nepritrūksta drėkinimo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 13 kovo 2010 - 22:29
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 22:50)
o dar, ar ten tarkim ustukiu maluno kruopos brangiau nei prekybos centruose? maciau, kad ju ten yra, bet nepamenu kainu PC doh.gif

Aha, PC pigiau ruginiai miltai berods 5 lt/2kg, o ten 6 virš kainuoja.

O kas dėl šampūnų kainų tai logonos kaštonas ten kainuoja 34 lt, o violey su siuntimu ~23 lt.

Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 03 13, 23:24)
Aha, PC pigiau ruginiai miltai berods 5 lt/2kg, o ten 6 virš kainuoja.

O kas dėl šampūnų kainų tai logonos kaštonas ten kainuoja 34 lt, o violey su siuntimu ~23 lt.

na, matyt, mes galim nesitikėt, kad Lt bus pigiau nei siunčiantis unsure.gif
aš tik visai katik išdrįsau užsisakyti prekių iš užsienio, tai paskaičiavus skirtumą lyginant su Lt prekėm, manau dar ne kartą užsisakinėsiu smile.gif aišku, dauguma jūs jau senai siunčiatės, bet man čia tokia džiugi nauja patirtis lotuliukas.gif tiek man, tiek piniginei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 13, 22:48)

pilnai sutinku, kai imi pati darytis, kad ir uzrasus pakisusi po nosim, islkyla klausimu...manau, kad forumas tam ir skirtas, o kantrus zmones ir atsakineja mirksiukas.gif  bet as jai man neatsako, tai neklausiu dar karta, rasau AZ zmonems, kurie visada noriai atsako 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 13, 11:36)
jau mintinai moku sia citata, nes tu visur ja dedi ir dedi, tik kazkodel nesupranti jos esmes  g.gif
...

Pirmiausia tai niekur aš vis jos nededu, antrą kartą pradėjus diskutuoti šioje temoje vėl ją įkėliau smile.gif
Šiaip TD pudrose beveik visada pirmais numeriais eina cool.gif Bet jau kad nuraminai tai "nebijosiu eit į mišką dabar" biggrin.gif Tik jei neklystu tai pati pudrų nenaudoji, tai labai drąsu čia taip reikštis mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 13, 15:17)
As vis stebiuos, kai skaitau apie kokoso drozles. Jos tokios kiets ir astrios man atrodo  g.gif Ar ne apie tas galvoju. Tos kur konditerijoj naudoja?
Kazkada norejau i muila idet, bet pagalvojau - nusibruzinsiu visa kuna  biggrin.gif
thumbup.gif

Taip, apie tas pačias, tik jos būna stambesnės ir smulkesnės, kietos yra tik sausos, o kai sušlampa, taip suminkštėja, kad net to pilingavimo praktiškai nesijaučia mirksiukas.gif

Daddygirl, tavo muiliukai kaip visada nuostabūs wub.gif
Atsakyti
mergytes mielos, tikiu kad kunigunda nera booobike, ji tiesiog DAUG zino, nepykit.
as pvz zinau minimumo minimuma, bet jei mane kas nors doomina, as stengiuosi suzinot is ten, kur netrukdyciau kitu, paskaitau yen, kur zinau, kad rasiu ats. taip susikonpektavus esu nemazai, gal ir PER mazai, bet kol kas man to per akis. Siuo postu norejau pasakyt, kad jei lb nori, susizinosi TIKRAI, nereiks klausinet ir laukt ats kt nariu 4u.gif nes esu tikra kad Jusu kausimuosel yra ats siose temose, netingekit paskaityt, juk tai Jusu groziui.
Nors ir as daug ko klausiu, pripazistu.... blush2.gif

gero likusio savaitgalio!!
Papildyta:
ta proga paklausiu biggrin.gif ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA?? g.gif kalbejau su viena kirpejele, porino apie alieju visokeriopa nauda, bet tik ne drekinimo...right? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 14 kovo 2010 - 01:24
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 13, 21:30)
Man labai patinka Weleda migdolu drekinantis kremas.
Deja, si kauke buna tik mini pakiukuose  verysad.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 13, 23:23)

Aš irgi šitą pastebėjau, bet kaip visą bendrai paskaičavus gaunasi nežinau unsure.gif

na va siandien kaip tik si krema nusipirkau, nes man pabodo dr. Hauschka rose light. Jauciu, kad labiau drekina nei dr. H, bet kazkas ne taip man su jo tekstura g.gif nuprausiau veida dr. H CC, tada hamameliu hidrolatu sudrekinta vatele pavaliau, manau oda tikrai buvo svari, tada tepiau krema ir jis man "nuejo gabalais", panasiai kaip kauke, kai susigeria i oda, o kas lieka svelniai patrynus oda "nubyra", tai su siuo kemu panasiai. g.gif
Is bedos sutepsiu. Bet vis dar ieskau savo kremo.
Siuo metu gundausi Laboratoire emeraude kremu, turejau meginuka, tai labai patiko:
http://www.cosmebio....od/img/1399.gif

sia savaite isbandziau Phyt's tonika akiu makiazui valyti
http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg

visai patiko, svelniai ir gerai valo thumbup.gif rekomenduoju

savaitgalio atradimas: bergamotes EA wub.gif laaabai patinka kvapas. Pirma karta si EA isigijau, tai nelabai galiu palyginti su kitu firmu gaminiais. Pirkau AZ. Dabar garinsiu kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 01:23)

ta proga paklausiu  biggrin.gif  ar tiesa, kad aliejai NEDREKINA?? g.gif kalbejau su viena kirpejele, porino apie alieju visokeriopa nauda, bet tik ne drekinimo...right?  mirksiukas.gif

As irgi pradedu dometis, tai iki kazkokio supratimo normalaus dar oi kaip toli.........
Kai buvau pas kirpeja, sakiau, kad dedu aliejus, tai ji pasake, kad tau gi drekint reikia! Supratau, kad plauka maitinau, o ne drekinau su aliejum g.gif . Tai dabar suku galva kaip drekint biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Babi*,2010 03 13, 23:23]
O veidas nepageltonuoja nuo morkų? blush2.gif

man nelieka lipnus, tik jau nusprendem, kad kazkiek riebina ax.gif cia buvo mano pirmasis naturalus kremukas, tai todel ir pasirinkau, o ir kaina normali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 13, 22:40)
gal burdock (su varnalesa) cream? 4u.gif kaip tau argital kremas? 4u.gif ar dar nenaudojai? as sito su varnalesa buvau maza kiek nusipirkus, dabar nusipirkau didesni (apie 30 ml), nes visos pakuotes man per daug butu ax.gif sakyciau, kiek esu bandzius, tai kol kas labiausiai patikes smile.gif

o tepi jo nedaug?kazkur zirnio dydzio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 03:15)
As irgi pradedu dometis, tai iki kazkokio supratimo normalaus  dar oi kaip toli.........
Kai buvau pas kirpeja, sakiau, kad dedu aliejus, tai ji pasake, kad tau gi drekint reikia! Supratau, kad plauka maitinau, o ne drekinau su aliejum g.gif . Tai dabar suku galva kaip drekint biggrin.gif

Reikia dėti glicerino,kad drėkintų.Bent kiek aš susigaudau g.gif hihihi.gif
Atsakyti