Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 22:22)
Lyginu šiek tiek Violey ir Biologisch puslapius. Kiek žiūriu, kainos kokiu euru visko mažesnės Violey. Ar iš ten labiau ir apsimoka siųstis, o gal siuntimas brangesnis? Gal kuri jau yra pasigilinusi į tai, kad man iš naujo tyrimo nedaryt...?  rolleyes.gif

Del kainu nesu lyginus, bet siuntimas Violey priklauso nuo svorio, o Biologisch24 jei mergaites susideda ir gauna 150 euru - siuntimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 22:11)
oo, jau antras pliusas siam kremukui 4u.gif

tik neuzdauzykit  lotuliukas.gif
jeigu darantis paciai kremuka, kas turetu ieiti kaip labiausiai drekinantis ingridientas? 4u.gif

Manau, kad Glicerinas, pasirinkti aliejai.... smile.gif
Atsakyti
Lyginu šiek tiek Violey ir Biologisch puslapius. Kiek žiūriu, kainos kokiu euru visko mažesnės Violey. Ar iš ten labiau ir apsimoka siųstis, o gal siuntimas brangesnis? Gal kuri jau yra pasigilinusi į tai, kad man iš naujo tyrimo nedaryt...?  rolleyes.gif

Kiek skaiciau, tai violey apmokestina pirmus du kilogramus lyg ir 12,90 euru ir paskuj kiekvienas kilogramas po 0,60 euro smile.gif o biologish surinkus 150euru uzsakyma siuntimas nemokamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 13, 22:24)
Manau, kad Glicerinas, pasirinkti aliejai....  smile.gif

taip noriu uzduot milijona klausimu dabar kaip ta krema pasigamint, bet bijau, kad supykdysiu puse senbuviu, tai geriau einu pasiknist po senas temas 4u.gif lotuliukas.gif
beje, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 13 kovo 2010 - 21:26
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 21:53)
Hmm, nebuvau ir nežinau, bet jei tik jiems užtenka vietos po saule - tai puiku smile.gif Jei rimtai, tai tik pažiūrėkit - kas mėsenį po keletą naujų ekologiškų prekių parduotuvių atsidaro (daugiausia internetinių)! Kiek jų išliks, tai jau kitas klausimas. Bet mums tik geriau, kad jų daugėja - didesnė konkurencija visada į naudą vartotojams ir asortimento, ir kainų prasme  thumbup.gif

mane kaip vartotoja labiau pritrauktu parduotuves, kurios turetu kazkoki savo isskirtinuma, tai tik tiek smile.gif
kad asortimentas dideja, tai is tiesu labai puiku, bet sakyciau, kad daugumoje parduotuviu kainos lyginant su kainomis uzsienio valstybese kosmines (jei ne pasitaikancios nuolaidos, tai kazin ar LT ka ir pirkciau, nebent labai reiktu ir tuo metu netureciau kitos alternatyvos). vienintele mano zinoma isimtis - AN ax.gif
Papildyta:

pamenu is ankstesniu temu, kad kazkas buvo rase, kad bendrai paemus siek tiek pigiau gaunasi violey.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 19:55)
Na pasidalinkit, kokius stipriai drėkinančius kremus naudojat? ax.gif

as naudojau weledos su vilkdagiais, na nieko kremukas, bet mano oda misri, gal i riebuma, su paberimais...dabar isigijau argital burdom cream 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 13, 22:36)
as naudojau weledos su vilkdagiais, na nieko kremukas, bet mano oda misri, gal i riebuma, su paberimais...dabar isigijau argital burdom cream 4u.gif

Turejau as su vilkdalgiais, bet man oda nuo jo labai blizgedavo, tokia riebalina atrodydavo unsure.gif
Atsakyti
Satura, ar Astromineralogijos centre uz gintaro pudra 1-2lt mokejai? 4u.gif
As siandien pirkau, vyras pardave, tai uz maziausia pakiuka ( buvo galima rinktis is triju dydziu) mokejau 5lt g.gif

As taip pat siandien norejau siame centre isigyti gintaro milteliu, deja ant duru radau kabanti uzrasa "atsiprasome, nedirbame" , laaaabai nuliudau, nes i Vilniu atvykti nedaznai tenka verysad.gif

Taciau, kaip sakoma nera to blogo, kas neiseitu i gera smile.gif Kaziuko mugeje Kaune radau tokia moterele, kuri pardavinejo gintaro gabalelius smile.gif kaip kazkuri mergina ir patare, teks pabandyti paciai pasigaminti gintaro miltelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 13, 22:36)

gal burdock (su varnalesa) cream? 4u.gif kaip tau argital kremas? 4u.gif ar dar nenaudojai? as sito su varnalesa buvau maza kiek nusipirkus, dabar nusipirkau didesni (apie 30 ml), nes visos pakuotes man per daug butu ax.gif sakyciau, kiek esu bandzius, tai kol kas labiausiai patikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 13, 22:24)
Del kainu nesu lyginus, bet siuntimas Violey priklauso nuo svorio, o Biologisch24 jei mergaites susideda ir gauna 150 euru - siuntimas nemokamas.

Aš norėčiau Laveros savaiminio įdegio veidui bei apelsinų šampūną gal išbandyti, maniškis jau eina į pabaigą g.gif
Girdėjau, Biosaloj yra Lavera - įdomu, kokios kainos ten. Nes vienoj internetinėj pardėj mačiau tą įdegio kremuką, tai tik pora litų brangiau išeina ir greičiau, aišku rolleyes.gif O va, savaiminio neturi.
Dar mąstau, ar reikia čia man, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 22:39)
Turejau as su vilkdalgiais, bet man oda nuo jo labai blizgedavo, tokia riebalina atrodydavo unsure.gif

na man irgi, bet sunaudojau, naudociau ur antra karta, nes patiko kaip drekina, nes kovodama su spuogais, kuriu nera is tikruju daug labai, buvau nusausinusi oda 4u.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 03 13, 22:40)
gal burdock (su varnalesa) cream? 4u.gif kaip tau argital kremas? 4u.gif ar dar nenaudojai? as sito su varnalesa buvau maza kiek nusipirkus, dabar nusipirkau didesni (apie 30 ml), nes visos pakuotes man per daug butu ax.gif sakyciau, kiek esu bandzius, tai kol kas labiausiai patikes smile.gif

aha, tas pats...naudoju tik keleta dienu, bet patinka, oda matine lieka smile.gif ir labai greit isigeria...snd bandziau naudot kartu su hauschos skystu bronzantu, tai irgi normaliai, tik jis taip greit man isigeria, tai turiu nepagaileti hidrolato 4u.gif pasirode lengvas toks, manau ir vasarai tiktu smile.gif pas mane irgi kazkur 30 ml like, pirkau ir SM mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 13, 22:24)
Kunigunda,aš stengiuosi,aš skaitau ir konspektuoju.O kaip reikia daryti,vėl iškyla šimtas klausimų lotuliukas.gif Atsiranda abejonės,ar gerai darau.
O va apie gliceriną kažin ar ir buvo kas rašyta,ar galima pilti į aliejus tongue.gif
Jūs tiek daug surašėte į mano klausimą,bet galėjot parašyti,tik ar gerai darau,ar ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pilnai sutinku, kai imi pati darytis, kad ir uzrasus pakisusi po nosim, islkyla klausimu...manau, kad forumas tam ir skirtas, o kantrus zmones ir atsakineja mirksiukas.gif bet as jai man neatsako, tai neklausiu dar karta, rasau AZ zmonems, kurie visada noriai atsako 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 13, 22:40)
Aš norėčiau Laveros savaiminio įdegio veidui bei apelsinų šampūną gal išbandyti, maniškis jau eina į pabaigą  g.gif
Girdėjau, Biosaloj yra Lavera - įdomu, kokios kainos ten. Nes vienoj internetinėj pardėj mačiau tą įdegio kremuką, tai tik pora litų brangiau išeina ir greičiau, aišku  rolleyes.gif O va, savaiminio neturi.
Dar mąstau, ar reikia čia man, ar ne  blush2.gif

siandien buvau biosaloj, bet lyg ir nemaciau santes sampuno su apelsinais smile.gif bet Laveros duso gelis su levandom kazkur apie 5 lt brangiau nei biologish24 smile.gif daugiau kaip ir neatkreipiau demesio i kainas 4u.gif

o dar, ar ten tarkim ustukiu maluno kruopos brangiau nei prekybos centruose? maciau, kad ju ten yra, bet nepamenu kainu PC doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 13, 22:50)
siandien buvau biosaloj, bet lyg ir nemaciau santes sampuno su apelsinais smile.gif bet Laveros duso gelis su levandom kazkur apie 5 lt brangiau nei biologish24 smile.gif daugiau kaip ir neatkreipiau demesio i kainas 4u.gif

o dar, ar ten tarkim ustukiu maluno kruopos brangiau nei prekybos centruose? maciau, kad ju ten yra, bet nepamenu kainu PC doh.gif

Aš apie Laveros apelsinų šampūną ax.gif
O maistas, man atrodo, ten brangiau g.gif Lygtai kažką buvau palyginus, tai man atrodė, kad Rimi geriau pirkti. Bet negarantuoju rolleyes.gif
Atsakyti